I love Portugal! – Diogo Valente


DIOGO VALENTE (Diogo Jorge Moreno Valente)

27 ani

178 cm/ 73 kg

Atacant (aripă) stânga (jucător de picior stâng)

Cotă transfermarkt = 1.200.000 euro

Debutul în prima ligă portugheză: Boavista Porto – sezonul 2004/2005

Meciuri/goluri în prima ligă portugheză: 162/16 (8 sezoane)

Echipe la care a evoluat: Boavista Porto, FC Porto, Marítimo Funchal, Leixões Sport Clube, Sporting Braga,  Académica Coimbra.

Portugalia U-21: 12 meciuri/0 goluri

Trofee câștigate:

– campionatul Portugaliei cu FC Porto (2006-2007) – utilizat doar 25 minute într-o singură partidă!

– Cupa Portugaliei cu Académica Coimbra (2011-2012)

Evoluții recente: în ultimile 2 sezoane a evoluat la Académica Coimbra (numărul 23)

Sezonul 2010-2011: 36 partide (a evoluat în toate partidele din campionat, Cupa Portugaliei, Cupa Ligii), 4 goluri, 7 cartonașe galbene, media notelor = 6.52 (extreme: 1x nota 4)

Sezonul 2011-2012: 36 partide (campionat, Cupa Portugaliei, Cupa Ligii), 3 goluri, 3 pase de gol, 5 cartonașe galbene, media notelor = 6.04 (extreme: 1x nota 9, 4x nota 4)

Contract cu CFR: până în 2016

Pe portughez îl recomandă experiența, faptul că a evoluat titular în ultimele sezoane, nu pare să fie ușor de accidentat, nu încasează prea multe cartonașe (deci nu e abonat la suspendări),  vine pe un post descoperit, e… portughez, setea de trofee nu-i este astâmpărată. Dacă privim în oglindă, și-l socotim pe Diogo Valente reflecția lui Sougou pe cealaltă latură a terenului, observăm un apetit de gol și pase de gol mult mai redus decât al senegalezului. E greu de evaluat dacă noul jucător ofensiv va progresa/exploda la CFR sau se va menține în limitele decenței, precum Godemeche. Pentru Champions League e clar că Diogo Valente este chemat să dea tot ce poate, iar dacă poate să se autodepășească, cu atât mai bine! Fiind vorba de un post descoperit la CFR, singura lui șansă este să dea randament din prima, fără perioadă de acomodare. Iar șansa lui se poate numi Camora, cel care poate să-i ofere un sprijin neprețuit conaționalului lusitan.

Cu cine s-ar putea bate pe post la CFR? În sistemul 4-4-2 ar avea mult de furcă cu Nicoară să prindă tricoul de titular ca mijlocaș stânga. Pentru asta, ar trebui să-l ajute pe Camora în faza defensivă, să centreze mai bine decât românul și să aibe o viteză apropiată. Avantajul constă în experiența mai mare decât cea a lui Nicoară și trecerea mai ușoară spre un modul mai ofensiv în timpul partidei, în caz de necesitate. În sistemul 4-3-3 l-ar avea concurent principal pe Liviu Ganea (antrenor e Andone, să nu uităm!). Concurenți secundari: Bastos, Ronny, mai puțin Hora.

 

0 comentarii

  1. Mie mi se pare un transfer in genul celor cu care ne-a cam obisnuit conducerea in ultima vreme, adica unul nu foarte spectaculos la prima vedere (cum le fac cei de la Steaua sau Vaslui), dar care poate sa fie util in viitorul campionat (cam cum au fost transferurile lui Ronny, Camora sau Renan Garcia vara trecuta) sau poate fi un transfer de umplutura (ca in cazurile lui Godemeche, Lionn sau Celestino). Mi-ar place sa vad ca se fac si niste transferuri de genul lui Fabianni sau Pereira, dar pe de alta parte e adevarat si ca Apoel a ajuns in sferturile Ligii Campionilor anul asta cu jucatori de genul celor pe care ii cumparam noi an de an. Vasluiul insa se pare ca se intareste mult mai serios decat noi. Iar ei cred ca aveau deja un lot mai bun decat al nostru. Cum si antrenorul pare ok de data asta, s-ar putea ca anul viitor sa fie al lor.

