0 comentarii

    • No offense, dar din punctul meu de vedere ai doua alternative decente: 1. Stergi interventia asta impreuna cu restul comentariilor si spui ce ai de spus la momentul cand o poti spune. 2. Editezi acum textul de mai sus si formulezi cu subiect si predicat ceea ce te framanta.

      Apreciază

  1. ……vroia sa spuna ca vom afla sambata seara!Le dam scor la Vaslui la intelegere cu Porumboiu,sa nu-l de-a in judecata Arpi pentru gunoaiele scoase.Dar pentru asta nu trebuie sa ne fie rusine.

    Apreciază

    • Eeeești neeebuuun?!? Zici că e doar 98 euro transportul + 2 nopți de cazare + micul dejun inclus, iar biletele la meci sunt gratis, oferite cu mărinimie de clubul de fotbal CFR 1907 Cluj?! Marfăăă!!! Mai sunt locuri, că poate scap și eu de acasă?…

      Apreciază

  2. Eu asa stiu ca sunt 8 persoane, care nu s-au inscris pt autocar, dar vor pleca cu masinile personale.

    Pe linga asta, hai sa fim seriosi. Cu totii speram ca echipa sa ajunga in CL/EL, unde vor fi deplasari mai interesante in orase mai renumite, iar resursele materiale sunt limitate.

    Desigur, daca vor ajunge baietii in grupe.

    Apreciază

  3. Mai, nu e nici o suparare ca nu vom avea suporteri in Cehia.E optiunea fiecaruia, nu e nimeni obligat sa scoata bani din buzunar si timp din calendar pentru astfel de deplasari.Nu trebuie nimeni infierat si acuzat, sunt decizii personale ce trebuiesc acceptate si respectate.

    Apreciază

    • Io înțeleg ce spui. Dar pune-te și în postura ălor 11 (dacă am prins bine cifra) care ar fi mers! No, ăia-s ceferiști fanatici și pentru dezamăgirea lor chiar că-mi pare rău. Sper din suflet să fie numai vorba de concedii/serviciu (meciul se joacă în zi lucrătoare) sau situație financiară subțire și nu de ideea că ”la ce pixu’ să mă duc, că deja suntem calificați?!”

      Apreciază

        • Pot, sigur că pot! Numai că mă îndoiesc că o să reușească să iasă mai ieftin de 98 euro pentru toată deplasarea, cum ar fi fost dacă se adunau 50 pentru un autocar. Bănuiesc că nu trebuie să-ți explic cum e să mergi cu mașina personală în Cehia (cu numere de Cluj, reclamă excelentă pentru spărgătorii de parbrize!). Apoi, cartea verde, taxele de autostradă, oboseala șoferului, riscul, cheltuielile neprevăzute etc.

          Apreciază

          • Eu zic ca daca nu e prea tarziu sa reluati tatonarile in galerie, poate dupa succesul de ieri entuziasmul de a face deplasarea e mai mare.

            Apreciază

  4. Mai sa planga astia de pe sport.ro. Plus teoria conspiratiei: cum de am putut bate asa de clar Vasluiul? Felicitari pentru joc. Camora a fost imperial. Bastos redescoperit. Pinto creste continuu. Felgueiras e portar. Vaslui are echipa, dar inca nu are omogenitate si a riscat jucand cu jucatori obositi. Am avut ceva probleme la mingile jucate intre linii, dar am avut sansa. O victorie care ne creste moralul.

    Apreciază

  5. Bagami-as… piciorul in Dolce (imi cer scuze de la colegii care au acest provider de cablu TV). De ce oare nu am dreptul sa urmaresc meciurile echipei favorite in conditii acceptabile? Cand dau meciul astia de la Digi, se chinuiesc cei de pe platofrma Dolce sa vada meciul si viceversa. Rahat! Din alt punct de vedere, am zis ca ne va fi greu sa-i invingem. TiBone mi-a raspuns ca Vasluiul ar fi greu de invins in alte circumstante (daca n-ar fi atat de obositi, etc.) .Si asa a fost. A contat faptul ca nu au (inca) doua echipe de valori apropiate (pe cand noi, aproape ca avem). O alta fata a medaliei: cei care l-au criticat pe nea Ando ca nu e antrenor, ca face prea multe echipe, ca joaca cu toti jucatorii, ar putea acum sa spuna cinstit ca nu au avut dreptate. Bravo baieti! Haide CFR!

    Apreciază

    • Nea Silica, lasa supararea pe Dolce, bucura-te ca l-am descoperit pe VAN BASTOS! 🙂 Ca sa te mai destinzi putin, uita-te la Digi. Sa vezi acolo explicatii a la Cornelus Dinu pentru infrangerea ”plaiesilor”: Iorga, Bratianu, Carol I,…numai nume mari! … 🙂 Nici Sumi nu se lasa mai prejos: cica a pierdut echipa sa din cauza lui Tudor. 🙂 Care dintre ei e mai penibil?

