Cine decide campioana? Ciobanul, țăranul, „studenții” sau „oamenii de bine”?


Știți cu cine are meci Vasluiul în ultima etapă? Cu U. Noi cu stâna, ei cu cea mai coruptibilă echipă din liga 1 și cu care ne aflăm în conflict deschis. Deci, la meciul din 8 mai, valizele au venit din cel puțin două direcții: ciobanul si țăranul. Pentru că eu sunt ferm convins că au existat motivații suplimentare la U-iști. Toți erau montați pe descrierea unei „realități” extrem de diferite de cea văzută pe camerele de luat vederi (de la TV, pe care le-am văzut cu toții, și de la securitate, pe care nu le-am văzut). În special mari clUjeni, care acum câteva luni jurau iubire veșnică Rapidului Craiovei sau altui club. „Dacă minţi, să minţi enorm” – a spus-o Goebbels, ministrul nazist al propagandei. Toți au venit cu temele făcute, pregătiți să mintă până în pânzele albe, doar că boul de Bornescu le-a stricat planurile și astfel au fost obligați să improvizeze din mers.

Dintre „oamenii de bine”, se poate remarca doar atât (conform informațiilor din presa pro-stână): comisia e condusă de oamenii ciobanului:
Surpriză de proporţii: judecă salvatorul lui Gigi! » Cazul U-CFR va fi analizat de Valentin Epure

UPDATE:

CFR joacă cu Voința Sibiu (acasă), CS Mioveni (deplasare) și Steaua (acasă). Ne trebuie 9 puncte, care se pot obține cu un efort considerabil.

Vaslui joacă cu Sportul Sudențesc (acasă), Oțelul (deplasare) și U (acasă). Le trebuie 9 puncte, o greșeală a CFR-ului și un verdict nefavorabil în speța cu U, plus o rezolvare tardivă la TAS.

Steaua joacă cu Brașov (deplasare), Dinamo (acasă) și CFR (deplasare). Slabe șanse la locul 1; depind de CFR și Vaslui (să câștige meciul direct cu CFR și Vaslui să piardă un meci).

De Rapid și Dinamo nu prea are rost să ne batem capul, ele joacă oricum finala Vupei și una din ele ajunge în preliminariile Europa League.

Deci azi vedem dacă va învinge minciuna, și hoția (din nou) sau adevărul și munca cinstită.

Autor: Flacăra Vişinie

0 comentarii

  1. Inca suntem in situatia ca ciobanul, taranul, studentii si „oamenii de bine” n-au treaba cu deciderea campioanei. Doar noi decidem 🙂 Foarte important sa batem azi si marti si s-ar putea sa nu mai conteze meciul cu steaua, indiferent de decizia comisiei (sper ca nu le trece prin cap si ceva penalizare de puncte:)). Chiar daca se ajunge sa nu mai aiba importanta pentru clasament, ii foarte, foarte, foarte musai sa batem si steaua, prea multe s-au adunat ca sa ne permitem orice altceva in afara de victorie.

    Apreciază

  2. Gresit:Bornescu nu a facut o prostie.A stiut ce face, a facut ceea ce i s-a spus.Adica sa duca meciul in haos si sa lase soarta meciului pe mainile federatiei plus alte sanctionari la CFR (eliminari etc).Ei se bazau ca jucatorii cfr-ului sa sara la bataie si sa se lase cu scandal mare.pe ei nu ii interesau daca luau si 10 rosii, scopul era altul.

    Apreciază

    • E posibil si asa. Ceva a existat premeditat, asta e sigur. Poate o bataie la final, in cazul in care ar fi castigat CFR. Nu ma asteptam de la Niculescu sa fie atat de jegos, chiar il apreciam pentru meciurile cu Dinamo si pentru seria buna de cand e antrenor in locul lui Badea. M-am inselat.

      Apreciază

    • Si eu m-am gandit la asta si am comentat pe mysport. Reproduc de acolo: N-ati observat ca, spre deosebire, de TOATE celelalte etape, de data asta G. Becali n-a avut nimic de comentat… Desi, vorba aia, era un subiect care toata lumea isi imagineaza ca il incita la interpretari „istetze” si invective cum numai el le stie… Presupunerea mea este ca Becali e cel care a manipulat scandalul!!!! Si nu a vrut sa intre in discutii prea multe ca sa nu se dea de gol, stiind probabil si el ca il ia gura pe deinaintea mintii, mai mereu. Stati sa va explic. U Cluj nu mai avea nici un obiectiv, doar, asa cum au declarat „decat sa-i incurce pe CFR”. Daca primeau ceva bani pentru asta cu atat mai bine. Becali nu a mai riscat cu valiza ca data trecuta. Eu cred ca l-a contactat direct pe Bornescu si i-a sugerat (nu conteaza pe ce sume sau promisiuni) sa creeze o bataie generala care sa cuprinda cat mai multi CFR-isti, astfel incat acestia sa ia rosu si sa fie suspendati in meciurile urmatoare, pana la meciul cu Steaua. Daca se poate sa piarda cu 3-o cu atat mai bine. Nu vi se pare plauzibil? Nu vi se pare ca Bornescu era curios de patimas si „uist” dintr-odata? Nu vi se pare ca limbajul si inteligenta lui Bornescu e surprinzator de apropiata de a lui „Gigi”?

