Un transfer „Secsi”


Printr-o mişcare de distragere a atenţiei, aseară, aproape de miezul nopţii, când toată lumea vorbea despre transferul lui Sălăgeanu la CFR, iată că un cu totul alt „iepuraş” a fost scos din jobenul de magician din Gruia: Laszlo Sepsi! Tare surprinzătoare mişcarea, fiindcă, punând  temei pe vorbele vasluiene (probabil pentru ultima oară), jucătorul fusese deja acontat de mai bine de o săptămână de către moldoveni! Asta este doar încă o confirmare a faptului că „unii sunt cu vorba, alţii cu fapta”.

Ce-o fi fost acolo? Posibil o licitaţie de oferte salariale în care însă au cântărit puternic argumentele CFR-ului: performanţele superioare ale echipei, traseu realizabil spre Champions League şi, de ce nu, diferenţa dintre oraşe. Cert este că „fog of war-ul” de peste transferurile clubului nostru funcţionează perfect! Iar dacă am reuşit să smulgem un jucător din faţa unei rivale la titlu, asta nu poate fi decât o dovadă de forţă de negociere, de voinţă de a continua performanţa. Poate şi o promisiune pentru cele câteva transferuri ce vor mai veni.

Mişcarea aceasta este o surpriză totală. O fi bună, o fi rea? Sunt doar câteva argumente pe talerul negativ: Sepsi este şi el (ca şi Deac) un jucător repatriat, unul care s-a dus necopt în afară şi s-a reîntors cu primul tren. Un altul este faptul că a jucat la o echipă ce a retrogradat şi, în fine, ideea că vine pe partea stângă, unde, din ceea ce ştim, pe Camora şi pe Valente nu-i poate scoate nimeni din formula de start. De aceea, mă îndoiesc că acum am transferat un titular, ci, o excelentă rezervă.

Argumentele pro sunt însă considerabile. Chiar numai faptul că ocupantele primelor trei locuri în clasament s-au bătut pentru semnătura lui Sepsi certifică valoarea lui, raportată la nivelul campionatului nostru. Indiferent de ce declară ceilalţi acum, toţi au tras mult pentru el, toţi cred în valoarea lui. Apoi, dacă este să ne referim la minusul că a retrogradat cu Târgu Mureş, cred că este exagerat să cerem de la un fundaş stânga să salveze o echipă. Joacă atât cât poate şi, ţinând cont de poziţie, putem spune că apărarea se face mereu în echipă. Eu nu mi-l amintesc greşind flagrant. Evoluţiile sale au fost constate şi bune, atât cât l-am observat, cu coada ochiului, în acest retur agitat. Totuşi, cei care nu au memoria scurtă şi-l amintesc de la Timişoara, unde, nu mai departe de acum un an, ieşea puternic în evidenţă. Nu excelează printr-o anume calitate, e mai degrabă un jucător all-around, stabil pe acel post. Din puţinul cât am văzut, îmi lasă însă impresia unui om foarte serios, a unui profesionist. E matur, a ştiut să refuze Steaua şi a trăit în carieră transferuri mai bune decât cel de acum, de la CFR. Deci, nu cred că va avea dificultăţi de adaptare şi de concentrare la joc.

În fine, nu este de neglijat argumentul vârstei sale, faptul că încă nici n-a împlinit 25 de ani. În 3 ani la CFR are vreme să se facă din nou remarcat. Venit liber de contract, ca şi Camora, măcar unul dintre cei doi va fi vândut la un moment dat pe o sumă care să răsplătească pariul cu suprapunerea pe poziţie a celor doi. Încet-încet CFR-ul colecţionează în această vară jucători valoroşi, dublează posturile, construieşte o trupă cu adevărat solidă. După aducerea lui Sepsi consider că problema flancului stâng s-a rezolvat definitiv. Nicoară, dacă nu va fi considerat o opţiune, poate fi împrumutat sau folosit ca monedă de schimb, iar dintre Camora şi Sepsi, măcar unul (preferabil românul) va fi încercat şi ca mijlocaş stânga.