    Apreciază

    • Cu cine s-a intarit Vasluiul? Un fundas no-name din Portugalia si Szepsi care ii un Camora mult mai slab. In rest multa vorba goala, plus ca s-ar putea sa plece Papp.

      Apreciază

    • Valente joaca de obicei mijlocas stanga!
      In alt articol e presupus a face faza de atac pe stanga. Greu sa mai intelegi ceva.
      Nu ca as vrea sa-l contrazic pe CJ-07-CFR dar eu cred ca la CFR el va juca extrema stanga-in spatele lui Nicoara si fundas Camora. Trebuie intarita aripa stanga. Asta cred ca se doreste.

      Apreciază

      • Portughezii îl dau pe Diogo Valente atacant stânga. Eu am început cu sistemul 4-4-2 doar pentru că pare cel pe care se axează Andone. În 4-4-2 e clar că poate juca doar mijlocaș stânga (nu cred să fi fost încercat vreodată vârf – adică să urmeze aproximativ traseul lui Ronny – pentru că nu e un marcator important). Diogo Valente pare mult mai potrivit pentru 4-3-3 sau 4-5-1 (cu extreme foarte mobile), dar atunci stau și mă întreb dacă nu cumva Andone vrea să adapteze un sistem cu un singur vârf (ceva similar epocii Costa)?! Dacă CFR nu e în stare să găsească încă un vârf de atac, nu cred că se va mai continua cu 4-4-2.

        Apreciază

  2. Cica-l luam pe cel mai bun mijlocas stanga din liga 1, cu scopul de a-l pune pe postul de mijlocas dreapta. Asta-i gesepe. Io m-as bucura daca ar fi adevarat. Iata.

    Apreciază

  3. Salut Ceferisti si Ceferiste!
    Cel mai important ar fii aducerea unui mijlocas box to box, asa cum spune si Vlad, asaceva nu avem in lot, era Peralta dar el a inbatrinit, este Rui Pedro dar el este inca un semn de „?”.
    Deci acolo avem mare nevoie de un jucator care sa faca legatura intre aparare si atac, care poate tine mingea si care poate sa puna in valoare atacantii si extremele, cum era candva Coroian ce mingi dadea la Semedo. Degeaba ai extrema buna ca Sougou, daca nu este cineva la mijloc sai dea mingea la timp, ca sa nu intre in offside.

    Apreciază

  4. Hopa, se aude ceva de Cipri…ne-a lasat cu ochii in soare anul trecut, dar acum cred ca ar fii bun.Avem nevoie de un lot cat mai tare, asa ca…de ce nu?!

    Apreciază

  5. De la actuala campanie de transferuri as dori un singur lucru si sunt sigur ca va fi bine: sa se investeasca 3,5 milioane asa cum a spus patronul in interviul de azi din prosport;bani ar fi( se vor incasa sume frumoase din transferurile foarte probabile ale lui traore,pereira,renan), dar personal ma indoiesc ca se va cheltui in realitate mai mult de 1-1,5 milioane(ca si in vara trecuta).Deocamdata au plecat 3 FOTBALISTI ( Beto,Peralta,De Zerbi)si au venit 2 jucatori cel mult de Europa League:Felgueiras si Valente( CV- ul si mai ales ce-am vazut pe you tube nu- mi dau mari sperante).Se pregatesc se pare alti 2 jucatori defensivi necunoscuti de la puternica Rio Ave si speranta reincalzita Deac( se pare ” bomba”campaniei de transferari).Nici vorba, deocamdata, de un fundas central valoros,de un mijlocas ofensiv de clasa( capabil sa faca si faza defensiva)sau de un varf adevarat in plina forma,jucatori indispensabili daca vrei sa ai sperante in Ch.League…ar mai trebui un fundas dreapta si un mijlocas box- to- box.Sa mai asteptam dar dupa tam- tam- ul campaniei de transferari pregatite cu mult timp inainte,saptamana petrecuta in portugalia a fost cu rezultate subtiri…

