U Cluj – CFR Cluj: ura peste rațiune


Cu acordul autorului, skorpionking, am decis să preluăm/postăm și pe saitul nostru ultimul articol scris de acesta pe blogul personal. Subiectul nu e greu de ghicit: derbyul de ieri, încheiat… neterminat. Pentru cine dorește să citească și alte articole, mai vechi, dedicate CFR-ului, scrise de skorpionking, recomandăm accesarea tagului ”cfr cluj” de pe blogul clujmünchen1140km

*****

Urmăresc ca orice clujean care iubește fotbalul meciurile Universității și ale CFR-ului. Am suferit când U a jucat în ligi inferioare, în B și chiar C, când interese și dezinterese au distrus aproape secția de fotbal. M-am bucurat cînd CFR și apoi U au promovat, când CFR a câștigat campionate, cupe. Când eram adolescent în anii ’90 mergeam și în Gruia la meciuri (acolo am luat bătaie de la țigani o dată și mi-au furat și mingea de fotbal „colorații”) și pe Ion Moina/Municipal. Nici vorbă de ură, oamenii, atâția câți mergeau la stadion, se bucurau de fotbal, normal că se mai înjura abitrul sau jucătorii, dar la atât se rămânea. Eu țin și cu U și cu CFR. Cluj. Ambele. Nu cu U care nu aparține clujenilor.

După ce am văzut în ultimii ani ce face o anumită parte a fanilor U-iști și mai ales după incidentele de ieri seară, le propun fanilor Universității să dea foc autocarului CFR-ului, să îi bată pe jucătorii de la CFR de fiecare dată pe stradă, să îi fugărească pe fanii CFR-iști și să îi arunce în Someș, să le rupă oasele, să îi injure de mame și de morți. Apoi să se laude că sunt suporterii cele mai iubite echipe din Cluj. Iubită de cine?! Bornescu împreună cu Niculescu să fie declarați cetățeni de onoare ai orașului Cluj, CFR să fie desființată și titlul să fie acordat pe următorii 10 ani, prin rotație, echipelor cu tradiție din capitală.

Din păcate, clubul de fotbal U Cluj nu mai are nimic de-a face cu vechiul U, spiritul U, al șepcilor roșii. Începând de la jucători, până la conducere, management, staff tehnic, sunt niste venetici, care profită doar de numele U. Din păcate, U Cluj e pe mâinile unor persoane care nu au nimic în comun cu orașul Cluj sau cu U. De acolo încep problemele. Un anume Felix Grigore, venit acum câteva luni la U Cluj în conducere, care de altfel va pleca peste câteva luni, instiga prin presă la violență, la agresivitate, propovăduind ura între clujeni. La fel, dubiosul domn F. Walter (alias Bușcă?!). Comentariul lui Niculescu vizavi de Cadu, cum că ar fi un nimeni, este din nou deplasat, însemnând că și el, Niculescu, fost căpitan dinamovist, este un nimeni, neavând performanțe sportive mai mari decât Cadu. Bornescu, cu marea lui inimă U-istă, va pleca și el cât de curând, așa cum a plecat de la Craiova, Rapid, etc. în ciuda dragostei declarate și acolo.

Ca și clujeni ar trebui să ne bucurăm că avem 2 echipe în prima ligă, să ne bucurăm la meciuri, să dăm dovadă de respect și fair-play. Să fim un exemplu de civilizație, bun simț pentru toată țara. Din păcate, ne-am lăsat cuprinși de ură, nu mai e loc de rațiune, am preluat tot ce e mai rău de la cei veniți în Cluj de pe alte meleaguri mai sudice ale țării. Rușine pentru ce s-a întâmplat ieri pe stadion; fanii ar trebui să pună rațiunea și respectul peste rivalitate și patimi, suntem suporteri, dar mai întâi suntem oameni. Sau poate ne-am pierdut și ultima picătură de umanitate… și atunci propun să ne batem direct cu topoare și bâte în centrul orașului, dar mai întâi să începem cu cei care instigă și care ne-au furat Universitatea. Vreau ca U să fie din nou al clujenilor!

Penalty, lasere pe fața lui Cadu, gol, Bornescu, …escu vrea să se dea la Sougou, la bară, apoi îl împinge pe Cadu, cel care își duce mâna la emblemă în fața fanilor de la U (Ronaldo nu a făcut un gest asemănător oare pe Camp Nou?!), cartonașele roșii și nervii lui… escu.