Vom afla pe parcurs care au fost exact detaliile acestei afaceri, este sigur că va avea un salariu destul de consistent la CFR, dar, sunt sigur, că undeva a fost o victorie de negociere a noastră şi că cineva acum „ne iubeşte” nespus pentru cum i-am luat jucătorul de sub nas. Aştept cu nerăbdare ca acel personaj să se scandalizeze.

PS: Nu vă fie cu supărare că am scris precum presa sportivă românească şi n-am pus accentele cuvenite pe numele jucătorului, dar cred că nu trebuie chiar să exagerăm cu „catolicismul” tastaturilor.

Autor: Albusibiu

0 comentarii

 1. Datorita plusului de viteza si mobilitate in joc, vreau sa te contrazic, Camora e mai potrivit ca mijlocas. Ca fundas lateral stanga Sepsi are mai multa stiinta a jocului decat Camora. La Benfica si la Santander a fost folosit mijlocas si nu prea s-a remarcat, chiar si la Rennes a aparut la mijloc uneori, randament maxim a dat ca fundas stanga. E un transfer bun, un luptator, asemanator ca mentalitate cu Sabau.

  Apreciază

  • Sa vedem, Caline. Deocamdata pe mine Camora nu m-a impresionat in atac. Nu prea are sut, nici ca dribling nu exceleaza. Sa-l vedem jucand ceva in maniera lui Nicoara mi se pare improbabil. Sau, cine stie, la cum a jucat Camora sezonul asta oare nu vin si pentru el oferte de transfer?

   Apreciază

   • Din punctul asta de vedere tind sa-ti dau dreptate, sutul si driblingul lui Camora nu impresioneaza pe nimeni, parca centreaza un pic mai bine decat Nicoara, dar are un pic mai putina viteza si trage mai prost, plusul de intelect, ar putea fi un atu al portughezului. Cred ca de unul ne vom desparti. S-ar putea ca portughezul sa devina chiar rezerva lui Sepsi.

    Apreciază

   • Cred ca se vrea o acoperire de 2 „jumatate” hai sa ii zicem pe toate posturile. Panin ar putea juca pe oricare din parti daca ar fi nevoie, deci mai este in plan un fundas dreapta.

    Apreciază

    • Greu de crezut asta. O metoda de genul asta consuma mult buget si, stim prea bine, ai nostri au fost mereu foarte atenti la acest capitol.

     Apreciază

     • Pai daca te gandesti suntem destul de aproape de asa ceva:
      portar: felgueiras, minca, stancioiu
      fundas stanga: camora, sepsi, panin
      fundas dreapta: lion, panin
      fundas central: cadu, piccolo, diogo, rada, maftei
      mijlocas central/devensiv: muresan, sare, celestino, godemeche
      mijlocas stanga: valente, nicoara, deac, bastos
      mijlocas dreapta: hora, deac, rui pedro, sougou
      mijlocas ofensiv/al doilea varf: rui pedro, bastos / liviu ganea, sougou
      atacant de careu: kapetanos, ronny
      Asta ar fi pe un sistem 4-4-2 sau 4-2-3-1 si l-am luat in considerare doar pe rada de la reveniri, fiindca deocamdata doar despre el a zis ando ca sigur ramane. Cred ca se vede ca avem 2 oameni pe fiecare post plus un om polivalent sa ii zicem, care ar putea juca pe doua posturi. Asta desigur fara cele 2 locuri libere care cred ca le asteptam cu totii, fundas dreapta si mijlocas central. Tare imi este dor de renan in mijloc. 🙂

      Apreciază

   • Si ce am vrut de fapt sa zic prin asta e ca probabil va fi imprumutat din nou/vandut/lasat liber atat timp cat ii avem pe camora, sepsi sau panin pe pozitia respectiva.

