U Cluj – CFR Cluj 0-1 până la un punct…


După ce au vorbit pe îndelete clujenii Claudiu Niculescu, Felix Grigore și Mircea Bornescu, cu scuzele de rigoare, eu nu mai am nimic de adăugat (nu cunosc destul de bine regulamentul și nici nu urmăresc derby-ul clujean decât de prin 1977-78, ca să mă risc să contrazic experții gata-enumerați). Aaa!… doar un colaj cu cele mai importante faze de poartă, de după poartă, de după ceafă etc. Un derby în care sportul a fost în prim-plan (mai multe sporturi, de altfel), iar rezultatul a contat mai puțin, urmând să fie stabilit ulterior, printr-o bătaie la bustul gol între Walter și Paszkany.

0 comentarii

    • Eu nu cred,ci dimpotriva.Ce s-a intamplat ieri e cel mai rau lucru posibil.
      1.Varianta ca CFR sa castige la masa verde e imposibila.
      2.S-ar putea sa pierdem la masa verde.
      3.S-ar putea relua meciul,ceea ce e rau pentru noi,deoarece jucatorii nostri vor juca cu teama,vor juca defensiv sa apere acel 1-0si clar ca pana n minutul 90 nu vor putea tine de el,si atunci ori se va termina egal ori vom pierde.

      Apreciază

  1. 1.Cadu a fost orbit cu lasere la executarea loviturii de 11 m.
    2.Bornescu dpa primirea golului a sarit prima data la Sougou, apoi l-a cautat din priviri pe Cadu si a sarit la el.

    Apreciază

    • S-a vazut pe imaginile TV, e drept ca mai la inceput, Bornescu, imediat dupa ce s-a ridicat de jos, dupa executarea penaltyu-lui, s-a repezit nervos la bara dupa care s-a napustit spre primul „visiniu” care a aparut in raza lui vizuala. Abia cand a vazut ca este Sougou a plecat sa-l „salveze” pe Cadu de la mania fanilor. Este exasperant cat de partinitori si subiectivi pot sa fie cei ce comenteaza live.

      Apreciază

  2. Se vor face presiuni sa piarda ambele echipe cu 3-0.
    Nu imi vine sa cred ce rau manipuleaza orice vorba televiziunile.
    Ce a declarat A. Boc si ce au decupat ei din context. Incredibil.
    Gestul lui Cristea la Dinamo acasa a fost fair-play? Ce naiba, e o zona interzisa pe care nu are voie sa se bucure?

    Apreciază

  3. Acum vom vedea cum stau cu piloacele taranul si ciobanul. La final parca vad ca se va decide rejucarea meciului, vor fi arbitrii straini, iar securitatea va fi asigurata de o firma agreata de ambele cluburi.

    Apreciază

  4. 1. Daca golanul care a lovit pe Galamaz a provocat suspendarea stadionului Petrolul si inchisoarea golanului, nu se aplica aceeasi logica si in cazul de fata cu golanul Bornescu? 2. Daca Bornescu isi vedea de treaba, meciul ar fi putut fi continuat fara probleme cu tot cu provocarea bucuroasa a lui Cadu. 3. Daca Tudor nu ar fi oprit meciul, nu s-ar fi iscat si (incerta) ‘bataie generala’ etc. etc. etc. si etc. Ce vina are CFR-ul? Ar fi culmea sa piarda la masa verde (chiar daca de mana cu U) E ca si cum eu as scoate limba la un politist iar acesta in loc sa ma amendeze imi pusca o palma si imi pune catusele.