Incidentele după cartonașe

Cum instiga Bornescu galeria adversă la Petrolul-U Craiova, în 2006:

Gestul lui Ronaldo pe Camp Nou la 2-1 pentru Real Madrid în fața fanilor Barcelonei. A luat roșu? Au sărit ăia pe el? A primit bătaie?! (aprilie 2012)

F.Bratu ”mitraliind” galeria stelistă în mai 2008 la Dinamo-Steaua, după golul său de 1-0; din nou, nici o problemă:

Cine e un nimeni? Cadu și/sau Niculescu? Cadu mai joacă o vreme, să vedem mai departe (sursa gsp.ro)

Claudiu NICULESCU
Data naşterii: 23 iunie 1976
Debut în Divizia A: 01.03.1998, U Craiova-Petrolul 2-1
A jucat la: FC IELIF Craiova (1994-1995), Drobeta Tr. Severin (1995-1996), Electroputere
(1996-1997), U Craiova (1998-2001), Dinamo (2001-2002, 2003-2010), Genoa (2002-2003), U Cluj (2010-prezent)
Meciuri/goluri în Divizia 1: 224-125
Meciuri/goluri în cupele europene: 34-17
Debut în echipa naţională: 15.11.2000, România – Iugoslavia 2-1
Meciuri/goluri în echipa naţională: 7-0
Palmares:
– campion al României cu Dinamo (2002, 2004, 2007)
– Cupa României cu Dinamo (2002, 2004, 2005)
– Supercupa României cu Dinamo (2005)

Ricardo CADU
Data naşterii: 21 decembrie 1981
Debut în Divizia A: 06.08.2006, CFR Cluj-Unirea Urziceni 4-0
A jucat la: Aliados Lordelo (2000-2001), Gondomar SC (2001-2002), Pacos de Ferreira
(2002-2004), Boavista (2004-2006), CFR Cluj (2006-prezent)
Meciuri/goluri în Liga 1: 155-18
Meciuri/goluri în cupele europene: 21-1
Meciuri/goluri în echipa naţională Under 21 a Portugaliei: 4-0
Palmares:
– campion al României cu CFR (2008, 2010)
– Cupa României cu CFR (2008, 2009, 2010)
– Supercupa României cu CFR (2009, 2010)

skorpionking

0 comentarii

  1. Ma intreb acum unde-i boemia acelor 10 ani (1974-1984) cat am stat in Cj, si mergeam cu aceeasi placere la meciurile ambelor echipe ale Clujului (cateodata in fuga de la un stadion la altul). Din pacate U a murit de cand au sosit miticii si au aparut”celebrii ultrasi” (ar putea striga acum „Haide u si de ne batem si de nu”) si nu ma mai mir de ce nu mai simt nimic trecand prin parcul mare, chiar si pe langa Kios, unde altadata…
    In schimb ma bucur ca ne-a mai ramas in Cj, CFR-ul nostru drag, cu ai lui jucatori si suporteri minunati (aproape si conducerea..) si pentru care merita sa vin 200 km din MM aproape la fiecare meci, cu inima inflacarata, intr-o oaza de liniste si civilizatie, ca la spectacol, intre atatia oameni minunati pe care i-am descoperit ( multumiri pt.aparitiaTribunei CFR). Sper sa sarbatorim impreuna pe 20 titlul, si de ce nu ca preludiu martea viitoare la Mioveni (daca ni se vor da cele 3 pcte.cu u si vom bate vineri Sibiul, ar trebui plecat masiv marti spre Mioveni ca echipa va avea nevoie mare de suporteri… printre atatea valize care vor circula in zona.

    Apreciază

  2. Skorpionking a simtit ce am simtit si noi. Apropo, mi-au placut mult suporterii nostri de la Cluj Arena, faina galerie. Io ma cam simt de parca as fi fost batut eu ieri seara, ma simt jalnic. Nu pot sa ii inteleg pe acei „oameni”. De unde atata primitivism? De unde vine toata ura care clocotea pe stadion? Sincer, nu credeam ca asemenea lucruri se mai pot vedea in secolul XXI. Si mi-e frica, ca ceea ce s-a intamplat pe acel stadion s-ar putea repeta pe strada. Asta urmaresc oamenii aia? Pogroame? Impotriva cui? Prima ratio: a ungurilor. Si apoi? Cine urmeaza? Si care va fi finalul?

