0 comentarii

  1. @cipri1980 – Ăsta și este scopul acestor articole ”neserioase”: să detensioneze atmosfera. Ce rost are să numărăm permanent până la 3 (puncte) și să vrem să spargem televizorul? Ai prins foarte bine ideea.

    Apreciază

  2. Fratilor,un pronostic pentru meciul cu arbitrii straini din aceasta seara?! Cine se incumeta? Sau e 1 solist si nu mai are sens?!
    Noi o sa legam in sfarsit 2-3 victorii consecutiv? Astept niste pareri. Ne vedem duminica seara.
    Forza CFR!!!

    Apreciază

    • Eu zic 2-1 pentru Steaua, cu primul gol marcat insa de Vaslui, asa cum ii sta bine unei echipe care… „Lupta Steaua! Lupta Steaua” :)) Singura piedica in calea acestui plan ar fi Inacio dar, slabe sanse. Cel mai bun rezultat pt noi nu ar fi victoria Vasluiului ci un egal.

      Apreciază

      • albusibiu crede-ma ca eu stiu ce zic(am zis ca vreau sa bata vasluiul) pt ca acuma ciobanul isi desfinteaza jucatori o sa faca egal cu rapidul si so dus pe dimbovita in jos la bulgari.Iar vasluiul acuma ii da sperante lui popcorn care se desunfla in maxim 2 etape.TOTUL DEPINDE DE NOI. DE TACTICA LUI de-a dura lex.MULTA SANATATE

        Apreciază

  3. daca nu castigam cu chiajna suntem cei mai mari fraieri! 🙂
    .
    petricaaaaaaaaaaaaaaaaaa, da-i pe jesepie! De-mi-si-a ! de-mi-si-a! 🙂
    .
    andone, rupe-i, trebuie sa castigam !

    Apreciază

    • Calmează-te! Păi pe Chiajna i-a bătut și Jorge Costa. De ce nu i-ar bate și Andone? Cam ce scuză ar avea Andone să nu-i bată? În plus, dacă în meciul tur concordienii n-au reușit să-l învingă pe Beto din 10 ocazii, de ce ar reuși în Gruia, din 1,5? 1 solist, 3 puncte, hattrick Ronny (din care 3 cu capul)… simplu!

      Apreciază

      • Corect, Ronny in minutele 90+1, 90+3 si 90+4, dupa ce Chiajna a condus cu 2-0 (goluri in min. 2 si 17). Asta sa-i iasa si la Prodanca pasenta la pariurile din Singapore.

        Apreciază

  4. Umor fin, de calitate. Bravo de-a dura lex ! Albu, din fericire de data asta ti-a iesit doar prima treime din pronosticul derby-ului din aceasta seara, dar din nefericire nu s-a terminat egal, iar Vasluiul din acest moment devine un adversar cu adevarat redutabil. Sa nu uitam totusi, ca avem 6,5 puncte in fata lor, bineinteles daca invingem duminica pe Chiajna, avans deloc de lepadat in aceste ultime 7 etape ramase. Practic inaceste conditii, Vasluiul trebuie sa recupereze 1 punct pe etapa pt. a ne lua fata pe acest final de campionat, ceea ce nu cred ca se poate intampla decat daca noi vom inregistra niste rezultate catastrofale. Ar fi ideal sa legam acum 3 victorii la rand si atunci chiar ne vom putea face planuri de titlu. La ce program infernal are, Steaua nu cred ca mai poate emite pretentii la titlul de campioana. Prin urmare, Rapidul si mai ales Dinamo i-mi par a fi principalele noastre rivale, cel putin in acest moment. Sper insa ca ele se vor incurca in etapa urmatoare, cu Steaua si respectiv FC Brasov (in deplasare), totul e ca noi sa incepem sa aratam si ceva fotbal si mai ales sa legam niste victorii. Cat despre conspiratiile impotriva noastra pe care le vad destui tribunisti, am spus-o de mai multe ori pana acum si mai zic si acum ca cel putin momentan sunt simple speculatii. Poate in ultimele doua etape sa existe ceva intelegeri intre cele 4 : Steaua, Dinamo, Rapid si Vaslui. Pana atunci, oricat de mult ne-ar uri nu vor exista intelegeri intre ele, pentru simplul motiv ca momentan lupta pentru acelasi obiectiv, locurile 1/2. Sa speram deci ca asa cum s-a intamplat si in aceasta seara, si in etapele urmatoare cele 4 vor continua sa isi puna piedici intre ele si ca noi vom profita de pasii lor gresiti.

    Apreciază

  5. Avem 6 puncte in fata moldovenilor,plus rezultatele directe.Pericolul vine de la noi,nu din alta parte! Trebuie sa castigam meciurile de acasa (Chiajna,Brasov,Sibiu) si sa nu pierdem in deplasare,apoi putem povesti despre titlu.Daca nu,inseamna ca toate discutiile noastre sunt vorbe-n vant.

    Apreciază

  6. Felicitari pt seria de articole, mizam ca ele vor continua! Arbitrajul de la Steaua-Vaslui a fost impecabil, joc lasat liber excelent. Nu mai stiau jucatorii ce sa mai ceara si cum sa se planga. E foarte bine pt CFR, pacat de echipele mici care nu pot avea arbitri netimorati in lupta cu „granzii”.
    Vaslui e echipa mare – a batut pe Steaua si Dinamo la ei acasa, au insa probleme la conditia fizica pe finaluri si de aceea nu ii vad capabili de succese pe linie.
    Dinamo doar cu „noroc” se poate mentine in fata, e sub primele de 4 ca lot, Steaua are meciuri grele in continuare, Rapid este pericolul nr 1.
    Aranjamente putin probabil pt ca lupta e stransa si oricand poti ajunge de pe 5 pe 2.

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.