    Apreciază

  5. Pt cineva care detine mijloace tehnologice de specialitate …..Se poate stabili din inregistrari cati jucatori de-ai nostri au intrat la vestiare inainte de Tudor ? si asta pana in momentul in care a indicat „oficial” drumul spre cabine ?
    O spun , pt a stabili daca se poate , nr. jucatorilor posibil eliminati , fiind important in deciderea rezultatului „final”

    Apreciază

    • Sunt imagini filmate de mai multe televiziuni, mai multe camere au filmat simultan de la DIGI, exista filmarea CFR-ului cel putin una pentru uzul stafului tehnic, in consecinta se poate determina situatia jucatorilor secunda cu secunda. Digi are o cameră de cadre generale care de regula merge tot meciul, daca postul de televiziune ne pune la dispozitie imaginile se pot face demonstratiile necesare. Nu este obligat sa o faca, este obligat sa puna la dispozitie doar imaginile care au fost difuzate, mai exact o copie a emisiunii, numita caseta martor.

      Apreciază

  6. Pacat ca s-a terminat asa un meci care la 1-0,arata bine pentru noi,Din pacate spiritele sunt inflamate in zilele dinaintea meciului iar gibonii gen P(b)ornescu,fara scoala prea multa abia asteapta sa-si manifeste frustrarea.Ar fi nedrept ca noi sa fim penalizati,daca gibonul ala nu sarea la bataie,meciul ar fi continuat de la 1-0 pt noi.Asa fiecare va manipula si va trage sfori,iar cum toti sunt impotriva noastra,nu stiu ca va iesi.Normal ar fi 3-0 pt noi,dar ce mai e normal azi in fotbal.As fi fost curios sa aud comentariile de la tv.Noua nu ne ramane decat sa ne incurajam echipa in continuare si sa fie plin stadionul la meciurile cu Sibiul si stelemeaua.Hai CFR-VICTORIE!!!

    Apreciază

    • Nu știu ce mai căuta ”eroul” Bornescu la interviuri!? Lugubru! Ceva de genul ”l-am omorât pe Cadu ca să-l salvez de linșaj”. În plus, și-a jignit proprii suporteri, care poate nu aveau de gând să invadeze terenul ca în scenariul horror al lui Mircică, mulțumindu-se doar cu înjurături la adresa lui Cadu.

      Apreciază

      • Problema este si faptul ca asa zisa reportera nu catadicsit sa il intrebe daca gestul lui a fost regulamentar!sau daca stia ca va primi rosu?

        Apreciază

  7. Daca ajungem sa pierdem la masa verde nici nu vreau sa mai aud de fotbal. E incredibil cum tinta este Cadu si nu Bornescu.
    Se tot insista ca Ricardo Cadu a facut semne obscene. Astia-s nebuni? Sau cica se batea cu pumnii (nu cu pumnul) in piept. Se vede clar ca R.Cadu isi ducea mana la piept aratand suporterilor u-isti cine face legea-n Cluj si cat de mandru e ca este CFR-ist.

    Apreciază

  8. in mod normal 3-0 pt noi,dar in Romania nimic nu este normal, deci ne putem astepta la orice decizie anormala a comisiilor Lpf.Regretabil este ca un jucator bucurestean ,fost fotbalist la Rapid si la Steaua si Craiova,ajunge sa se manifeste animalic la un derbi al Clujului,atunci ceva nu este in regula.Imi aduc aminte de prima declaratie a lui Popa,fostul portar al lui U ,declarind razboi Cfr-lui la doua zile dupa aterizarea in Cluj.Nu stiu cine mai este inafara de Walter in staful universitatii,dar e ceva putred acolo.Pe vremurile noastre era o rivalitate sportiva,dar si U avea in conducere pe dr Luca,dr Ioanete,Remus Cimpeanu,Balutiu,Avram ,Covaci,oameni remarcabili si educati,asemenea fapte nu erau de conceput.Din pacate lipsa ,mai bine spus slabiciunile sistemului educational se simte din ce in ce mai acut.Englezii au reusit in asanarea focarelor de infectie ,cred ca si la noi ar trebui pornit o actiune de curatire a mediului sportiv.Universitatea a ajuns pe maini foarte dubioase,nu pot sa cred ca este vreun clujean mindru de factura morala a conducerii clubului

