0 comentarii

  1. Degeaba facem misto de Sare, omu’ s-a transferat la noi din Belgia, trebe ceva timp pana se obisnuieste cu diferenta de fus orar. Geniala ideea lui Andone, probabil pregateste o mare surpriza, G. Muresan varf in locul lui Kapetanos.

    Apreciază

  2. bun si acest dialog.iti multumesc ca l-ai introdus si pe porumbac.ii din ce in ce mai interesant.limba lui sare o inteleg a moldoveanului ii mai greu de inteles.nu ii vina ta.tu ai incercat sa fii cit mai original cu limbajul porumbuloi.multa sanatate

    Apreciază

    • Total de acord. Dar am postat fiecare episod la miezul nopții sau în zori, după o zi în care nu se publicase niciun articol. Dacă se publica vreun articol, nu mai postam și eu. Știu că e prea mult, 4 episoade în 4 zile consecutiv, însă e și mai rău să existe zile fără postări. Anyway, mâine începe școala, probabil că episodul următor va fi în vacanța de vară 🙂

      Apreciază

      • @de-a dura lex, pacat, acum ar fi nevoie mult mai mare de un nou episod fotbalnauti decat de analiza lui albusibiu. Sa aflam si noi direct de la sursa unde s-a gresit in pregatirea partidei 🙂

        Apreciază

  3. sunt de acord cu Ben Brown, ma obisnuisem sa intru aici si sa citesc lucruri interesante despre echipa. in ultima saptamana doar aceste dialoguri cu un umor ce mie mi se pare ieftin. pe mine mai mult de unul pe saptamana ma face sa plang ( dupa vechile obiceiuri). hai cfr

    Apreciază

  4. @ d.d.lex ; umorul, temele alese, limbajul folosit ptr fiecare personaj, etc, etc… sunt intru totu’ pe gustul meu si te felicit ptr inspiratie. Totusi, in asentimentul altor CFR-isti care au postat anterior, spun si eu ca este putin cam mult o postare pe zi. Dar, daca tot ne-ai rasfatat cu aceste monstre de umor, spun ca este mult pana la vara cand promiti sa apara un nou serial. Incearca unu pe saptamana si consider ca toti vor astepta cu bucurie aparitia lor (cu conditia sa nu fie un efort foarte mare ptr tine). Daca postezi 4 zile la rand, apoi doua luni pauza si inca 4 zile la rand alte seriale, nu cred ca este ok. Multa bafta!

    Apreciază

  5. Dragi admini ai Tribunei CFR,
    As vrea sa va trimit o poza care mie mi se pare haioasa, poate o postati aici pe site daca vi se pare si voua cat de cat amuzanta :D. Problema e ca la pagina Contact nu merge captcha (tot timpul zice ca e gresit), si nu stiu cum sa va contactez. Nu imi dati o adresa de mail sa va trimit poza aia? cata_costea@yahoo.com. Mersi.

    Apreciază

  6. Optimism sau pesimism / Am spus ca nu-i asa ci realism sau utopie . Prima repriza cu Chiajna demonstreaza si ea ca am avut dreptate- nu intru in amanunte. Esenta e ca nu vom retrograda, cel putin in acest campionat . Sau nu am dreptate ?

    Apreciază

    • VBCs merita oare sa fie considerat renegatul siteului? Domnia sa este doar consecventa. Ceea ce nu se poate spune despre multi dintre noi. Din pacate.

      Apreciază

  7. Nu pot sa inteleg ce se intampla cu apararea? Aici naivii de noi credeam ca e punctul forte al echipei. Nu si azi. De Beto numai de bine. Portar de milioane care ia patru goluri intr-o repriza (una intre picioare)… Daca ar fi fost valoros, tot ar fi parat ceva… Ca de la mijloc in sus (cu foarte stimabila exceptie a lui Sougou) suntem praf. Question is: unde nu suntem praf?

    Apreciază

    • Despre ce campionat vorbesti? Ce sperante sa mai avem? Cu jocul asta suntem PENIBILI !!! Umilinta mai mare n-am trait de mult.Din pacate urmeaza si meciurile cu dinamo si u si umilinta va fi totala. Mi-e rusine! Nu mai am cuvinte si nu vad nici o cale de iesire din degringolada asta! Pacat ca punem suflet pt niste nenorociti indolenti,,platiti regeste,care-si bat joc de trairile noastre!!!

      Apreciază

  8. Trebuie sa recunosc ca prestatia cometatorului m-a enervat la fel ca jocul CFR-ului.La o faza unde portarul Chiajnei trage de timp si implicit ia galben.Apoi acesta injura pe arbitru in romaneste,dar comentatorul fiind strain nu intelege si astfel nu zice nimic.Dupa cateva minute Cadu la o faza spune ceva cuvinte in spaniola iar acelasi comentator specifica clar ca acesta a injurat arbitrul care se face ca nu aude.