    Apreciază

  • Si faptul ca e din Ludus e bine.Avem acum: Muri din Sighisoara, Deac din Dej, Batin din Baia Mare, Panin din Arad, din Cluj ar mai fi ceva pe la tineret.Cred ca putem construi o echipa a Transilvaniei doar daca avem 4-5 titulari ardeleni, unu sau doi „sudisti” de valoare gen Trica sau Oncica si vreo 4 stranieri buni de tot.Imi aduc aminte de ardelenii Stelei:Duckadam, Lung, Belo,Balan,Boloni, Lacatus, Balint, chiar Iovan….

   Apreciază

   • unii dintre „ardelenii” Stelei și ai CFR sunt din regiunile istorice Sătmar (Lung), Crișana (Panin, Duckadam), Banat (Belodedici, chiar Iovan), Oltenia (Iovan) sau Muntenia (Bălan) 🙂

    Apreciază

    • Balan din ce stiu eu(nu bag mana in foc) e baimarean,deci maramuresean si nu muntean -nu ca tin neaparat sa te contrazic sau ca ar fi chiar atat de important acest aspect..si nici urmatorul.Doi capitani stiam ca a avut Steaua ’86:I-T.Stoica,II-Iovan.Sa intelegem insa din ce ai spus tu ca a avut si doi Iovani,unul banatean si altul oltean? 🙂 .Daca-i asa,ce bine ar fi atunci sa avem si noi doi”shoguni”:unul senegalez si altul ”bozgor”?

     Apreciază

     • Bălan s-a născut și a crescut în București, iar la 18 ani s-a mutat în Cavnic – info despre Bălan.

      nu am spus c-ar fi doi Iovani 🙂
      Gavrilo a zis, vorbind despre ardeleni: „chiar Iovan”, referindu-se la faptul că olteanul Iovan a debutat în Banat (la Reșița).
      deci Iovan este un oltean care ar putea fi considerat chiar și bănățean.

      în privința șogunilor CFR, toți sunt bozgori, indiferent dacă la scaldă s-au ferit de foci, rechini, steliști sau crocodili.

      Apreciază

     • DE-A DURA,mersi pt precizarile tale,apreciez efortul tau de a ma edifica in privinta lui Balan(care azi din pacate aud ca e o epava) si nu numai.In rest?… 🙂 .HAJ CFR !

      Apreciază

     • Da, e corect ce spune De a dura, am vrut sa arat ca in zona transilvaneana, incluzand toate regiunile, s-a jucat un fotbal consistent si ca valorile duse la Bucuresti- chiar cu „arcanul” in perioada comunista au dat rezultate fulminante daca e sa ne referim numai la Steaua 86, avand antrenor pe oradeanul Imi Jenei.(ce sa mai spunem de Pisti kovacs?)Au mai fost si la Dinamo lui M.Lucescu in 92, ardeleni extraordinari, „chiar Andone”… Toti acesti jucatori au facut ca si Ardealul sa „tina” cu echipele respective.Acum plecand de la noul proiect CFR -lider regional euro – est, si pentru potentarea ideii „CFR – Transilvania”, ar trebui sa avem 4-5 ardeleni tari de tot in primul 11 – si pt umplerea tribunelor de acasa. Bayern si Barca sunt modele in acest sens – desi e imposibil sa te compari cu ele, cu toate ca atunci cand -Arpi a spus ca intram in prima liga si luam campionatul nu am crezut deloc!. Revenind, spun ca aducerea unor ardeleni care au vazut fotbalul mare si nu mai tremura pe teren in fata unei echipe celebre(Deac, Sepsi, si poate mai vin )

      Apreciază

 2. Transferurile sunt bune. In special cea a lui Deac. Fundas dreapta si playmaker ar mai fi nevoie neaparat. Dublaje se mai pot face si pe alte posturi. Oare mai sunt bani? Mersi conducere, faina treaba!

  Apreciază

   • Si, cel mai important, de acel fundas dreapta. Playmaker-ul in ziua de azi este destul de greu de definit, am castigat campionatul si fara el, insa a fi descoperit in spate mi se pare foarte periculos. Sunt sigur insa ca vom transfera pe cineva pe acea pozitie.

