Pâlpâiri de flacără olimpică


Știu că pentru mulți dintre voi CFR reprezintă deja o obsesie. Dacă CFR nu e, nimic nu e… Până și Campionatul European Ucraina & Polonia a fost fad fără CFR. Un meci amical al CFR-ului cu o echipă anonimă, de care n-a auzit nici antrenorul ei, vi se pare mai important (crucial chiar) decât Olimpiada. Totuși, îndrăznesc să vă ofer câteva fotografii proaspete, obținute cu mare dificultate din mijlocul unui ocean de curioși (asiaticii au niște coate enervante și se bagă în față ca Salvarea!), cu ocazia trecerii flacărei olimpice prin Oxford.

Anunțuri

0 comentarii

 1. Multumesc pentru „realismul ” acestui foto-reportaj !! Sigur ,trebuie sa mai privim si altceva , altfel ne ……”CFRim de tot ” … Glumesc!

  Apreciază

 2. Fain! Cine a avut onoarea sa duca torta olimpica prin Oxford? P.S. Chiar asa, de ce nu si-a facut CFR lot olimpic? Cum arata o vitrina cu trofee fara titlul olimpic? 🙂

  Apreciază

  • Au fost mai mulți sportivi, personalități locale (cu realizări deosebite în acțiuni de binefacere, educație etc.) sau persoane desemnate de sponsori (Coca Cola – acuzată că a ”parașutat” americani necunoscuți care să care torța în Oxfordshire; Samsung etc.). În imagini e Naomi Folkard (tir cu arcul) – link

   Apreciază

 3. Am nimerit lângă 10 studenți clujeni aflați la Oxford la școala de vară. Așa că să nu vă mirați dacă unii dintre voi vor vedea două fețe cunoscute în fotografia numărul 4.

  Apreciază

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s