      Apreciază

  3. Probabil ca eu fiind mai in varsta, vad peste tot conspiratii, desi, in general sunt naiv. Mi se pare ca nu doar valizele au contat dar si actiunile extremei drepte, indiferent cum s-ar numi ea (Noua Dreapta?). Sper sa ma insel. Caci daca nu, atunci nu am vazut ultima zvacnire a acestora. Feriti, voi cei cu sufletul curat, astia vor sa loveasca, vor vrea sa ucida. Scuzati daca vad prea intunecat. Hai baietii, haide CFR!

    Apreciază

  4. @Aradeanul 100% correct. Foarte bine a facut CFR ca nu a raspuns!
    Acuma vin cu basmele Fat Frumos un bodyguard de la CFR a fost la tunel!!!

    Apreciază

  5. Baieti, chiar daca ne fura sudistii si de data asta tot depinde doar de noi sa castigam campionatul. 9 puncte din 3 partide si suntem campioni. Asa vom demonstra ca putem castiga desi sunt toti impotriva noastra. Pe urma luam si cele 3 puncte inapoi cu ajutorul TAS-ului. Sa si crape inima in cioban si in agricultor de ciuda.

    Apreciază

  6. Va fi greu Florin Matei.Presiunea pe jucatori este imensa, iar pe arbitrii si mai mare.Acum orice decizie luata pentru CFR pe teren e ca un cui in talpa pt un arbitru.Atata timp cat la televiziuni se fac talk showuri pe banda rulanta despre jucatori si arbitrii , si mai rau poate fiecare sa spuna ce vrea si cat vrea fara ca cineva sau ceva sa le interzica asta, vom vedea doar meciuri slabe.Eu inteleg ca e libertate de exprimare, dar mai exista si bunul simt , corectitudine , impartialism si nu in ultimul rand sa aduci probe daca acuzi pe cineva.Numai suntem in eviul mediu sa faci pe oricine vrajitoare doar asa de amorul artei.Sa le spuna cineva celor din televiziunile sudiste ca pot sa isi priveasca cu drag progenitura:adica un campionat extrem de slab si invrajbit de o ura care poate candva sa se transforme in altceva.ASTA AU CREAT EI , TELEVIZIUNI DE SPORT CARE NU PRODUC DECAT CAN CAN ,BARFE SI SCANDALURI PT A FACE EI RATING SI PT INTERESELE MESCHINE A ANIMALELOR INFLUENTE DIN ROMANIA!!

    Apreciază

  7. Continuam cu serialul …unii pot devenii penibil de la o zi la alta, asta pt ca nu exista regulamente, lege..fiecare face cum il taie capul

    FOTO De ce se rejoacă „U” – CFR! Vezi articolele pe care s-a bazat Comisia de Disciplină în luarea deciziei

    Reprezentanţii LPF susţin că în luarea deciziei s-au bazat pe articolul 7 din „Legile jocului” şi a articolului 123 din Regulamentul Disciplinar. Practic, decizia de rejucare s-a dat după ce membrii comisiei au constatat că în regulamen nu există prevăzută o rezolvare pentru situaţia de pe „Cluj Arena”.

    Deci au luat ceva in brate ce le convine lor.

    Dar la Ploiesti ce a fost ??????? Alo !!!

    De ce le convine..pai sa vedem ce zice nimeni.portavocea batausilor
    Derby-ul Ardealului se rejoacă! Niculescu: „E decizia corectă! Meciul trebuie să se decidă pe teren” Când ar vrea „Clau-coach” să joace partida contra rivalilor
    Cred că trebuie să fie până în ultima etapă a campionatului. Cred că vom juca la o diferenţă de mai puţin de 48 de ore, pentru că nu mai e timp..
    Ca asa vor ei! Ati inteles !!! Ei fac regulile si noi ne supunem batausilor si smecherilor de 2 bani din piata

    OFICIAL! Comisia de Disciplină a decis: „U” Cluj – CFR Cluj se REJOACĂ din minutul 1, de la 0-0! CFR va contesta decizia

    Membrii Comisiei de Disciplină au anunţat că partida „U” Cluj – CFR Cluj se va rejuca din minutul 1, de la scorul de 0-0.