    Apreciază

 3. Eu cred ca acest transfer s-a facut mai mult din nevoia de a avea romani in echipa, dupa cerintele UEFA. Nu-l vad pe Sepsi luandu-i fata lui Camora in primul 11, dar nu strica sa avem un lot numeros si valoros. Poate ca Arpi n-a glumit cand a spus ca vrea sa ia titlul si anul viitor…

  Apreciază

  • Mai e ceva demn de luat in seama. Citeam undeva ca Sepsi poate juca si in fata apararii. Sunt curios daca nu cumva e mai polivalent decat credem noi..

   Apreciază

   • Postul pe care s-a consacrat Sepsi si pe care se simte cu siguranta cel mai bine e acela de fundas stanga,asta este clar.Pe langa asta,el mai poate juca si stopper stanga,dar ma tem ca numai in sistem cu 3 pe linia de fund,deci asta la noi cam pica.In schimb,la inchidere el poate juca,si o face destul de bine:e inteligent in joc,stie sa stea in teren,deposedeaza,e harnic ,ordonat si isi respecta sarcinile de joc.Cred mai degraba ca trebuie sa ne orientam spre jucatori de genul acesta,capabili sa joace rezonabil pe mai multe posturi,iar conducerea noastra asta-mi si lasa impresia ca face pana acum:Deac poate juca si el pe cel putin doua posturi,pe benzi,iar Diogo Valente,despre care unii zic ca e chiar atacant,mie-mi lasa senzatia ca poate juca mai mult mujlocas stanga si chiar si coordonator.

    Apreciază

 4. Eu cred ca Sepsi, Camora si Valente vor asigura flancul stang prin rotatie. Camora a venit la CFR ca mijlocas stanga, nu fundas cum l-am folosit noi. Deci cred ca se va apela la el atat ca mijlocas cat si ca fundas. Eu zic ca transferul e foarte binevenit. E pe un post pe care il credeam acoperit si deci inca mai sunt pozitii pe care trebuie sa aducem jucatori, dar avand in vedere ca e un jucator de valoare, e foarte binevenit. Faptul ca i l-am luat lui Porumboiu e doar cireasa de pe tort. Poate reusim sa-l aducem si pe Kone de la Dinamo.

  Apreciază

 5. Pe mine ma sperie un pic aceasta mutare: o fi pe teava transferul lui Camora? Asa mi-aduc aminte ca Sepsi isi oferise serviciile CFR-ului si in ianuarie, atunci a fost refuzat. Iar zic ca si in cazul lui Deac, daca ramane Camora atunci transferul lui Sepsi este un plus, daca nu ramane atunci vom fi pe minus. Spui, albule, ca nu ti-l amintesti gresind flagrant. Numa’ bine am scris la articolul precedent, cu putin timp inainte de aparitia acestuia, ca primul lucru ce imi vine in minte, legat de Sepsi, e uriasa gafa din meciul Timisoarei cu noi, in toamna lui 2010, cand Bjelanovici a inscris pentru noi 😀

  Apreciază

  • Stiu faza de care zici. O greseala/eroare de executie, nu tehnica, nu tactica. Asa a gresit si Camora de vreo cateva ori. Totusi, tot acesti jucatori se concentreaza la restul meciului si reusesc sa iasa mereu pe plus.

   Apreciază

  • In cazul in care ar merge intr-adevar Camora eu cred ca ne e la indemana sa-l aducem si pe Adi Salageanu,pe care eu nu-l vad cu nimic mai prejos decat pe portughez.Desigur,s-ar strica putin media de varsta,dar in schimb s-ar mai realimenta putin conturile lui Arpi,ceea ce nu-i tocmai de neglijat.

   Apreciază

 6. Nu ai avut mult de aşteptat: deja „cineva” s-a scandalizat in gsp, dar nu dau link-ul pentru că chiar nu merită citit. După toate manifestările din ultima vreme ale acestui personaj, ne dăm seama că într-adevăr, înfrângerile sunt greu de digerat, dar îţi arată adevăratul caracter.