    Apreciază

  6. Revenirea lui Deac ar fi de bun augur. A dovedit ca este un jucator cu potential fizic, muncitor. Cam asta cereau majoritatea suporterilor jucatorilor nostri: munca, devotament. Pe de alta parte, referitor la cei 3.5 mil euro… trebuie inteles ca daca vine un jucator liber de contract nu inseamna ca nu sunt cheltuieli cu el. I se da o prima de instalare care poate varia… 200-300 de mii. Iar daca aduci 7-8 jucatori, se poate calcula. Asta-i valabil la cei liberi de contract… plus ca vin si cu impresari!

    Apreciază

  7. Trebuie sa fim realisti, putem fi o echipa buna in Europa League si sa iesim din grupe daca Ando
    pune lucrurile la punct cum de fapt a inceput sa le puna- vezi ultimele meciuri, inclusiv cel cu ste-
    oaia- argumentez prin faptul ca daca se alearga si echipa joaca mai compact legam bine jocul
    si chinul partidelor in care eram dominati 70% din meci devine o amintire, daca nu cumva este deja.
    Cine stie cand se reuneste lotul ?

    Apreciază

  8. Ultimele transferuri pe bani adevarati au fost acum vreo 2 ani ,e vorba de bjelanovici si piccolo.In vara trecuta s-a platit altui club doar 100000 pe lionn….deci despre ce vorbim? Bineinteles vorbim despre achizitii de jucatori liberi( cu alte cuvinte nu se plateste practic nimic vreunui alt club) costurile de transfer fiind reprezentate de prima de instalare( intre30000-lionn,celestino si 300000- weldon,cu o medie de 150-200000),plus banii impresarilor( in medie 50000);drept urmare suma medie cheltuita pe un jucator in ultima vreme a fost de circa 200000.In consecinta daca vom aduce 5-8 jucatori „liberi” investitia lui Arpi va fi in jur de 1-1,5 milioane ,deci nu 3,5 milioane cum a promis…Sa nu uitam insa ca in vara trecuta am adus ( intr-o conjunctura favorabila) 2 nume importante( beto si weldon) plus 2 jucatori care aveau o anumita cota( sougou pe care ni se ceruse in iarna 600000 si renan- cu un foarte promitator film de prezentare)adica jucatorii care alaturi de camora au confirmat…ceilalti mai ” necunoscuti” adica:lionn,celestino,godemeche,pedro n-au prea rupt gura targului…

    Apreciază

  9. ar fi cazut sa se investeasca mai mult ar trebui macar 1 mil pe jucatori cumparat nu liberi de contract si dupa 1 ani ii dam in „chirie”

    Apreciază

  10. Ma gandesc ca cei din conducere au ajuns la concluzia ca nu exista o corelatie suficient de puternica intre suma platita pe un jucator si contributia adusa si deci au decis ca in loc sa plateasca 1 milion pe un jucator sub contract (de gen Bjelanovic), e mai rentabil sa aduca in schimb 3 jucatori liberi fiindca sunt sanse mari ca cel putin unul din ei sa confirme. Asa s-ar explica numarul mare de jucatori adusi vara trecuta (s-ar putea ca vara asta numarul sa fie din nou destul de mare). E doar o ipoteza totusi. In opinia mea, pentru postul de fundas dreapta sau cel de atacant central ar merita investiti niste bani seriosi fiindca uneori un jucator poate face diferenta intre o participare in Liga Campionilor si una in Europa League. Cred ca returul ne-ar fi fost mult mai simplu daca i-am fi avut pe Renan Garcia si Weldon. Din pacate i-am pierdut, dar asta nu inseamna ca nu ar merita incercat adusi niste jucatori de valoarea lor.