    Apreciază

    • Limba materna a lui Cadu e portugheza, comentatorul s-a vrut a fi subtil, ceea ce a interpretat ca o injuratura in spaniola, era de fapt repetarea in limba romana de catre Cadu a indicatiilor tactice primite de la Andone: plm.

      Apreciază

  9. Sa nu mai vb de titlu, e o palarie prea mare. Sa tratam fiecare meci ca un joc sportiv, jucatorii ar trebui sa gandeasca sa-si merite banii si fani. Daca din atitudinea asta va iesi ceva mai mult de locul 5, foarte bine.

    Apreciază

  10. Dupa „reprezentatia” execrabila – vorba sloganului comunist: asta avem, cu asta defilam- vreau sa amintesc numai doua „leprici” de la DigiTV de dupa meci: 1. „….Dupa bucuria din studio….” 2. „…din pacate dupa schimbarea lui Costa, nu s-a schimbat nimic”…..”CUM ADICA DIN PACATAE??” Deci nu conteaza cine castiga….noi sa pierdem… AVEM O TARA, …..O DATORIE….O MISIUNE DE VEACURI DE INDEPLINIT….DUSMANII TARII SI EI SA STIE…..(restul nu-mi mai aduc aminte, cantec de’a lu’ nea Tito…)

    Dar…..chiar asta avem, o echipa cam la nivelul UTA (macar ei au batut timisoara – cu litere mici, ofcors – la un meci in care s-a mai dat si in minge, de 3-4-5 ori consecutiv de catre fiecare echipa), dar ma tem ca nu am promova anul asta….

    Apreciază

  11. Dupa „reprezentatia” execrabila – vorba sloganului comunist: asta avem, cu aste defilam- vreau sa amintesc numai doue „leprici” de la DigiTV de dupa meci: 1. „….Dupa bucuria din studio….” 2. „…din pacate dupa schimbarea lui Costa, nu s-a schimbat nimic”…..”CUM ADICA DIN PACATAE??” Deci nu conteaza cine castiga….noi sa pierdem… AVEM O TARA, …..O DATORIE….O MISIUNE DE VEACURI DE INDEPLINIT….DUSMANII TARII SI EI SA STIE…..(restul nu-mi mai aduc aminte, cantec de’a lu’ nea Tito…)

    Apreciază

  12. am incercat sa postez cateva randuri…..la repetare mi s-a afisat ca „dublez” postarea….De aparut nu a aparut nimic, asa ca pe viitor nu voi mai posta niciun fel de comentariu, poate nici nu mai intru pe site….
    O seara buna sa aveti cu totii!

    Apreciază

  13. După terminarea meciului, câteva zeci de suporteri s-au grupat în faţa intrării la tribuna a doua de pe strada Maşiniştilor. Ei scandau “Noi cântăm pentru culori, nu şi pentru jucători”. Jandarmii au format un cordon, pentru a nu-i lăsa să pătrundă în incinta stadionului.

    Cam asta e adevarul.

    Apreciază

  14. Chiar sunt curios daca si acum se fac analize tehnico-tactice, in loc de analiza obiectiva a siituatiei in care am ajuns . De mult am vrut sa zic, dar n-am vrut sa par nepoliticos, dar sa analizezi jocul CFR-ului cind e clar ca nu exista nici o idee de joc,nici un traseu lucrat, ci numai mingi aruncate in fata la plezneala, deci asfel de analize ne fac sa credem, ca se poate mai bine, daca am juca in sist x sau cu W in loc de Z ! Pe dracu, la ce lot expirat avem, cu oricine si in orice sistem rezultatul tot PENIBIL va fi !

    Apreciază

  15. Inca o seara horror pentru noi ceferistii. Nici nu mai sti ce sa mai spui dupa o astfel de serie de meciuri atat de umilitoare. Acum nici macar nu mai putem spera ca adversarii nostri sa se mai impiedice, pentru ca la cum jucam si la ce rezultate obtinem, chiar si locul 5 imi pare prea mult. Totusi parca inca mai am in mine o bruma de speranta, dar tanjesc deja dupa acele victorii chinuite, chiar daca deloc spectaculoase si dupa parcursul regulat de la inceputul acestui retur, cu victorii acasa si egaluri in deplasare, parcurs bunicel care ne-a adus o buna perioada de timp in postura de lideri. Acum, macar partial, s-a implinit dorinta unora care preferau jocurile spectaculoase in detrimentul rezultatelor. Acum, avem parte de spectacol, dar din pacate pe seama noastra. Eu preferam jocurile acelea urate, la rezultat. Salut insa intrarea italianului De Zerbi, chiar daca numai pentru o repriza. Parca a adus un plus echipei noastre, cel putin pe faza ofensiva. Semnalez greseli flagrante de arbitraj in 3 din ultimele 4 meciuri.

    Apreciază

  16. Campionatul e compromis.Sunt curios ce jucatori se vor mai pastra pt. sezonul viitor.Care dintre ei ar putea sa formeze nucleul de baza in sezonul viitor?Va rog nu faceti bascau dati-va cu parerea va rog.Mersi

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.