  Apreciază

  • M-a distrat tare si pe mine. Dupa ce-am terminat de scris, am mai aruncat o privire pe GSP si, intr-adevar, l-am vazut pe dl. Morocanos. 🙂 De data asta cu declaratii despre „folcloriste” sau cum li se zicea in vremea arbitrajului porumboian. 🙂 Pacat ca nu se intrevede un viitor de Marian Iancu si pentru Porumboiu dar….sper sa ne distreze imaginile cu Vasluiul jucand pe un stadion golas la Ploiesti. 🙂

   Apreciază

   • Acel viitor nu e departe. Exista oameni de Botosani apropiati federatiei care spun ca Sandu e tare iritat vorbaria in exces vasluianului. Sandului nu-i place ca atrage atentia DNA cu declaratiile nesfarsite despre arbitraje si coruptie. Aceleasi surse spun ca au fost discutii aprinse si intre capul FRF si capul LPF dupa intampinarea mincinoasa trimisa la TAS. Sandu ar fi obtinut de la boss-ul nostru o batista pentru tambalul lui Dragomir care, statea sa crape de la prea mult scandal.

    Apreciază

 7. Nu m-ar suprinde neplacut daca cei din conducere s-ar gandi la aducerea lui Rui Duarte. Liber de contract, valoros, zic eu. Iar Dl. Muresan zicea azi, intr-un interviu pe Digisport, cum ca ar mai vrea doi-trei jucatori, din tara si din strainatate. Iar Duarte se cam potriveste in schema 🙂

  Apreciază

   • Ca veni vorba de Tg. Mures, un muresan get beget de prin primaria orasului imi spunea ca va veni Bumba la noi daca echipa nu ramane in liga intai. Pe Duarte nu l-as vedea adus la noi, nu stiu daca e nevoie de o problema intr-un vestiar, de multe ori greu de gestionat. De la Otelul sunt 4-5 jucatori care ne pot fi utili, ne putem rezolva flancul drept si mijlocul.

    Apreciază

   • Pai daca e responsabil cu pasele de gol si cu centrarile 😀 Ai dreptate, putine goluri marcate. Dar pare-se ca au jucat cu echipe destul de tari (Camerun, Zambia, Coasta de Fildes in 2011, Sudan, Coasta de Fildes etc.).

    Apreciază

   • Ma gandesc ca cei de la transfermarkt nu i-au pus cota respectiva pe ochi frumosi(desi parca Tanase e putin supraevaluat), dar intr-adevar daca va fi adus trebuie sa vedem/speram ca va confirma. Uitandu-ma la clip mi s-a parut ca are viteza, poate dribla si se descurca cu ambele picioare.

    Apreciază

 8. Altceva. Aducerea lui Djalma Braume Manuel Abel Campos (daca e adevarata stirea), ar putea insemna cedarea lui Sougou. Amandoi au cam aceeasi valoare pe Transfermarkt, amandoi joaca pe postul de extrema dreapta. Djalma mai e capabil sa joace si pe stanga, la nevoie. Sincer, mi-ar parea rau sa plece Modou. Am cam trait de pe urma lui. Fara el, nici vorba de titlu. Insa trebuie inteles si jucatorul. El a declarat, ca daca va fi bine si pentru el si pentru echipa, va pleca. Multumim Sougou!

  Apreciază

 9. Acum vreo cateva zile cand se vorbea de Salagean se punea in discutie ca moneda de schimb Nicoara…….orice jucator nou venit are nevoie de o perioada de acomodare,mai mica sau mai mare in functie de mai multi factori cum ar fi :valoare ,mediul in care in care intra,conditii propice performantei la clubul nou etc.
  In returul campionatul trecut (cand am terminat pe 10) am avut remarcati pe Bouba si Nicoara.Cu venirea lui Jorge Costa,Nicoara nu s-a aflat printre cei simpatizati.Dar nu totdeauna prezenta unora printre titulari ne da si masura valorii…..dovada Bastos si nu numai el.Ceea ce vreau sa spun este ca atunci cand s-a apelat la el si-a facut datoria,incepand cu prima etapa din retur cu Tg. Mures cand a fost folosit fundas ,sau in alte ocazii cand a fost folosit mijlocas.
  Eu spun ca are calitati si poate inca sa creasca.Are nevoie de continuitate……sunt convins ca Ando i-a simtit calitatile si-l va tine langa echipa.
  Cred ca ne miscam incurajator pe piata transferurilor……poate ceva de creatie ne-ar aduce mai multa posesie si calitate in joc.