    Apreciază

  3. Cred ca orice clujean cu scaun la cap si orice ardelean ar trebui sa gandeasca la fel ca Scorpionking si ca cei care au comentat mai sus.Cat despre”U”,eu aproape de fiecare data cand ma gandesc la echipa asta si vad unde au adus-o pe ea si pe fanii ei miticii din presa si dintre investitori imi aduc aminte de vorba aceea:,, o fecioara daca e siluita mai intai se impotriveste,a doua oara se lasa,iar la urma incepe sa-i placa”…Tare ma tem ca lui ”U”a inceput deja sa-i placa!Si tare ma tem ca daca o va tine tot asa va ajunge incet-incet si ea una dintre tarfele fotbalului romanesc,alaturi de comunistele Stela,Dina& de defuncta Victorita.

    Apreciază

  4. Ma gandesc acum la meciul cu Sibiul. Mie mi-e usor sa dau sfaturi de aici din Mures. Dar mi-as dori sa fie foarte multi suporteri la meci, sa impinga echipa spre victorie. Asa cum am scris mai sus, ma simt umilit de cele intamplate ieri, presupun ca si multi dintre jucatorii nostri (scosi de la stadion cu duba Politiei). Trebuie sa dovedim ca ii iubim, ca suntem 100% in spatele lor (btw. oare ce simte Cadu, amenintat cu bataia de extremistii muisti?).

    Apreciază

  5. Si in 2008 ne-au scos cu dubele handarmeriei, nu cred ca e o problema. Cred ca acest lucru se va intampla la fiecare meci pe cluj Arena intre u su CFR.

    Eu sunt surprins cum toata presa din Romania il condamna pe Cadu si aproape il glorifica pe Bornescu.

    Si ma mira comentariile lipsite de logica a cititorilor de pe site-urile ziarelor centrale care toti sunt convinsi ca noi suntem cei mai corupt club. Si tot acest curent anti-CFR a creat doar din vorbe de ziaristii fara coloana vertebrala. Ce conteaza ca aproape toate celelalte cluburi apar in stenograme despre meciuri vandute si chiar in cercetarile penale, ei o dau inainte ca CFR e corupt. Iar cititorii sunt toti niste oi fara creier care cred absolut orice li se spune, „doar a scris pe GSP”. Chiar si oameni aparent inteligenti sunt convinsi ca CFR castiga absolut fiecare meci cu arbitrii sau platind contracandidatele. Cand pierdem: de-aia ati pierdut pt ca nu ati mai cumparat arbitrii/contracandidata … Cand castigam: de-aia ati castigat ca ati cumparat arbitrii/contracandidata. Incredibil de prosti si ilogici.

    Apreciază

    • Jucător tânăr, promițător, educat în spiritul sportului și al sportivității. I se anunță o carieră glorioasă. Ne mândrim cu el, toți clujenii care cotizăm la Arena Cluj!

      Apreciază

      • Bine 07 ,ce stii tu…omu’ a vrut si el sa-si scoata tricoul in caz ca da gol , dar nu a realizat ca singurul gol e in capul lui , pe care nici macar cu bani nu-l poate umple, ca doar pt.asta trebuie sa sti sa numeri si cum nu poate retine decat doua lucruri, si le-a desenat pe tricou sa nu uite ce are de facut . Pai nu crezi ca ar fi ras un stadion intreg ca a uitat sa mearga la toaleta? Daca dai zoom in zona mainilor , ai sa vezi ca si-a tatuat pe dosul palmei stangi „Dreapta” si pe dosul palmei drepte” STANGA” dar dupa aceea a uitat ca el nu stie nici citi. A….si inca ceva…mare lucru daca tudorica nu-l lua in brate pe grozavel cel mic la un asemenea gest …sper doar sa fi uitat ca grozavel a uitat sa mearga la baie.

        Apreciază

  6. nea_silica, aveti meci greu deseara cu Petrolul, dar sper din suflet sa-l castigati, ca sa va mentineti si la anul in Liga 1 si sa incurcati iar Steluta si Rapiduletul. De la meciurile acestea din retur mai ales, dar si de mai inainte, mie imi sunt tare la suflet baietii lui Nelutu Sabau, antrenor pe care mi l-as dori in viitor si la CFR.