    Apreciază

  9. Din ce am vazut pe inregistrarile video si din relatarile de pe Facebook a celor care au fost acolo, as face urmatorul rezumat: pana la incidentul din tunel, nu au fost motive pentru intreruperea meciului. Acolo Cadu a fost atacat si lovit de cel putin 2 indivizi, iar scandalul din tunel a determinat rezervele noastre si titularii lor sa intre in tunel. Daca a fost vreo bataie, ea a fost generata de atacul din tunel asupra lui Cadu, dar titularii nostri erau inca pe teren. Ca urmare daca arbitrul dadea 5 rosii la fiecare echipa, la noi ar fi luat rosii doar rezervele, deci din partea noastra meciul putea continua fara probleme, spre deosebire de U care ar fi avut suspendati 5-6 jucatori si nu mai intrunea minimul regulamentar de 7 jucatori. In alta ordine de idei, daca Cadu a fost atacat de 1 sau 2 dintre bodyguarzi, este foarte grav si e vina exclusiv a clubului organizator, fara a mai mentiona ca el a fost lovit de cel putin un oficial al lui U (maseurul). Nu se vede nicaieri ca vreun jucator sau oficial al lui CFR sa loveasca pe altcineva. In ce priveste rosul acordat lui Cadu, e posibil ca arbitrul sa nu fi vazut gesturile lui, ci numai incaierarea cu Bornescu si a crezut ca amandoi sunt la fel de vinovati (noi avem si inregistrarea video unde se vede ca doar Bornescu e vinovat). Bornescu merita o suspendare din viata sportiva pe 6 luni sau chiar 1 an. Cadu merita o suspendare de 1-2 etape ca urmare a cartonasului rosu si atat. U trebuie de asemenea sa primeasca interdicitia de a organiza meciuri pe teren propriu timp de cateva etape. Iar bodyguarzii, alaturi de firma de securitate, merita o sanctiune foarte aspra. Nu numai ca nu au asigurat securitatea jucatorului, ci chiar ei au fost cei care l-au atacat, ceea ce e un act de tradare. Firma in cauza se descalifica din punct de vedere profesional si ar trebui sa ii fie interzisa activitatea de securitate pe viitor (daca intr-adevar acei bodyguarzi l-au atacat pe Cadu).

    Apreciază

  10. Eu sunt de parere ca se trag sfori pentru a pierde ambele echipe cu 3-0. Asta e posibil daca a eliminat 5 jucatori de la ambele. Dar cartonasele trebuiau aratate in stadion, sau anuntate la difuzoare, altfel nu cred ca sunt valabile. Trebuie in foaia de joc sa spefifice clar cui si pentru ce i-a dat rosu. Dar la noi orice e posibil. Poate valiza de data asta a ajuns la ei si aveau strategia invatata.

    Foarte tare ma mir ca nu i-a rupt Cadu capul lui Bornescu, e clar ca le-a spus Andone sa fie calmi la orice altercatie. Nu se vede pe nici un cadru ca macar un ceferist sa loveasca pe cineva. Nu stiu ce motive ar avea sa elimine inca 4 ceferisti.

    Apreciază

  11. Ce-i aia bornescu,cristescu, x-ulescu ?????????? Ce-i asta pentru Cluj ???? De ce credeti ca mi-am ales nick-name-ul „romanescu”??????????????????? Ce-s „tzyghany” pentru TRANSYLVANIA ??? U Cluj nu este echipa ardeleneasca !!! U Cluj este un „cal troian ” ……………

    Apreciază

  12. din pacate cred ca anu asta o sa pierdem titlul din cauza evenimentelor.pacat mare pacat…incepusem sa aratam ca si o echipa si sa jucam fotbal. sper sa o tinem tot asa si sa castigam toate meciurile care au mai ramas sa aratam cine sunt CAMPIONI.
    HAI CFR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Apreciază

  13. Astia o tot falfaie cu provocarea lui Cadu. Cand Danciulescu ciuruia galeria Stelei cu fanionul de la colt in 2008 in penultima etapa nu a mancat presa cacat pe paine ca acum. Tudor e un tampit, Cadu cel mult galben, Bornescu out si meciul putea continua. Bornescu si restul fr-n-stratilor niste gunoie.