      Apreciază

    • Asta inseamna sa-ti faci temele din timp, adica sa ai dubluri de valoare cat mai apropiata pe acelasi post.Vasluiul n-a avut de ales decat sa stranga din dinti si sa intre pe teren in formula echipei titulare din Turcia(cu o exceptie parca, Sburlea).Degeaba, n-au trecut aiurea anii peste CFR, nu s-au colectat venituri din transferuri si participari in Ch.L. pentru a fi bagati la ciorap, ori in alte investitii personale, cel putin la nivelul Romaniei proiectul CFR e unul profesionist.Uite, l-am pierdut acum pe Deac, un jucator foarte important, dar ia sa vedem daca nu cumva Sougou sau Nicoara il poate inlocui.Degeaba, au apus vremurile cand accidentarea sau iesirea din forma a unui jucator aruncau in aer tot jocul echipei.Totul facut cu bani, cheltuiti atent si responsabil, fiindca nu suntem un club mare care sa nu se uite la cateva sute de mii de euro.Ia sa vedem daca nu cumva mai vin vreo 2-3 baieti pana la finele lunii august, adusi pe cateva sute de mii in loc de cateva milioane daca ar fi cumparati azi.Imi place strategia clubului, si eu daca as fi in locul lui Arpi as gandi la fel, e drept, mai putin faza cu dezvoltarea calitativa a centrului de juniori, sector cam slabut la noi.

      Apreciază

  6. e bine ca am castigat insa nu trebuie sa ne entuziasmam prea tare. sunt doar 3 puncte. meciul cel mai important de pana acum e miercuri de care imi e tare frica. cehii sunt extrem de periculosi desi pot fi surprinsi pe contraatac. azi au fost condusi de 2 ori si au revenit, castigand cu 3-2.
    si vasluiul a fost obosita. oricum, concluzia e ca andone e mai antrenor decat sumudica.
    hai cfr, sa trecem de slovan!

    Apreciază

  7. Dragilor in prima faza am vrut sa il rog pe Dinu sa urce un articol scris de mine vis-a-vis de meciul din seara asta dar am renuntat la idee fiindca consider ca asa e mai bine, oricum articolul ar fi sunat cam asa : Andone ?!?…………………………………….Godmeche?!?…………………………………….Ivo Pinto?!?…………………………Picolo?!?……………………Conducere?!?………………………Atat,nimic mai mult iar in locul punctelor ii invit pe cei mai mari contestatari ai celor mentionati mai sus(si se stiu ei cu siguranta!) sa vina iar cu argumente………………..sa ne arate ei ca nu e bine……………sau sa isi ceara scuze,public………..Pentru lipsa de respect…………………………..pentru lipsa de clarviziune………….pentru cuvintele grele si fara ratiune care au fost aruncate atat aici cat si in alte parti. Oricum multumesc CFR-ului mi-au oferit atat azi cat si miercuri niste clipe de neuitat…………

    Apreciază

    • Eu recunosc ca n-am fost fan Godemeche, un jucator ce parea incapabil sa tina pasul cu fotbalul nostru.Nu jucase de 6 luni si ma gandeam ca e o speranta moarta.Inca din pregatiri ziceam ca nu-i paguba sa plece Kivuvu alaturi de Godemeche.Francezul nu aratase nimic, insa, iata ca-si da drumul, intra in forma, arata fotbal, promite, face bine faza defensiva, progreseaza.Ai uitat sa pui semnul intrebarii si in dreptul lui Valente…. :))) Sa speram ca e un Godemeche mai mic si el, si in maxim o luna il vedem cu adevarat la treaba.Cat despre conducere sau despre Ando…eu am zis clar ca se procedeaza bine si oamenii trebuie lasati in pace.Iata ca Ando arata ca e antrenor(desi dupa doua campionate luate cu noi n-ar trebui sa ne mai preocupe aceasta falsa dilema), bravo lui, bravo tuturor pentru cum au pregatit meciul cu Vaslui.A fost o seara magica.

      Apreciază

      • Mai e mult pana departe sicrede-ma ca nu am postat fiind sub impresia acestui meci dar asa e fotbalul… fiindca iata unii au ajuns sa conteste pana si Barcelona …BARCELONA ! Desi eu fiind fan Real ar trebui subiectiv sa le tin partea ,dar nu o fac fiindca imi ridic palaria in fata celor care joaca intradevar fotbal…

        Apreciază

  8. Eu spun s-o lasi mai moale…….va fi destul un egal sau infrangere sa se vorbeasca despre inlocuirea antrenorului,de multi jucatori care ar trebui sa vina.Deh kasai romanul ii place sa faca politica si kibiteze despre fenomen.
    Mi-a placut ca la meciul cu cehii n-au jucat bine ai nostri ci cehii sunt precum luxemburghezii……aseara la fel nu noi am jucat bine ci moldovenii au fost obositi.Adevarul este ca am facut 2 partide bune si ne-am creat multe ocazii(nefiresc de multe cu cehii si din pacate ratate).Sper sa putem face fata cehilor si sa obtinem o calificare care ne va aduce o stare de spirit din care vom avea o toamna frumoasa…..de nu va fi tristete mare ,precum acum o saptamana in urma si apasatoare!Oricum sa avem incredere si sa transmitem pe anumite canale energetice si baietilor acesta stare………sper sa fie flacara visinie si nu cea cacanie

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.