    Apreciază

  11. Sezonul trecut ne-am jucat cu focul(prin renuntarea la renan si weldon)si ne-a iesit…dar cu cat dramatism si mai ales cu cata sansa!!!…sa nu uitam 6 puncte castigate in ultimele 5 minute(dinamo,u.cluj,vointa),fara ele terminam pe 3.Cine crede ca norocul ne va tine in continuare in brate si pe baza lui vom avea o evolutie onorabila in Ch.League(unde e cu totul alt nivel valoric)greseste grav.Daca acum cand avem perspectiva grupelor(cu bonus financiar de 15 milioane)nu investim cat de cat ,atunci eu nu mai am sperante ca vom mai juca in grupele Ch.League.Sa nu uitam lectia otelul de anul trecut :zero investitii-zero puncte

    Apreciază

    • Anual raman liberi jucatori buni. Unii impresari isi chiar sfatuiesc jucatorii in directia asta pentru a incasa prime de instalare. Tot liberi pot ramane jucatori carora clubul nu le mai poate satisface pretentiile financiare si carora nu le gaseste varianta de transfer. Liberi mai raman jucatori care dintr-un motiv sau altul nu se adapteaza, cum tot liberi pot ramane jucatori accidentati vis a vis de care clubul manifesta neincredere privind capacitatea de a reveni. Anul trecut jucatorii exponentiali au venit liberi Camora, Renan, Weldon, Sougou. Asadar imi permit sa cred ca si cei liberi pot avea valoare. Daca ar fi ca si anul acesta sa nimerim 4-5 liberi de valoarea celor mentionati, eu as fi tare multumit fara sa intreb cat au costat. Cert e ca si pentru cei liberi se fac suficiente cheltuieli. Acum ca sunt 3.500.000 euro sau 700000 iarasi nu ma intereseaza. Ceea ce vrea sa vad este calitate, cand spun calitate, nu ma refer la migicareala, ci la eficienta si siguranta in joc.Un lucru e cu adevarat obligatoriu, trebuiesc adusi jucatori de calitate, jucatori care sa creasca real si vizibil nivelul de exprimare in teren. Este obligatoriu sa vina titulari pe cateva posturi. Dupa parerea mea acestea ar fi fundas dreapta, fundas central de picior stang daca are si talie e ideal 190cm), mijlocas box to box (ideal un Renan mai constructiv) si un varf de gura portii, unul puternic, cu joc bun de cap si mai rapid decat Kape(pasarea malai viseaza).

      Apreciază

    • Daca am vrea sa fim realisti pana la capat,poate ca n-ar strica sa ne amintim si de meciuri in care pe finaluri de joc am si pierdut puncte importante.Mie imi vin in minte acum:CFR-DINAMO 2-3,cu goluri inscrise pe final de catre bucuresteni ,SPORTUL-CFR 1-1(gol Lungu-prelungiri),GAZ METAN-CFR 1-1(ratare uriasa Kapetanos in ultima secunda),plus ratarea lui L.GANEA,tot la ultima faza a meciului,dar la Ploiesti,daca nu ma insel.Eu as spune mai degraba ca ”norocul” nostru din finalul de campionat tine mai cu seama de mentalitatea de invingatori de care au dat dovada fotbalistii nostri,mentalitate demna de un campionat gen Bundesliga,nu de acesta al Romaniei.Haideti sa fim sinceri:daca echipa noastra se numea ,sa-i spunem,CFR…KOLN,si ar fi avut finalurile acestea excelente de meciuri,s-ar mai fi grabit cineva sa le puna pe seama norocului orb,ori am fi zis cu totii ca aceasta este…MENTALITATE?Si atunci,de ce sa vedem numai ce au bun altii,iar cand privim peste gard,la ei ,mereu ni se pare ca gainile lor sunt curci,in timp ce pe ale noastre le privim ca pe niste bieti pui carora abia le-a crescut puful?Sa ne mai gandim apoi si la ce-a spus Andrei Vochin,atunci cand acesta il combatea pe un altul,care sustinea aceeasi teza imbratisata de multi dintre noi,cum ca CFR-ul ar fi fost o echipa ajutata de noroc:poate ca CFR a tot egalat pe final,spunea Vochin ,tocmai pt ca ea pe final era tot in atac,in timp ce Rapidul fricosului Lucescu a pierdut puncte pretioase tocmai pt ca pe finalurile de joc ea se gasea mai tot timpul in aparare.Mie mi se pare si logica,dar si de bun simt observatia lui Vochin.(Toate cele expuse de mine sper ca nu supara pe nimeni;eu de fapt acum nu-l ,,combat” pe IQ,incerc numai sa aduc argumente impotriva tezei,imbratisata de foarte multi prieteni/dusmani(mai cu seama) ai CFR-ului,cum ca echipa noastra a castigat acest campionat numai cu ajutorul norocului.TE SALUT IQ ,si…HAJRA CFR!

