Tasta * pentru anti***


Pentru realizarea apelului patriotic a fost utilizată o fotografie preluată de pe saitul www.kvsc1907.ro și a fost folosit fontul ”Mongolian Baiti”.

Pentru o vizualizare mai bună, dați click pe fotografie!

[Atenție, dând click pe fotografie, vă asumați automat responsibilitatea pentru înregistrarea votului Dumneavoastră la categoria ”vă mulțumim pentru că apăsară-ți tasta *”!]

0 comentarii

 1. Foarte fain :).Bravo celui cu ideea:) La meciul cu Steaua cei din galerie ar trebui sa afisese un slogan cu Don’t forget :You are BORN…ESCU.

  Apreciază

 2. escu…..in regia lui Dabija
  Pe 19 octombrie 2002 la Teatrul de Comedie avea loc premier(e)a spectacolului ….escu , de Tudor(retineti ! ) Musatescu.

  “Tu ai schimbat partidele și eu m-am făcut de râs, aia e! Nu mai pot să scot o vorbă nici la cafenea, nici la club, nicăieri. O viață întreagă cât am fost conservator toată lumea nu mi-a spus decât coane Iorgule; acuma, de când ai intrat dumneata în familie și m-ai zăpăcit cu noile curente politice, când îmi zice lumea șobolan, când fripturist, când cutare și cutare… “

  Decebal Necșulescu, fiul cel mic al lui Spirache Necșulescu din Titanic Vals , a crescut mare, s-a însurat cu o femeie bogată și acum se chinuiește să intre și el în Parlament precum ilustrul său tată. Doar că la vremuri noi, obiceiuri noi, și acum nu se mai poate cumpăra pur și simplu fotoliul de deputat, acum trebuie lucrat cu demagogie și discursuri, chiar trebuie convinși alegătorii să îl voteze direct.

  Decebal Necșulescu nu vede altă soluție decât să sară pur și simplu din partid în partid până când o nimeri o ideologie cu care poate poate o să adune voturi. Într-o zi însă are norocul să fie bătut din greșeală și abia atunci înțelege că un om care strigă că e victimizat pentru ideile sale are mai multe șanse politice indiferent ce idee ar susține. De aici poate începe exploatarea situației dar va fi el oare destul de abil să joace cartea martiriului până va ajunge în Parlament?

  ” …escu, personajul principal al piesei este un învins, deputat sadea, ministru tot sadea şi preşedinte de partid şi mai sadea; guvernul (aşa cum erau toate guvernurile pe atunci) cu primul ministru în frunte, cu miniştri în coadă, cu damele voalate la mijloc, cu „manevre” oculte în cabinete cu legi oneroase, în birouri cu intrigi grosolane de culise şi lovituri joase la ultima oră, era prezentat direct, fără menajamente, cu tot cortegiul său tradiţional de magi şi irozi de vicleim…”
  Tudor Muşatescu

  Acum scuzati-ma , dar asemanarea mi s-a parut izbitoare si cu acordul si rabdarea dumneavoastra , am sa o introduc aici , mai ales ca personajele par a fi transpuse din spectacolul respectiv , direct pe scena Ligii noastre ( si a politicului actual )
  Cu un mic exercitiu de imaginatie , va las sa decoperiti si asocia toate personajele.( pe Pisilica nu mai trebuie sa-l asociati , el exista si intr-o scena si intr-alta.:))
  http://www.trilulilu.ro/video-film/tudor-musatescu-escu-teatru-tv-2001

  Apreciază

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.