VICTORIE! [U Cluj – CFR Cluj 2-3]


MULȚUMIM, CFR!

Felicitări, U!

Vreți să comentați? Sunteți liberi! Campionatul s-a încheiat!

CFR – CAMPIOANĂ!!!

******************************************************************

VICTORIA DE PE CLUJ ARENA ÎN IMAGINI

0 comentarii

  1. Multumim din suflet!!!Am facut din nou istorie!!!Dumnezeu a facut dreptate,o poveste mai frumoasa nu putea fi!!! MANDRU CA SUNT CFR-ISt!!!

    Apreciază

  2. AM ZIS CA NU MA DUC LA MECI SI NU MA UIT LA TV, DAR NU M-AM PUTUT ABTINE SI TOTUSI M-AM UITATA LA TV!! AVEM ECHIPA MARE, CA MAI INCOLO SI INCOACE SI SUNTEM CAMPIONII ROMANIEI!!!! [Adi, las numai bucuria ta. E mai elegant așa]

    Apreciază

  3. îi mulțumesc lui U pentru porcăriile pe care le-a făcut în primul meci, permițând astfel ca titlul să fie adjudecat, din nou, chiar pe terenul lor.
    uneori lipsa de caracter se plătește.

    Apreciază

  4. ATENTIE!!!!
    Cei de la steaua pot incerca sa provoace un scandal din care sa iesim cu 0-3 si cu vreo 2 puncte de penalizare !!!

    Apreciază

    • nu ar rezolva nimic.
      dacă Steaua și Vaslui au același număr de puncte, iar CFR mai puține, campioana este Vaslui.
      singura șansă a lui Steaua era să fie toate 3 cu același punctaj, iar Steaua să bată CFR la cel puțin 2 goluri diferență.

      Apreciază

  5. « cine-l bate pe Cadú? este Mircea Bornescu »

    băi, nesimțiților iubitori de violență, este fotbal, nu K1.
    Cadú l-a bătut pe Bronescu, nu invers.
    gunoaielor!

    Apreciază

  6. Felicitari tuturor, echipei, antrenorilor, stuff-ului, conducatorilor, suporterilor, tribunei CFR, ChefereTV, Grupului de la Facebook, tuturor ! hai CFR Cluj !

    Apreciază

  7. Allez allez Forza CFR Forza CFR Forza CFR !!!!!
    Stiti cumva daca petrecerea se tine in Obsession, La Liga sa mergem cu totii sa sarbatorim cu jucatorii ?

    Apreciază

  8. Felicitari echipei, spre final Maftei a fost cel care o insuflat spiritul de campion echipei! Multumim lui Costa si Andone au facut posibil acest titlu!

    Apreciază

  9. Am castigat, sa vedem ce ne astepta in Champions Legue. Vom juca doua tururi preliminare in 1-8 August, respectiv 21-28 August cu campioanele tarilor clasate mai jos de locul 12 in clasamentul coeficientilor. In primul tur suntem capi de serie, meciurile cele mai grele putem avea cu campioanele Cehiei sau Poloniei.
    In al doilea tur sunt doar 5 echipe cap de serie, noi suntem doar pe locul 7 cu coeficient de 18.764. Inaintea noastra sunt:Basel, Anderlecht, Celtic, Bate Borisov, Salzburg, Dinamo Zagreb. Daca doua din aceste echipe vor fi eliminate inainte de acest tur, vom fi cap de serie. Daca nu vor fi eliminate cel putin doua echipe vom juca cu una dintre acestea ptr calificare in grupe …Asadar, cu putin noroc putem avea adversari chiar facili si sa ne calificam in grupe.. FORZA CFR

    Apreciază

  10. Eu fiind deosebit de beat, de bucurie, urez tuturor cacatilor din sud, sud est, sud vest, chiar nord sa ne pupe vartos. Ca pur si simplu suntem campioni. E tot ce conteaza.

    Apreciază

  11. CAMPIONIIIII !!!! CAMPIONIIII ! OLEEEEE ! OLEEEE ! OLEEEE ! CAMPIONIIIII !!!! CAMPIONIIII ! OLEEEEE ! OLEEEE ! OLEEEE ! CAMPIONIIIII !!!! CAMPIONIIII ! OLEEEEE ! OLEEEE ! OLEEEE ! CAMPIONIIIII !!!! CAMPIONIIII ! OLEEEEE ! OLEEEE ! OLEEEE ! CAMPIONIIIII !!!! CAMPIONIIII ! OLEEEEE ! OLEEEE ! OLEEEE ! CAMPIONIIIII !!!! CAMPIONIIII ! OLEEEEE ! OLEEEE ! OLEEEE !

    Apreciază

  12. E cineva online? Tocmai am ajuns acasa de la servici si spre uimirea mea nu gasesc meciul pe niciun tracker ca sa-l scot.. Poate ma ajuta cineva cu informatia asta, tre sa vad neaparat meciul 🙂

    In alta ordine de idei, felicitari echipei! Sa ne vedem cu bine duminica ca sa putem sarbatorii..

    Ma pun sa beau „pe sec”, daca nu pot bea uitandu-ma la meci 🙂

    Apreciază

  13. 07, ai sustras ieri comentariul scris de mine azi si l-ai facut articol 🙂
    VICTORIE!

    MULȚUMIM, CFR!

    CFR – CAMPIOANĂ!!!

    Bine ca s-a terminat, nu cred ca mai rezistam la inca o finala si duminica. Bravo baieti!

    Apreciază

  14. BRAVOS ECHIPA CAMPIOANA!!!
    BRAVO ANDO-COSTA!!!
    BRAVO SUPORTERI (fara idiotul care arunca petarde)!!!
    pinguinii sa fie consolati ca si „printisorul” (superb moment prins de tv 🙂 )

    Apreciază

  15. felicitari pentru toata suflarea ceferista, ce ne-au daruit o asa bucurie imensa!!! Iar mai este o vorba intre campioni, dupa 1 vine 2, apoi 3, si 4 si tot asa… LA CAT MAI MULTE CAMPIONATE!!! Hai CFR!!!

    Apreciază

  16. Haideti cu totii in Piata Unirii (la statuia lui Matei Corvin) maine, duminica la ora 18.00, sa mergem organizat toti deodata spre festivitatea de decernare a titlului (in cadru careia va avea loc un meci cu o echipa din bucuresti). ANUNTATI LUMEA MAI DEPARTE!

    Apreciază

  17. Apel

    Galeria KVSC 1907 lanseaza un apel conducerii clubului CFR 1907 Cluj sa respinga premierea din partea publicatiei Pro Sport, care timp de un an de zile ne-a atacat sistematic, ne-a jignit, mintind si deformand mereu realitatea, inducand in eroare opinia publica din intreaga tara prin articole defaimatoare, comentarii si opinii rauvoitoare impotriva noastra. Este profund imoral sa vii si sa premiezi un club de care iti bati joc ani de zile la randul, mai exact din momentul in care clubul nostru a pus in pericol suprematia cluburilor bucurestene in fotbalul romanesc.
    Asteptam sustinerea la acest apel a intregii suflari CFR-iste si a intregului public prezent duminica seara pe stadion.

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.