      Apreciază

  12. Ii cam devreme de vorbit de transferurile unor jucatori valorosi. Dupa ce cluburile mai pretentioase isi vor definitiva loturile pentru sezonul urmator este posibil ca din ce ramane pe dinafara sa putem lua si noi ceva. Nu cred ca vreun jucator mai acatarii ar dori sa semneze cu o echipa din Romania cat timp are inca sanse sa prinda un club bun din afara. Pana atunci trebuie sa acoperim posturile deficitare cu jucatori de tipul lui Valente.

    Apreciază

    • Valente e chiar un jucator bun, bine vazut in Portugalia, in ultimii 2 ani a fost mereu evidentiat. Nu stiu daca pe piata interna aveam solutii mai bune, asta presupunand ca puteam lua pe oricine. L-am vazut in doua meciuri(finala cupei si meciul cu Porto), mi-a lasat o impresie buna, aduce un pic cu Culio ca stil, e mai iute, dar parca nu atat de viguros.

      Apreciază

      • N-am vrut sa zic ca Valente nu-i un jucator bun. Nu-l cunosc, nu l-am vazut jucand, sper sa fie de nivelul lui Renan, Camora sau Sougou, doar ca pentru jucatorii de calitate, peste ce avem in lot, gen Beto sau T. Costa, trebuie sa asteptam pana isi fac echipele mai mari socotelile.

        Apreciază

      • Eu cred ca VALENTE va fi cel care il va face uitat,in sfarsit,pe Culio.S-ar putea chiar sa fie peste argentinian ca valoare,iar in 4-4-2 -ul lui Andone nu cred ca are cum sa joace decat mijlocas stanga(eventual central,in spatele varfurilor,pentru ca e un pasator f.bun).Daca intr-adevar a semnat si DEAC cred ca ne indreptam inspre o campanie de achizitii destul de buna,bineinteles cu conditia sa mai fie adusi fotbalisti cam de acelasi calibru pe inca 3-4 posturi ramase deficitare.Se pare insa,si asta e bine pt fotbalul romanesc,ca Porumboiu e pus pe fapte mari:a adus deja cativa fotbalisti f.buni si umbla vorba ca e pe cale sa-l inregimenteze si pe SAPUNARU,si nu pot sa nu ma gandesc cat de bine ne-ar putea prinde el noua!HAJRA CFR!

        Apreciază

  13. CFR nu este un club care sa mearga pe varianta aducerii de jucatori cu cota care au confirmat la o echipa.Suntem o echipa mica pe plan international.Este evident ca trebuie sa ne multumim cu cresterea cotei jucatorilor si vanzarea lor dupa care sa realizam profit.
    Cred ca pana la acest moment conducerea a aratat ca este in masura sa faca acest lucru chiar realizand performanta pe plan intern.
    Exemple recente ne-au aratat ca echipe mici fara nume mari au intrat in lumea buna,cipriotii de la Apoel cred……Ce nu stim este pretul pe care l-au platit cei de acolo.Sunt convins ca Arpi a studiat fenomenul de acolo si a calculat daca este sustenibil cu proiectul de la Cluj.Eu personal am incredere deplina in conducere.Nu stiu daca ar fi in folosul celor din tribune trecerea la un nivel superior……asta-i ca si intro cursa,marind ritmul din cei prezenti doar sa zicem 40 % ar putea mentine noua cadenta impusa.Unde mai pui ca aia din studiouri ar lua-o razna neintelegand nimic.As mentine acualul trend si as incerca sa atrag noi aderenti la actualul proiect.
    Sunt putin dezamagit reculul realizat prin prezenta publicului in tribune in acest an.In anii cand am castigat campionatul am cea mai mare medie de spectatori…..acum probabil am fost in primii 5.Nu sunt in masura sa spun care ar fi mijloacele prin care s-ar putea lucra in aceasta directie.Prezenta in tribune este determinanta pentru obtinerea performantei.In galerie sunt sigur ca ar trebui sa se schimbe ceva.