    Apreciază

    • Buna formatie, Petrolul, cand nu sta capra vreunei echipe din capitala. Cu Rapidul a fost mai usor, s-a stat mai mult in aparare, asteptand ocazia (care a venit spre norocul nostru). Sper ca Nelutu va sti sa gestioneze situatia.

      Apreciază

  7. Din pacate U are terfelit de multa vreme renumele. Din anii 80 incoace au ramas in jurul echipei doar scursuri umane. Am fost la meciul cu CFR-ul doar din nostalgia anilor sus amintiti. Cand am remarcat ca galeria CFR-ului i s-a permis intrarea in arena doar cu 30 de secunde inaintea inceperii meciului credeam ca voi asista doar la un duel de injuraturi. M-am inselat amarnic. Incurajari curate doar din partea galeriei CFR (exceptie fiin momentul golului lui Cadu). Restul spectatorilor si-au incurajat favoritii doar prin indemnul „muie cfr”, „pizdelor” si „afara, afara cu ungurii din tara”. Sincer imi doresc DESFIINTAREA echipei U pentru ca m-am convins ca doar drojdia suburbana a Clujului sustine U.

    Apreciază

  8. Poate ar trebui sa vorbim cu grupul „Anonymous”, aratandu-le ca siteurile GSP si PROSPORT sunt sinonime cu cele pe care ei le neutralizeaza (cel putin temporar). De groaza cata nesimtire, cand lucrurile sunt foarte clare:
    1. U-CFR 0-3, fara suparare (vezi Petrolul-Steaua)
    2. Cadu, anulare carton rosu si acordare un carton galben (desi si asta este discutabil).
    3. Bornescu, amendat ca lumea si suspendat cel putin 1 an, daca nu de tot.

    Sper sa primeasca CFR cele 3 puncte, sper sa bara pe Vointa (care din pacate e ca si in B) si sa castige campionatul.

    Apreciază

  9. Mie mi-a fost clar de la inceput ca verdictul nu va fi unul favorabil noua.Sunt interese prea mari la mijloc,jocuri de culise,toate impotriva CFRului.Mai avem rabdare pana maine,cand vom afla cat de mare e raul pe care-l vom „primi”.Daca e vorba de rejucare,normal ar fi continuarea da la min.27 de la 1-0 pt noi.Daca se incepe de la 0-0,ce se intampla cu cartonasele rosii primite?Mi-e sila de manevrele si jocurile murdare din jurul acestui sport,care a incetat de mult sa mai fie o competitie sportiva.Indiferent de verdict,trebuie sa ne pastram calmul,concentrarea si sa le dovedim tuturor ca noi suntem adevaratii campioni,chiar daca ei nu ne vor! Hai CFR!!!

    Apreciază

  10. Si eu cred ca se va merge pe rejucare de la 0-0 . Eu in locul conducerii n-as accepta, nici macar de la 0-1 ! Dovezile-s clare, raportul lui Tudor e baza oricit ar incerca mafiotii sa reasambleze regulile, ca si in cazul lui Chipciu, care chipurile a primit doar o etapa pt ca a colaborat bine cu comisia !!!??? In ce art. vor sa incadreze rejucarea ? Regulamentar nu se poate, dar mafiotic-si la noi asta este – se poate . Si atunci, repet, TREBUIE dusa lupta pina la capat, doar n-om fi prostii Romaniei !

    Apreciază

    • Eu spun ca poate n-ar fi chiar rau sa acceptam rejucarea,cu conditia sa se reia din min.27,de la 0-1.Avem toate sansele sa terminam victoriosi meciul si-n plus am putea castiga respectul(si poate chiar dragostea) multora dintre iubitorii de fotbal de pe la noi,aspecte nu tocmai de lepadat,cred eu.De ce sa nu le demonstram tuturor ca suntem adevarata campioana a tarii,si cea morala,nu numai cea sportiva?

      Apreciază

    • corect vassbela: evidentele sunt clare, daca oamenii lui jijica de la comisii judeca stramb, nici o problema, mergem la TAS. la revedere! restul e apa de ploaie! nicio rejucare, nimic! meci castigat pt noi!