  Apreciază

     • Nu trebuia sa zica deloc. Nu ca nu mi-a facut placere ce-o zis, de fapt habar nu am daca n-a fost iar ceva scos din context si transformat in bunul obicei dambovitan, dar nu-i treaba jucatorilor sa ia la misto patronii altor cluburi, indiferent cat de mult merita acestia. Sa-i lase in grija sefilor clubului si a noastra, a suporterilor. Am vazut cat de mult suntem iubiti de liga si comisii, n-ar fi mare lucru sa considere o declaratie a lui Cadu o infractiune mult mai mare decat atingerea bombeului lui Balaj de catre Weldon.

      Apreciază

     • Cadú nu l-a jignit pe Porumboiu în niciun fel. A spus așa: « Porumboiu e o persoană foarte frustrată că de 5-6 ani bagă bani în fotbal şi nu cîştigă nimic. » Nu a folosit cuvântul „frustrat” în modul greșit și jignitor, ci așa cum trebuie, cu sensul de „om lipsit de un drept sau de un bun” (în cazul acesta, lipsit de câștigurile la care spera). Mă rog, nu știu dacă Porumboiu știe sensul cuvântului…

      Apreciază

 10. Camora: Fundas stanga/mijlocas,
  Sepsi: Fundas stanga?Mijlocas la inchidere
  Scuze daca am gresit dar inca mai petrec ca am luat campionatuuuuuuuuuuuuullllllllllllllllllll

  Apreciază

  • Ar fi o treaba, dar nu cred ca-l lasa Otelul liber de contract. Si daca l-ar vinde, l-ar da la suprapret, deci slabe sanse sa vina la noi, zic eu.

   Apreciază

   • Ieri sau alaltaieri am auzit cu urechile mele la Digisport ca Antal,Didi,Iorga si inca un galatean si-au depus deja memorii pt a deveni liberi de contract.Daca-i adevarat,si eu cred ca da,la ce harababura e la Galati m-as mira ca ai nostri sa stea cu mainile in san si sa nu incerce aducerea macar a lui Antal,daca nu chiar si a lui Didi,care a parut in acest retur ca si-a revenit la forma de altadata.

    Apreciază

     • Pai la cele 7-8 goluri inscrise pt Otelul in retur,nu vad de ce nu ne-ar putea fi si noua util,bineinteles mai mult ca a doua varianta pt postul sau.

      Apreciază

    • Despre Antal se aude ca ar fi negociat si ca asteapta decizia comisiei. Didi poate ca ar merita, eu il vad peste Bastos, Hora sau Ronny, poate chiar si peste L. Ganea(acestuia ii dau circumstante datorita varstei), imi este si mi-a fost tare drag, dar cred ca a noastra conducere e mai rece in gandire, asa ca nu stiu daca are sanse, chiar daca si-a revenit. Repet Didi e un jucator pe care il am la suflet si ma suspectez de lipsa de obiectivitate atunci cand spun ca ne-ar putea fi util. Cine stie? El a fost un pariu al lui Ando, asa ca poate, poate.

     Apreciază

 11. pina acum se pare ca este OK,dar nu s-a adus mijlocas de acoperire,Muresan singur nu ajunge,deci mijl. defensiv si fundas dr,asta pt aparare.Totusi cred ca Maftei se poate incerca in fata fundasilor,dar cea mai buna solutie era NDoye,sau Kone de la Dinamo

  Apreciază

 12. Va repet vorbesc numai de aparare,dupa mine era bun inca un portar ,poate chiar Coman ,iar pt nr3 trebuia renuntat ori la Edy ori la Minca.sa nu uitam ca Felgueras este o enigma,faptul ca a aparat bine la Steagul nu este o garantie .