    Apreciază

  14. La inceput se dadea ca sigura venirea lui grigorie, si sincer m-am speriat . Acum dupa rezolvarea magistrala a transferului lui Deac, paralel cu venirea lui Valente, imi ridic palaria in fata conducerii ! Si mai sunt f. aproape sa-i aduca pe cei doi tineri de la Rio Ave, asa ca bravo CFR ! Si avindu-i pe cei enumerati, parca mai calm se pot umple celalalte gauri si aici ma refer la fundas dreapta, fundas central de picior stang, un nr 10 si un om de gol, ceva gen Didi inainte de accidentare sau Weldon . Dar repet, in sfarsit sunt si linistit si optimist !

    Apreciază

  15. Bine ai revenit Cipri! Nu mai conteaza de ce nu ai ajuns la noi sezonul trecut. Trecem peste orice cu buretele. Acum esti franar (din nou). Sper ca vei da totul, ca un profesionist desavarsit ce esti si ca te vei implica mai mult decat la Rapid. Bravo Deac! Bravo CFR!

    Apreciază

  16. dupa transferuri cred ca o sa revenim la un 1-4-2-3-1.
    Felgueiras-Camora, Maftei, Cadu, ?(avem neaparat nevoie de un fundas dr. cel putin de valoarea lui Camora)-Muresan, Sare(Godmeche, care parca pe la sfarsitul campionatului arata si ceva fotbal)-Valente, Sougou(Rui Pedro), Deac-Kapetanos(Ronny). Eu mai zic ca in vara se va vinde Sougou, si sau asigurat sa aiba acoperire. In aceasta asezare se pot face multe permutari in linia de trei din spatele varfurilor, fiecare din ei poate juca si acolo. In momentul de fata mie asta mi se pare echipa cea probabila, dar sa vedem si ce jucatori se mai aduc. Sper un fundas dr. de valoare. Mai multe putem spune dupa ce tragem linia la sfarsit si avem lotul complet.

    Apreciază

  17. Nu vreau sa fiu inteles gresit?Victoriile decisive obtinute pe final nu au fost chiar intamplatoare..Este meritul echipei si in special a unor jucatori valorosi si cu mentalitate de luptatori( kapetanos,maftei,cadu,sougou) plus dopingul moral al lui andone.De altfel demult imi doream sa vad goluri decisive pe final de meci( in sezoanele trecute acestea au fost rare),care dovedesc mentalitate si valoare!Pe de alta parte trebuie sa recunoastem ca si sansa are un rol important in aceste momente ;cum ea nu te va proteja la infinit ( exista legea compensatiei!) e nevoie de o crestere in joc pe care nu o poti rezolva fara jucatori de valoare.Ma bucur de revenirea lui deac ,care a crescut mult in ultimii 2 ani ,dar raman la parerea ca in primul rand trebuie intarit axul central cu jucatori valoric superiori comparativ cu ce avem acum pe posturile respective:fundas central,mijlocas central ofensiv-coordonator,varf de atac

    Apreciază

  18. Imi aduc aminte de cele 8 milioane promise de Arpi, ce dezamagire crunta, injuraturi, vise spulberate :)))))))) ne si vedeam in finala champions league… Astazi ? Ne bucuram pentru Deac (de cate ori m-a disperat), Valente (sper sa fie mai bun ca Celestino), asteptam alte achizitii „importante” si speram, privim ingrijorati spre Vaslui, Steaua. Sunt convins ca cei din conducere au realizat ca Liga Campionilor este o palarie imensa pentru noi, probabil si EL, asadar nu ma astept la rezultate internationale…, nici anul acesta ! Am castigat campionatul pentru ca n-am fost angrenati in alte competitii, sa urmam modelul consacrat, sa mai castigam cateva campionate, iar cand vom fi dispusi sa investim vreo… 8 milioane cu siguranta ne vom regasi si in primavara europeana !

