Vă rugăm, faceți-vă că VOTAȚI!


Vă rugăm să ne sprijiniți în seara aceasta și mâine, până la ora meciului cu Pandurii, la testarea și implementarea sistemului de notare a jucătorilor ceferiști propus de kiruj.

Scurte instrucțiuni pentru cei care au amabilitatea să ne ajute cu varianta demo:

Accesați linkul următor, pentru a intra în softul de votare: VOTARE

Vor apărea numele jucătorilor care au evoluat titulari sau au intrat pe parcursul meciului (așadar, un maxim de 14 jucători).

Pentru FIECARE jucător în parte, trebuie să dați click pe butonul din coloana ”votare” și să selectați o notă, de la 1 la 10. Confirmați nota selectată apăsând tasta ”OK”!

La final, se dă click pe butonul ”Trimite votarea”.

Softul ar trebui să vă atenționeze dacă n-ați notat vreun jucător. Votarea nu se poate definitiva dacă nu au primit note toți jucătorii.

Kiruj a constatat ceva probleme la accesarea sistemului de notare cu Internet Explorer și recomandă utilizarea alternativelor Mozilla, Chrome, Opera etc. dacă întâmpinați dificultăți.

***

În cazul în care sistemul de notare se va achita cu bine de sarcinile trasate de kiruj, vom inaugura notarea reală a jucătorilor ceferiști începând cu meciul de la Pandurii. Kiruj se va ocupa ulterior de sintetizarea rezultatelor, iar Tribuna CFR vă va ține la curent cu acestea.

Mulțumim pentru ajutor! Sperăm să iasă o treabă bună.

VOTAȚI! (NOTAȚI!)

33 de comentarii

  1. No deci, am votat, dar fiecare jucator apare de un milion de ori si nu cred ca apuc sa ii votez pe toti pana la ora inchiderii meciului. Am intrat cu Opera, Firefox si Chrome de pe Windows 7 x64.

    Apreciază

  2. Salut, i-am votat pe toti (am dat OK din dreptul votului), apoi cand am apasat pe „Trimitere vot” mi-a dat mesaj ca nu i-am votat pe toti ,apoi eroare 404 Page not found.Sper sa fi fost de ajutor.

    Apreciază

    • mie mi-a multumit pentru votul exprimat, totul ok (probabil pentru ca am dat doar de la 9 in sus, si niciun 10), singura problema e ca-s 13 jucatori in total, din care 3 au intrat in repriza a doua. probabil de-acolo a fost eroarea ca nu i-ai votat pe toti, lipseste al 14-lea de pe lista.

      Apreciază

  3. mersi de observaţii. acum suntem în testare, când seara (pe la 23.30) ajungem în „viaţa reală” sper s-o pregătesc ca lumea. Spor la treabă ! HAI CFR !!

    Apreciază

    • Kiruj, e ffffff dificil să implementezi (eventual pe viitor), un sistem de notare din 0,5 în 0,5? Mie mi se pare foarte mare distanța dintre 6 și 7, de exemplu, și mi-ar place să pot selecta 6,5, ca să nu dau nici prea mult, nici prea puțin.

      Apreciază

      • nu e greu deloc, am notat problema. Pt. azi nu mai pot, din păcate, M-am gândit că media oricum va fi una cu 1-2 zecimale şi reflectă „adevărul”. Totuşi, argumentarea e cprectă, o să fac.

        Apreciază

  4. Pe lista de votare vor aparea, sper, doar jucatorii care au jucat in meciul respectiv (pe lista test apare Nicoara dar nu apare Rui Pedro). Daca totalul notelor obtinute se va imparti la nr. de meciuri jucate, poate ar merita putina atentie jucatorii introdusi in ultimele 5 min (prin min.88), in genera la trecerea timpului (ori in primul minut si dupa max.10 min sa nu mai poata juca). Acestia pot sa aiba o medie onorabila pt. aportul adus pana atunci (in meciuri anterioare) dar , abia ajungand sa atinga mingea, vor primi o nota mica (sau f.mica in functie de rezultatul final la care nu au avut cum sa contribuie prea mult). Sigur ca sunt si exceptii cu vreo fapta de eroism in finalul partidei dar totusi e bine sa se stabileasca dintr-un inceput cum va fi influentata nota MEDIE de aparitiile pe teren de ,sa zicem, sub 5-10 min.