      Apreciază

  11. Decizia regulamentara: 0-3 ; interesele contra noastra sunt insa prea mari,de aceea sunt sigur ca se va decide rejucarea ,atentie de la 0-0! din min. 1,ceea ce este absurd:adica se incepe din nou ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat,dar cu cadu si bornescu suspendati!??!!In aceasta situatie trebuie facut recurs imediat,cel putin ca meciul sa se rejoace din min. 27 de la 0-1.Pana atunci mai sunt 3 etape in care trebuie obtinute minimum 7 puncte cu care vom fi sigur campioni.Sunt curios de arbitrajul de la pandurii-vaslui,daca va fi relativ corect,vasluiul nu va bate,la fel rapidul la medias,steaua-ceahlaul va fi blat.

    Apreciază

    • Daca o sa castigam 9 puncte din urmatoarele 3 etape (nu 7) le dam la toti peste nas. Chiar si cu rejucarea nu ar mai conta (decat sa le dam peste nas la cei care ne improasca cu noroi). Chiar si cu 0-3 nu ar mai conta. Chiar si cu 0-300 tot campioni am fi.

      Apreciază

  12. Furtuna va culege cel care vant a semanat, cam asa s-ar traduce acest spectacol oferit de „studentii clujeni”, care nici studenti nu sunt, si nici nu reprezinta clujul, un spectacol care nu are legatura cu spiritul sportiv, cu competitia, ba mai mult si-au etalat inca o data neputinta si frustrarea, propria neputinta,si limitele sportive, pe care au incercat sa le compenseze prin violenta,huliganism. Nu merita sa mentionez fapta incalificabila a lui bornescu, s-a tot vorbit, multi nu vor sa vada adevarul, dar inregistrarile spun totul. Prin ceea ce au facut tot stafful si jucatorii „U”-isti de la primirea golului, bataie, jignire, lovire, si declaratii false, presarate cu comentariile „obiective” ale „jurnalistilor” de la diferite gazete, televiziuni, nu fac altceva decat sa scoata in evidenta profesionalismul tuturor de la clubul CFR, jucatori, staff, conducere, care nu au raspuns la violente,au fost pregatiti foarte bine, si s-au comportat exemplar, am impresia ca cu venirea lui Ando, s-a adus si un psiholog la echipa, au demonstrat inca o data valoarea si caracteul care ii pune in fruntea clasamentului. Nu poate fi alta decizie decat sanctionarea clubului organizator, al portarului bornescu, si celor care l-au lovit intentionat pe Cadu, nici nu ma gandesc chiar ca in romania se poate decide altceva, faptele comise si inregistrate spun totul, restul este mizerie si „galceava”-(vorba unui alt blogger pe care-l respect) – marca inregistrata in romania. Din pacate.

    Apreciază

  13. Dantesc, acu’ vezi de ce nu suport oamenii ? Ca’s niste pule cu ochi. Cand o sa cresti mare o sa ai o icoana cu mine. Sa’ti trimit o poza ?

    Apreciază

    • Sali’ te rog lasa-ma …eu inca incerc sa lupt cu prostia ,inca mai cred iar cand o sa ma satur o sa imi i-au campii …asta e

      Apreciază

  14. eu nu sunt U-ist, doar tin cu U, sunt stelist de mic si asa o sa raman, m-am bucurat insa pt orice performanta realizata in oras, indiferent ca era vb-a de U sau CFR [editat CJ-07-CFR]. am fost abonat la CFR [editat CJ-07-CFR] si-am vazut majoritatea meciurilor lor de acasa din 2005 incoace pur si simplu pt ca faceau performanta si ma faceau mandru, sufeream in egala masura pt insuccesele lui U si ma bucuram de performanta CFR-ului [editat CJ-07-CFR]. dar anul trecut la meciurile cu U din gruia, si din primavara si din toamna, eu, unul dintre miile de clujeni care au fost buni ca si spectatori in CL si la toate meciurile din europa, m-am simtit umilit cand nu am putut ajunge pe stadion in gruia, din cauza caselor de bilete inchise, restrictiilor pe care nicaieri in europa nu le-am mai vazut, pretului exorbitant la bilete. nu mai era nevoie de spectatori ca si noi, clujeni fara o preferinta anume, adusi la stadion numai de mandria de a fi clujean si de dorinta de a vedea un spectacol intre echipele fanion a orasului. si toate astea numai din cauza panici conducerii sa nu se umple stadionul de U-isti. din momentul ala nu m-am mai identificat cu CFR [editat CJ-07-CFR] ca reprezentanta a orasului, si-au batut joc de multi clujeni in felul asta. asa ca sa nu-mi vorbeasca nimeni de moralitate!
    sa nu-mi vorbeasca nimeni de mandria de a fi clujean, l-ati bajocorit pe Tili dupa ce in intertoto era un zeu, l-ati bajocorit pe Andone (care app arata ca nu are mandrie intorcandu-se), sa mai continui?
    spiritul U implica mult mai mult decat rezultate sportive, mult mai mult decat unul sau mai multi migratori, U este ideea de a exista, o ideea care a trait si in exil mult prea mult timp ca sa fie umbrita de golaniile unora din galerie sau a unora de la CFR [editat CJ-07-CFR] care dand dovada de ipocrizie vorbesc despre moralitate!!!