    Ce inseamna acest lucru, daca ramane asa ? Pai sa vedem..daca exista un caz, toata lumea poate apela la el ca exemplu. Nu e asa ?

    Deci in viitor toate echipele care sunt conduse pe teren propriu sau poate si in deplasare..alearga un jucator si il trantesc, apoi il bate un membru din staff si apoi fac un meleu undeva la vestiar pe acuns, ca sa nu se vada. Meciul se rejoaca pana castiga cineva sau…? Deci pana la infinit…Acuma intrebare mare este : Poti rejuca o partida o data sau la infinit pana numai ai chef?

    Sa ne spuna si noua, ca sa stim..cum functioneaza campionatul ?..deci de la anul o sa avem campionatul infinit…fara sfarsit…meciurile se vor rejuca si rejuca…si rejuca..si rejuca….

    Apreciază

  8. Comisiile au decis rejucarea partidei de la inceput……si cum zicea antrenorul uist fost caine si fost oltean(urata creatura poate sa iasa de aici,chiar hidoasa) singura data posibila ar fi vinerea viitoare.Ultima etapa este programata sambata,deci dupa o zi de la rejucare.Si sa fie decisiva aceasta partida cu u nu vad ce rost ar avea sa fugim dupa 2 iepuri.Si sa batem ipoteti intruna dupa o zi am fi varza…….Si pericolul mare nu cred c-ar fi sa pierdem cu tzancii care au supt doar de la o tatza ci sa pierdem cu steaua care daca ne bate trece peste noi(in ipoteza ca bate tot pana la meciul direct.
    Presedintele Muresan spunea la iesirea din lpf ca daca se decide rejucarea nu ne prezentam.Mi se pare normal.Este evident ca cei de la u ca si pana acum vor odihni titularii ei avand doar amicale pana la sfarsitul campionatului.Pot spune ca ei sunt in aceeasi situatie din 2008 din ultima etapa cu noi.Ei traiesc un an pentru jocurile cu noi……le place sa se mobilizeze cu cei mai buni.Si a mai trecut un an …..facandu-se dragii mei 40 de cand cea mai mare echipa(si-n acelasi timp iubita) de pe malul Somesului u nu a mai gustat din cupa victoriei in partidele cu cfr!Doar din cele ale frustrarii si penibilului.
    Sa incercam sa batem in cele 3 confruntari si sa fim din nou campioni…..este cel mai important lucru acum.Cred ca ar fi nimerit sa incurajam cel putin acum echipa la un nivel apropiat de locul din clasament.Cum am mai spus imaginea galeriei de pe stadionul consiliului judetean a fost una cu adevarat frumoasa.Se poate deci cand suntem uniti.Forta CFR!

    Apreciază

  9. Speranta e in Otelul (daca nu umbla cineva la jucatori) si, mai ales, IN NOI.

    Apropo: cu U se poare rezolva va usor, un suporter cu insemnele lui U poate intra in teren si-l poate „ataca”, de exemplu, pe Cadu sau pe Beto. Cel atacat e la pamant, acuza lovitura puternica, suspendarea partidei e inevitabila si CFR castiga cu 3-0. Suporterul va scapa cu dosar penal si amenda (apropo, nu se va depune plangere de catre Cadu/Beto) iar noi vom avea 3 puncte mari.

    Se baga cineva?

    Apreciază

  10. Umbla un zvon in sat, cum ca Niculescu ar fi un nepot de-al lui Bercea Mondialu’…deci nu-i oltean, e „frate de-al nostru mai negru ca noi”….Dar s-a vazut asta si la conferinta de presa a’ lu’ „n”, se scarpina sub camasa cand dadea raspuns la intrebari…..
    Repet o postare pe FB: Felix (Urziceni), Niculescu (Lacu Mitici), Bornescu (Prazari) reprezinta orasul cultural Cluj…..
    Si mai repet ceva: hai fratilor la aeroport, s-o intindem pana se mai poate!!!!

    Apreciază

  11. Asistam la un furt de neimaginat pana acum………….ni sa anulat un gol valabil marcat pe teren asa ca nu-i convenea pt cei de pe dambovita………..iar acum toti au tupeu sa spuna ca rezultatul nu se va decide la comisii ci pe teren asa cum este normal………DECI IAR SE BAT CAP IN CAP aceste doua lucruri…………oricum singura speranta ramana sa avem incredere in noi si in Dumnezeu ca restul sunt cumparati pe branza ziaristi comisii arbitrii si asa mai departe!!!!Sa nu ne facem iluzii stana va castiga tot pana la ultima etapa iar vasluiul este impins din spate!

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.