    Apreciază

    • Și mie mi se pare partea cea mai greu de reglat. Să zicem că unii jucători intră în minutul 89 și mai prind vreo 3-4 minute de prelungiri. Greu de ieșit în evidență în 5 minute. Eu zic să le tragem un 6 din oficiu (doar ca recomandare pentru suporterii care notează) dacă nu reușesc măcar o pasă de gol, un gol sau o intervenție salvatoare în apărare. Un 6 nu afectează prea mult media.

      Apreciază

      • O alta sugestie, pana la venirea celei care se va si aplica. S-ar putea merge cu un 6 de referinta in cazul in care cel in cauza ar face si vreo isprava determinanta (pozitiva ori negativa). In lipsa ,,ispravii,,, jucatorii intrati dupa un anumit minut ori care au fost prezenti pe teren un anumit nr. de minute sa nu fie notati si sa nu li se considere meciul la numaratoare.

        Apreciază

          • Oricum cineva trebuie sa-si asume lista de jucatori ce se va vota pt. un anumit meci. Daca vor fi discutii privitor la argumentele (-ul) ce au determinat lipsa (prezenta) de pe lista a unui jucator, se poate incepe munca de perfectionare prin consultarea poporului si stabilirea unor criterii (cum or fi dar aceleasi pt. toti) care mentin ori scot jucatorii de pe lista de votare. Am insistat asupra acestui aspect pt. ca un jucator, care-si scoate sufletul 85 min. e pus in tot felul de situatii de joc si face si mai bune si mai rele (daca muncesti mai si gresesti), nu poate fi comparat-categorisit-notat cu unul care intra cand deja balanta e inclinata (si sarcinile de joc se simplifica) si reuseste si el o faza (daca conducem si trage 1-2 minute de timp la vreun colt de teren = e /a fost bun, la fel ca unul care si-a scos sufletul tot meciul si exemplele pot continua).

            Apreciază

  5. O intrebare. Au rost acele ok-uri din dreptul notelor? Eu nu prea le vad rostul. Alegi nota, atat. Daca gresesti, revii. Iar la capat, dai submit. Nu c-ar deranja sau ceva.

    Apreciază

  6. Am putut vota de mai multe ori la acelasi jucator.Odata ce ai votat un jucator ar trebui sa fie evidentiat acest lucru,eventual sa ramana inactiv dupa o prima votare.

    Apreciază

    • Nu e o notare multiplă la același jucător. După ce selecționezi nota jucătorului, apasă tasta OK. O să vezi că se afișează nota selectată. Apoi treci la următorul. Mă rog, acum nu mai poți accesa linkul, pentru că deja ai votat, dar urmărește chestia asta data viitoare.

      Apreciază

      • Are dreptate gica10, dupa ce am votat toti cei 14, inainte de a trimite voturile, am reluat notarea, se poate nota din nou chiar daca in dreptul fiecarui jucator figureaza deja cate o nota selectata si intarita cu tasta OK. Probabil la trimiterea votului se inregistreaza ultima nota acordata.

        Apreciază

        • Dar asta nu înseamnă că jucătorul a fost notat de mai multe ori, ci doar că i s-a corectat/modificat nota. Până nu se apasă tasta finală de trimitere a votului, notarea nu e înregistrată.

          Apreciază

  7. sunt bucuros că aveţi multe observaţii absolut corecte, majoritatea mi le-am notat chiar eu. Vă spun sincer, nu prea am avut timp suficient la dispoziţie, m-a ajutat enorm şi un coleg, dar mai sunt multe de reglat. Apropo : i-am zis şi lui 07 : am deschis o listă cu observaţiile voastre, şi după 2-3 săptămâni le voi posta, să vedem ce rămâne şi ce nu. Cu votarea multiplă : întro sesiune poţi să modifici de „n” ori nota jucătorilor, se păstrează doar cea existentă în momentul apăsării butonului „trimite votarea”.

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.