    Apreciază

    • Ciciule,si eu am condamnat conducerea cfr-ista atunci cand a facut ce-a facut in meciurile recente cu ”U”.Trebuie sa-ti spun insa ca in ultima vreme si mai cu seama dupa meciul de acu’ doua zile,vazand ce fel de suporteri are mai nou ”U”(cel putin 3 sferturi dintre ei) incep sa-mi mai reconsider parerile.Spus mai pe scurt,cred ca scumpirea biletelor n-a fost decat un inspirat si sanatos exercitiu igienic,asta chiar daca prin despaducherea aceasta s-au pierdut si oameni de isprava-asa ca tine-,dar neutri. Si daca nu ma crezi ca pe Cluj Arena mai nou ajung in mare masura cam raia si paduchii orasului,fa,te rog,urmatorul experiment:ca neutru ce esti(sau ai fost) du-te si spune asta-ca esti neutru- in gura mare pe amandoua stadioanele(poate ar fi mai indicat sa mergi intai in Gruia,pt ca de pe cealalta arena nu cred sa te mai intorci teafar).

      Apreciază

  15. cfr = echipa de c***t, suporteri de c***t, conducere = tarani si un ungur … = c***t, s-a vazut si acum ca numai „U” conteaza in cluj… sunteti total pe dinafara, eu personal nu am nimic cu ungurii da aveti pe retardatii aia de la kvsc sau cum draq le zice care va fac peluza de tot rahatu!!!!!! iar voi sunteti gelosi pe peluza noastra, noi ne strangem tot cate 4-5 mii la fiecare meci in peluza voi? 4-500 ca mai mult nu puteti!! noi ne strangem pe eroilor cand facem mars voi? ca ascundeti ca ciorile prin suburbii pe la gara, fricosilor!!!!!!! FEMEILOR!!!

    Apreciază

    • Dacă tot vă strângeți câte 4-5 mii, de ce nu puneți mână de la mână să vă luați un meditator la limba română? Poate v-ar rămâne și niște mărunțiș pentru o carte de bune maniere.

      Apreciază

  16. Sunt suporterul Universitatii. Cred insa, cu tarie, ca intre doi suporteri adevarati (subliniez adevarati) fie ei si rivali, poate sa existe un schimb de idei. Nu trebuie sa fim de acord pentru a ne putea respecta. Cateva intrebari pentru intreaga comunitate de aici:

