Numărați până la 10 și răsuflați adânc!


În spiritul și litera ultimelor evenimente sportive, Tribuna CFR a decis să introducă de urgență – după principiul ”la fotbal și la politică se pricepe toată lumea” – rubrica ”Sfatul pastilat al medicului amator”. Această rubrică se dorește a veni în sprijinul suporterilor ceferiști pătimași, ajunși la onorabila vârstă de sub 100 ani, care se simt total expuși fenomenelor 1-45 sau 46-90 și apoi se resimt. Sperăm ca sfaturile noastre să vă fie de un real folos și că nu va (mai) fi niciodată cazul să apelați la soluțiile incluse în ele.

Astăzi (deși era mai bine să începem de ieri), vă recomandăm medicația pe bază de medazepam.

Rudotel, comprimate

Compoziție: un comprimat conține Medazepam 10 mg.

Acțiune terapeutică: Rudotel se folosește pentru susținerea tratamentului în stări de agitație, agresiune și anxietate, în reacții fizice declanșate de tensiuni psihice (tulburări psihosomatice și psihovegetative, cum ar fi anumite forme de insomnie, cefalee, dureri stomacale, tulburări cardiace etc.) și în tratamentul asociat al unor boli nevrotice (stări psihotice de anxietate și agitație).

Doze și mod de administrare: Dacă nu este prescris altfel, zilnic 1-2 (maxim 4) comprimate (dimineața și la prânz – câte 1/2 comprimat; seara – 1 comprimat), cu puțin lichid, înaintea meselor (și mai ales înaintea partidelor!).

Pentru o informare completă, citiți cu atenție prospectul, aici!: Rudotel

Rudotel, medicamentul perfect pentru a ține orice ceferist în viață, la orice scor!

Pentru combaterea insomniilor de după minutul 90+n, recomandăm produsul alternativ Restoril, tot pe bază de medazepam. Citiți cu maximă atenție prospectul, aici!: Restoril

Avertisment! La cum decurg meciurile CFR-ului, vă atenționăm că abuzul de medicamente poate declanșa dependență! Vă recomandăm să consultați un medic specialist, care să vă trateze ori dependența de medicamente, ori dependența de CFR, în funcție de care e mai gravă.

Pentru informaţii suplimentare sau sfaturi, vă rugăm adresaţi-vă medicului Iuliu Mureșan sau farmacistului!

Acest tratament nu este un pamflet.

0 comentarii

  1. Nu este un pamflet, indeed. Este o necesitate! Daca nu-ti ajunge o zi prosta de tot, iti mai lipseste un meci ca cel de aseara. SI apoi, a doua zi, medazepam asociat cu Anxiar. La gramada!

    Apreciază

  2. Mai, eu intotdeauna m-am agitat la jocurile CFR-ului, insa dupa meci o fost intotdeauna musai sa-mi vad de viata mai departe, asa cum o lasasem inainte de meci, cu bune si cu rele.Vrem, nu vrem, fotbalul e pentru noi o pasiune, nu traim din asta, e un hobby si cam atat. Tot, fie ca vrem fie ca nu, fotbalul trebuie sa fie un mijloc de relaxare si nu de stres, ca doar nu suntem platiti cand castiga CFR si nici penalizati cand pierde.Nu. Sigur, simpatizam cu acest proiect, aplaudam, vociferam, gesticulam, bla-bla-bla, dar la final ne ducem fiecare catre casa si viata lui, cum e normal. Privim un spectacol, nu un razboi de care depinde viata si viitorul nostru, deci, oricand de mari fani am fi, sa nu uitam sa tragem o linie de demarcatie intre felia noastra de paine si felia celor direct implicati si responsabili de evolutiile CFR-ului. M-am necajit aseara, dar atat, soarele a rasarit si azi, vantul adie si azi, iarba e verde si azi, singura care se termina e lebenita de Dabuleni, in rest e frumos, pace si voie buna. :)))

    Apreciază

    • Ce frumos ști să minți :)……. mai zi, mai zi…… Vedeți oameni buni ca există și înlocuitor la Rudotel?
      ( glumesc bonule, nu te supăra.:)

      Apreciază

      • O sa revin cu mobilizatul dupa infrangerea cu Basel! haha! Bat in lemn, bat in lemn! Presimt ca unii vor devasta farmacii intregi daca ne impiedicam la fel si miercuri. Poate e bine ca autoritatile locale sa se autosesizeze si sa instaureze stara de necesitate daca se pierde calificarea. „Rugam toti proprietarii de farmacii pe raza orasului Cluj-Napoca sa creasca efectivele de paza si protectie in vederea preintampinarii oricaror acte de jaf asupra stocurilor de medicamente anxiolitice si antidrepresive.Totodata, recomandam proprietarilor sa apeleze la jongleori, clovni, comedieni, care prin giumbuslucurile lor nastrusnice sa amuze suporterii ceferisti in cazul in care CFR Cluj rateaza calificarea in grupele Ligii Campionilor.” :)))

        Apreciază

    • Vezi ca asta e rubrica de satiră, nu se vinde niciun praf pe-aici, adulmeca pe gsp. Garantat găsești acolo. Persoana de contact : Geambasu.