    Apreciază

  14. Din cate am vazut pe reluari Cadu nu a reactionat nesportiv nici cand a sarbatorit, si nici la Bornescu(spre surprinderea mea chiar deloc).
    Sarbatorirea golului din cate stiu se poate face oriunde pe teren, nu conteaza daca esti in fata galeriei adverse sau vrei sa te dai peste cap pana la propria poarta, asta pana nu se arata semne obscene,…. care se pot considera intradevar provocari. Cadu a aratat ce echipa este mai aproape de el, pentru ce echipa pune suflet, astfel de gesturi se fac si in Anglia, au facut si jucatori mai mari, de exemplu Cristiano Ronaldo, chiar in ultimul Real-Barca, si nimeni nu a sarit sa-l bata, si daca va uitati mai atent tocmai in astfel de jocuri apar asemenea gesturi unde un gol inseamna o descatusare, o eliberare, si vrei sa arati pentru cine bate inima.
    Ca si decizia de castigator al acestui meci ar trebui sa fie simpla
    U Cluj 0-3 CFR Cluj1907 din mai multe motive:1. in regulament daca stiu bine este specificat: daca integritatea vreunui jucator este pus in pericol atunci meciul trebuie oprit. Cadu a ajuns la SPITAL pentru a se vedea daca nu are leziuni interioare, din acest punct de vedere eu zic ca integritate jucatorului a fost pus in pericol.
    2. cand Cadu este escortat afara se vede clar ca este lovit de doua ori odata in stomac, moment in care bodyguardul din partea dreapta se da la o parte sa fie mai precisa lovitura, dupa care mai primeste si o lovitura in cap iar acesta este din cauza ca nu a fost bine organizata protectia jucatorilor, care intra in responsabilitatea echipei organizatoare!
    3. la inchaierarea in tunel au fost prezenti staful CFR-lui, si jucatorii de pe banca de rezerve si jucatorii celor de la U, cei care dau cameramanul afara, in acel moment inca nu era nici un jucator(din teren) al CFR-lui in aceea zona.
    Daca trebuiau cartonase rosii le noi ar trebui sa primeasca rezervele(Camora ar fi putut primi rosu deoarece dupa reactia lui Bornescu, el a incercat sa loveasca cu piciorul un adversar).
    4. toata altercatia a pornit de la Bornescu, care era sa inceapa lupta cu Sougou(noroc ca este prea rapid si a scapat), si asta se vede pe reluari, ca dupa ce a lovit bara a vrut sa-l loveasca pe senegalezul nostru, dar sa reorientat dupa Cadu(doara el a marcat)
    Astea ar fi motivele pentru care ar trebui sa stam linistiti, dar cum bine stim in Romania totul este posibil, chiar si ridicarea unei Statuete de erou pentru UN GOLAN(altfel nu am cum sa-i spun) ca Bornescu
    Imi cer scuze pentru acest comentariu lung, si daca am gresit corectatima.

    Apreciază

    • Ai dreptate,si din cate am vz eu in reluari. De 2 ori este lovit Cadu de doi indivizi inainte ca maseuru saii dea cu pumnul in cap. Oricum Cadu e un adevarat jucator.Nu conteaza ca joaca pentru bani sau ce o fi dar cu el am realizat foarte multe.

      Apreciază

  15. ar trebui sa fie 0-4 pentru CFR(0-3 la masa verse plus golul dat)
    mi- e frica ca o sa ne dea peste nas
    Cadu ar trebui sa fi invatat unele lucruri
    bornescu out din fotbal

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.