    1. De ce la un an de la promovarea CFR-ului, presedintele Muresan a spus, citez: „Nu ma las pana nu le iau si femeia de serviciu”?
    2. De ce in anumite meciuri, adversarele lui „U” erau stimulate pentru a juca „cu ochii injectati”? Exista declaratii, probe. 500eur de caciula pt jucatorii de la ISCT in meciul cu „U”, pe atunci era voie. 🙂
    3. De ce in anul promovarii CFR in prima liga, premierea cu valize era permisa dupa care, brusc, oficialii din Gruia se arata oripilati de aceasta practica, nerecunoscand premierile facute anterior?
    4. De ce la meciul direct din primavara anului trecut nu s-au luat masuri in urma incidentelor din tunel, dintre Minteuan si Walter?
    5. De ce, in acelasi meci, Niculescu a preferat sa ramana in incinta stadionului iar Cadu, care zambea la intrarea in „regina” jandarmeriei s-a dus la IML pentru certificat? (Dau eu raspunsul: unul dintre ei e BARBAT).
    6. De ce in 19.11.2011 conducerea visinie s-a pretat la atatea mizerii pentru a impiedica intrarea sustinatorilor echipei oaspete? Aici vorbim de interzicerea accesului cu insemne si de pretul JENANT al biletelor.
    7. De ce conducerea CFR minte cand spune ca nu a tiparit bilete fara pret? Eu am unul cumparat cu 50 de lei de la un cfr-ist cu 2 zile inainte de meci (m-a rugat sa nu-i dau numele, omul a venit cu inca 2 din galerie si au vandut vreo 20 de bilete cu 50 de lei).
    7. De ce in acelasi meci, de fiecare data cand marcau un gol, jucatorii feroviari veneau sa se bucure in fata galeriei adverse?
    8. De ce la acelasi meci, atunci cand galeria Universitatii nu a injurat nici macar O SINGURA DATA, dar din partea cfr-ului se scanda in continuu „M***E „U” nu ati fost la fel de catolici ca astazi? Ziarele nu au pomenit NIMIC.
    9. Cum e posibil ca un capitan de echipa, dupa ce inscrie, in loc sa mearga sa sarbatoreasca alaturi de proprii sustinatori, vine sa incite galeria adversa cunoscand rivalitatea dintre cele doua grupari (cu toate ca i se atrasese atentia sa nu o faca)? (Nu scuz sub nicio forma gestul lui Bornescu)
    10. De ce incercati sa aruncati din nou vina asupra intregii comunitati „U”-iste in urma unor decizii PENIBILE ale arbitrului Tudor? Va amintesc un meci Milan-Juventus cand Cosmin Contra s-a batut in tunel cu Edgar Davids. Aia chiar s-au batut! Si-a primit fiecare pedeapsa si gata! … si niciunul nu s-a dus la IML, cred ca radea toata Italia de ei.

    Astept raspunsuri,
    Multumesc

    Apreciază

    • răspunsuri:
      1. irelevant. oricum, dacă tot ții să afli răspunsul, întreabă-l pe Iuliu Mureșan.
      2. era ceva permis de regulamentele în vigoare în acel moment.
      3. premierile au fost scoase în afara legii pentru că așa este normal. anormală a fost situația de până atunci, care le permitea. dar CFR nu are absolut nicio vină pentru situația veche.
      4. pentru că a fost un mic incident, izolat, fără urmări.
      5. irelevantă calitatea de „bărbat”. dar este ceva important: Cadú a fost lovit de mai multe persoane, inclusiv forțe de ordine, iar Niculescu n-a fost lovit de nimeni. nu trebuie să fii super-inteligent pentru a-ți da seama de diferența dintre aceste două situații și de urmările lor.
      6. irelevant. eu, personal, am fost și sunt total împotriva acelei măsuri. dar, repet, este ceva irelevant.
      7. irelevant. oricum, întreabă-i pe acei jucători.
      8. nu știu dacă este adevărat ce spui. dar este culmea să invoci așa ceva, câtă vreme comportamentul obișnuit este invers, dar cu mult mai multă intensitate din partea lui U, și mai ales ținând seama de faptul că suporterii lui U urlă tot felul de porcării împotriva unei categorii sociale care nu este definită pe criterii sportive (etnia maghiară).
      9. este un comportament banal și normal, mai ales când a înscris la poarta din fața acelei peluze.
      10. întrebarea ta este aberantă.
      a) cine încearcă să arunce vina asupra întregii comunități U?! suporterilor lui U nu le reproșează nimeni nimic. i se reproșează clubului faptul că n-a asigurat securitatea jucătorilor; ba mai mult, nu doar că n-a asigurat securitatea, dar chiar angajații clubului au agresat fizic un jucător al lui CFR. Petrolul a fost sancționată pentru că un spectator a agresat un jucător. în cazul lui U, chiar angajații lui U au agresat un jucător. nu trebuie să fii un geniu pentru a trage o concluzie logică.
      b) vina lui Tudor este vina lui Tudor, nu încearcă nimeni s-o pună în cârca lui U. atâta doar că nu-i cea pe care vrei tu s-o insinuezi.

      Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.