    Apreciază

    • Nu prea merge cu 3 mil. doar am dat pe el 750.000. Minim 3.7, eventual 1 mil. pentru un imprumut pe 6 luni + 3 mil. la transfer definitiv.

      Apreciază

    • DUBITO,ERGO COGITO,COGITO,ERGO …SONO BIANCO-CILIEGIO:Eu de mai multa vreme tot visez ca am putea sa-l aducem pe SAPUNARU la Cluj,si consider ca de transferuri de calibrul sau am avea noi nevoie ca sa mai crestem un pic.Totusi,ma tem ca nu cumva tocmai acum(cand se pare ca am putea pune mana pe el si cand voi sunteti atat de optimisti) sa ne alunece SAPUNarU printre degete si sa ajunga tocmai acolo unde mizeria din fotbalul nostru parca este mai mare:in jud.(lu’) VasileSaracu,in satu’PORUM si-n casa BOULUI…HAJRA CFR!/HAI CFR!

      Apreciază

  19. Interesanta campanie de transferari pana in prezent. Asteptam in continuare cateva nume de fotbalisti adevarati, chiar peste ceea ce s-a adus pana acum (vreo 4/5), si atunci putem visa cu ochii deschisi la grupele Champions League. Note acordate de mine celor 4 jucatori proaspat transferati: Grigorie-5, Felgueiras-8, Valente-8, Deac-9. Hai CFR !

    Apreciază

        • Brother,nu stiu cum sa-ti spun,dar de explicatiile astea ale tale chiar nu mai era nevoie… 🙂 .Acum,daca tot veni vorba,poate ca n-ar fi rau sa mai stai departe de fotbal inca o vreme,pt ca vad ca in lipsa ta ai nostri nu fac transferuri tocmai rele 🙂 ;notele date de tine stau marturie…Cand o sa vina vremea sa-i dam note pe-aici si fotbalistului pe care-l tot antrenezi tu in fiecare zi?Promit ca pana atunci n-o sa dau niciun 10 pe Tribuna,nici daca revine Dubarbier,ii pastrez pe toti pt nepotu’! HAJRA KVSC!/HAI CFR!

          Apreciază

  20. eu zic ca avem deja un numar 10 in echipa rui pedro e un jucator foarte bun si creste de la meci la meci si are niste centrari foarte bune pase precise poate tine si de minge ar trebui jucat mai mult cu el si cred ca o sa faca o surpriza …

    Apreciază

  21. Conducerea noastra a aratat in multe randuri ca are ochi la jucatori,iar politica noastra de marketing a fost una de calitate,raportata la sumele mici investite in transferuri.Asa ca eu zic sa le dam credit celor din conducere si sa mai avem rabdare(oricum nu avem ce face).Comparativ cu alte cluburi din tara,noi nu am aruncat sume mari pe tzepe,am adus jucatori de care nu prea se auzise,din care multi au confirmat si au fost dati pe sume frumusele.Ma bucur pt Deac,ar fi foarte ok si Sapunaru,sunt optimist si mai astept ceva nume.Hai CFR!

    Apreciază

    • Saule,ziceai ca mai astepti ceva nume…iti dau eu unul,(dar nu de fotbalist):Gianfranco Ravasi-parca asa-i zicea celui pe care nu mi l-am amintit mai devreme,pe mail.Daca-mi gasesti cartea, ti-as fi recunoscator,si pana-ti trimit banii(dar si dupa)…dator. 🙂 Te salut,Hai CFR !

      Apreciază

  22. Din presa portugheza:,,Vitor Gomez, monitorizat de Vilas Boas pentru Chelsea” in 2011.Am vazut un filmulet si m-a impresionat foarte mult.Control perfect al balonului, orientare in teren,dripling
    viteza si pase precise.Este un jucator super.Daca-l luam (asa cum se anunta) dam lovitura.
    M-a impresionat la fel cum m-a impresionat Pereira vazand acelasi gen de filmulet.Atunci i-am
    spus vecinului meu cu care urmaream filmuletul ca Pereira e un jucator de clasa si nu m-am inselat
    Sa dea Dumnezeu sa nu ma insel nici acum.