      Apreciază

      • Nu’l alungati mai! E primul stelist ce’si stie scrie pseudonimul fara sa faca greseli de ortografie. De restul stim ca se exprima bogat in gestica. Io zic sa’l studiem.

        Stelistule, daca te rugam frumos, ne mai scrii ceva? E atat de neobisnuit!….

        Apreciază

  3. Totusi, de unde se pot procura chestiile astea? Ori de cate ori intreb de ele, mi se raspunde, invariabil: “imi pare rau, numai ce se vede la bar”

    Apreciază

  4. Dupa prestatia de aseara sunt convins ca miercuri va vom trimite niste ”ajutoare” cu Rudotel :)) V-am citit si imi place indarjirea cu care va doriti sa va calificati si sa cresteti in ochii romanilor de peste Carpati. Nu negati, stiti voi de ce. Va spun din proprie experienta, cand rezultatele vin prin ”transpiratie proprie” ca sa-l citez pe fotbalfan, bucuria e prea mare ca sa te mai intereseze si parerea altora. Daca se va intampla o sa va convingeti, daca nu o sa ramaneti cu aceleasi frustrari. Ramane de vazut, orice rezultat e posibil.

    Apreciază

    • Mai, tot bagi aici intepaturi ironico-superioriste, multam ca te-ai coborat pe-aici, prin pulime, zi-i odata, nu ne mai tine fierti, cum sa facem sa scapam de complexe, de sentimentul asta puternic de inferioritate, ce ne macina zilele, fata de finii cunoscatori ai fenomenului fotbalistic de peste Carpati si fata de galacticele echipe din capitala.

      Apreciază

  5. am găsit şi eu o soluţie miraculoasă antidepresivă : un pahar de palincă ( sau 2-3, mă rog…) !! Are un efect devastator : uiţi de CFR, uiţi de PCR, uiţi de toate ! Şi ca bonus : zâmbeşti non-stop şi nu te opreşti din cântat ! O stare numai bună de pregătire a meciului cu Basel …PS : antidotul de mai sus are şi ceva contraindicaţii : soţie nervoasă, vecini care te injură sistematic şi cel mai nasol : trezirea la realitate…dar se rezolvă şi ele : dai soţiei ceva mărunţis de shoping şi măcar 5 ore ai scăpat de ea, vecinii să se ducă în p..măsii, iar pentru ultima (trezirea) soluţia este repetarea tratamentului…

    Apreciază

    • Da-i vreo 2 paharele și lui Esin, poate sare pe ma’sa și ne lasă 2 minute.
      T-bone, asta-i miticu’ ce simpatizeaza CFR’ul? Io’ zic sa-l trecem pe linie moartă, în gara de scurt parcurs.

      Apreciază

  6. Sa nu uitati sa scrieti in calendar ca in armata : AMR 2 zile , x ore , y min ,z sec pana la meciul cu Basel . Mai trec pe la voi ,mi-a facut placere :))

    Apreciază

  7. V-am minţit, fraţilor, nu mi-a trecut durerea nici după tratamentul cu pălinca. Aşa că am trecut la combinaţia mortală : rudotel cu păhărel…Efect garantat, băieţi, omoară şi şobolanii..Chiar şi prelegerile lu’ ESIN mi se par cu o clasă peste Vechiul Testament..Poate a sosit printre noi chiar El, şi noi -boschetari frustraţi şi nemobilaţi la mansardă- nu-L recunoaştem. Cine ştie, peste ani, când Gruia va deveni un loc de perelinaj gen Medjugore (Bosnia), istoria va consemna că pe 26 august 2012 a apărut printre nişte ceferişti amărâţi noul Messia, iar ei , în micimea lor (unii chiar cu păhărelul în mână), indolenţi ca idolii lor, L-au alungat…

    Apreciază

    • Rogu’te, nu da idei unor schizofrenici, n’avem destule exemple d’ãștia Viteji ce se cațără pe „Maibahuri”? Amu’, tre’ sa-l înțelegem și noi că nu prea are loc p’acolo de ei, și își caută noi stăpâni.
      Sa-i urâm, Pardon…. sa-i uram bun venit noului cățeluș sub tribuna.

      Apreciază

    • Nu prea seamana a Mesia intrusul, mai degraba seamana a lubenitar (producator si comerciant de pepeni verzi pt. `telectuali), iar astia dupa ce ajung in Ardeal, chiar si pe net, nu mai pleaca nici morti si neinviati. Esin oachese, daca stai cu marfa in Mihai Viteazul sa sti ca nu cumpar numai branza afumata in scoarta de brad.

      Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.