  Apreciază

  • Zilele trecute spunea Ando ca l-a sunat Beto,acesta din urma putin cam ”plouat”pt fp.ca a auzit ca deja CFR i-a si gasit inlocuitor,in persoana lui Felgueiras.Din spusele si tonul lui Andone am dedus ca n-ar fi chiar imposibil sa-l mai avem si-n anul care vine pe portarul BETOn,chiar daca sansele nu cred sa fie prea mari in acest sens.

   Apreciază

 13. La asta nu m-am gandit….dar daca este liber cred ca Didy ar putea fi o lovitura.Pai la Galati golgheter era Iorga.Dar in acest retur Didy a inscris de 8 ori.
  La sfarsitul turului cand am devenit pt. prima oara campioni Didy inscrisese 9 goluri.Baiat de caracter si pare ca si-a revenit total.

  Apreciază

 14. As avea o intrebare, pentru cei mai putin diletanti decat mine: vor avea drept de joc jucatorii adusi acum in supercupa? Dar in grupele ligii ?

  Apreciază

  • e cam greu să joace supercupa.
   trebuie îndeplinite două condiții:
   1) CFR să cucerească fie Champions League, fie Europa League.
   2) acei jucători să nu fie vânduți între câștigarea ligii respective și jucarea supercupei.
   din păcate, este puțin probabil să fie îndeplinită condiția 2.

   Apreciază

 15. Ce ziceti de Dananae? Fundas dreapta, pus pe liber de Berbecali. Stiu ca nu prea i-a mers joacul in ultimul timp, dar la aia oricine poate fi terminat intr-o clipa de patron, antrenor sau manageri. Are 4 jocuri si la nationala. Intr-o echipa serioasa ca a noastra, poate ca si-ar reveni baiatul.

  Apreciază

 16. Eu cred ca pe dreapta o sa vina Rapa.Daca si-a despus si el memoriu si va deveni jucator liber de contrat, cred ca ar fii prima optiune pentru noi.Ar fii bine sa vina la pachet cu Antal.

  Apreciază

  • Bun jucator, Antal. Doar ca nu prea are loc pe dreapta, de Deac si Sougou… Ma rog, il inghesuie pe undeva nea Ando, numai sa vina amandoi 🙂

   Apreciază

 17. Ca sa spun sincer, chiar daca nu mai vine nimeni, ma declar multumit de campania asta. Normal, ar fi loc de mai bine, insa… Ce regal fotbalistic avem in acest weekend: Rusia-Cehia (vineri), Olanda-Danemarca, Portugalia-Germania (sambata), Spania-Italia, Irlanda-Croatia (duminica)!

  Apreciază

  • I dont think so. Acolo oricine devine zombie. Probabil ar fi nevoie de timp (si nu prea avem), poate chiar de un an. Remember: a fost grav accidentat, nerefacut complet, fortat sa joace, distrus de patron. Aproape cazul lui Pantelis. Si ce superatacant am castigat prin rabdare? Poate si Florin ar redeveni atacantul care a fost acu cativa ani.

   Apreciază

 18. Tot timpul am asteptat de la Costea cel mare sa si revina, si se tot intampla ceva nasol pt el. Se vede ca are talent si chiar daca e oltean cred ca s-ar potrivi echipei noastre. Sa nu uitam ca si Trica e oltean si a fost zeu sub Ando.

  Apreciază

 19. […] sursă: Tribuna CFR window.fbAsyncInit = function() { FB.init({appId: "", status: true, cookie: true, xfbml: true}); }; (function() { var e = document.createElement("script"); e.async = true; e.src = document.location.protocol + "//connect.facebook.net/en_US/all.js"; document.getElementById("fb-root").appendChild(e); }()); […]

  Apreciază

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.