    Apreciază

  23. Nu va faceti iluzii cu Sapunaru.CFR nu-i poate plati salariul.Si nu este nici politica CFR aceasta.
    O sa caut informatii despre Pinto, coleg la Rio Ave cu Vitor Gomez.Cum gasesc, revin.

    Apreciază

    • știi ce-a zis ardeleanul când a văzut prima dată o țestoasă?
      « no, păi asta ori îi ceva, ori mere undeva! »

      no, cam așa înțeleg eu ce citesc despre Săpunaru.
      Pițurcă nu l-a convocat la națională.
      asta înseamnă că Săpunaru ori este la CFR sau Vaslui, ori joacă la CFR sau Vaslui.
      vestea bună este că nu la Vaslui.
      așteptăm vestea și mai bună 😀

      să nu uit: a zis și Mureșan că caută în Portugalia un fundaș-dreapta.
      să nu uit 2: am impresia că, în materie de români, CFR preferă ex-rapidiști.
      să nu uit 3: bat câmpii 🙂

      Apreciază

      • DE-A DURA,eu am impresia ca CFR,in materie de romani,cauta portughezi.ps:daca bati campii,macar ii bati pe-ai nostri,nu pe-ai miticilor 🙂 HAI CFR 1

        Apreciază

    • Radule,mersi de pontul cu V.Gomez.Iar in privinta lui Sapunaru,nu uita ca nici salariul prietenului sau Beto mu era mai mic,si acesta tot ne-a adus in Gruia un campionat.HAI CFR !

      Apreciază

  24. N-am gasit nicio faza cu Tiago Pinto, dar cartea lui de vizita nu e rea, a jucat la Under 21 pentru
    Portugalia ca si Vitor Gomez fiind colegi.Daca se fac si aceste doua transferuri este peste ce a transferat cu surle si trambite steoaia.Cu Deac si Valente forta ofensiva va creste simtitor.Ne batem
    cu Vasluiul la campionat.Doar cu Vasluiul.

    Apreciază

    • Am gasit filmuletul cu Gomez.Prima intrebare pe care mi-am pus-o vazandu-l a fost:baiatu’ asta sigur nu-i vreun urmas de-al lui Higuita?Dincolo de,,nebunia”(frumoasa) a lui,chiar pare fotbalist,si-n plus,are energie in el cat Sougou,Banel si fiica-mea la un loc.Deja zambesc la gandul ca noi l-am putea scanda pe acest GOMEZ,iar oile behai pe…Pintilii 🙂

      Apreciază

      • Parca nebunu’ de Higuita (sau cum s-o scrie…) a fost portar….unu’ din aia nebuni (nu ca ceilalti ar putea fi totally normali….io am /crezut ca/ am fost portar).
        Parca el a respins in maniera „scorpion” un sut la poarta….
        Corectati-ma, daca gresesc!

        Apreciază

        • Higuita a fost intr-adevar portar,dupa cum prea bine stii,Retardila,si inca nu unul oarecare,ci unul dintre nebunii frumosi ai fotbalului mondial.Desi era gk, se apuca sa-si dribleze adversarii pana ajungea cu mingea dincolo de centrul terenului,iar asta in meciuri cu adevarat importante,de cupa mondiala,etc…Daca asrazi am ajuns sa iubesc fotbalul,cu siguranta ca pt aceasta e ”vinovat” putin si Rene Higuita.//Ceea ce incercam sa sugerez eu dupa vizionarea filmuletului cu Gomes era faptul ca,pri jocul sau,putin”bezmetic” la prima vedere, (poate e o impresie gresita a mea)Gomes aduce cumva aminte de portarul-”atacant” amintit mai sus(mie cel putin mi-a amintit).Cred ca si prin astfel de fotbalisti,spectaculosi,nu numai valorosi,clubul nostru ar putea avea de castigat,macar in ceea ce priveste imaginea,dar mai ales atragerea suporterilor la stadion.

          Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.