Dansând pe sârmă cu lupii galbeni [Petrolul – CFR Cluj 1-1]


4 surprize oferite de Andone: introducerea lui Lionn, Sare, Nicoară și… neintroducerea lui Liviu Ganea. O soluție de siguranță – Gabi Mureșan fundaș central (Nuno Diogo nerefăcut sau neîncredere în portughez?). Așezarea din teren nu mi s-a părut conformă cu cea prezentată de televiziune, Bastos apărând mai mult central. O formație a Petrolului parcă mai exotică decât a oricărei adversare de până acum:  Hamutovski – B. Străuţ, Melinte, Linares, Fl. Maxim – Mustivar, Osiako – Opriţa, Boudjemaa, Hamza – Zerka

O galerie puternică a Petrolului, un stadion plin, atmosferă de apreciat și unele scandări de ignorat.

Ce să-i reproșezi lui Andone? Are cineva impresia că putea fi mai „genial” cu primul 11? De Zerbi? Rui Pedro? Garantează cineva că erau mai utili? Poți să-i reproșezi lui Ando jocul din prima repriză? Merg mai departe: poți să-i reproșezi lui Costa prima repriză?

Prima ocazie a Petrolului într-o repriză în care CFR părea echipa care trage la retrogradare. În afară de șutul slăbuț al lui Nicoară eu nu mai țin minte să le fi vizitat careul gazdelor cu gânduri dușmănoase.

Prima lor bară transversală. Se pare că JC n-a dus tot norocul cu el.

După unii intervenție corectă, după alții joc periculos, după arbitri fault în careu (moment perfect să dezamorsezi bombele mediatice și să demonstrezi că NU ești arbitrul CFR-ului). Camora părăsește terenul după ce a avut câteva zeci de minute dificile, în care ajutorul lui Nicoară a fost aproape de zero.

1-0 – Hamza. Beto trimis după chiștoace.

Petrolul foarte aproape de 2-0 în finalul reprizei. Norocul lui Costa încă bântuie careul nostru. Așa se încheie o repriză de groază, care a băgat destui suporteri ceferiști în comă.

Bara numărul 2 a Petrolului. Practic, Beto nu are mai nimic de scos în meciul ăsta, dar tot suntem la un pas de dezastru. Norocul lui Costa rezistă.

1-1 – Ronny, după o fază la care ne-am convins că Sougou nu face cât Tatu: face cât jumătate din echipa CFR-ului! Deviere perfectă cu capul, finalizare de brazilian adevărat nu doar născut a lui Ronny. Jocul are alt aspect, semn că Ando le-a spus spus la pauză să dea totul și „pe ei!”.

Tot Ronny, o reluare frumoasă, chiar dacă pe lângă poartă. A lipsit Kapetanos? Nu. Deși am echilibrat jocul și apoi am preluat controlul, tot aș fi vrut să-mi dau seama cât de bun mai este Hamutovski, prea puțin încercat de feroviari.

Scandal! Partea bună a acestei răbufniri nervoase: nu se datora frustrării (ca altădată), ci adrenalinei care-i împingea pe jucători să atace.

O ultimă fază periculoasă a Petrolului, care s-a înmuiat nepermis, în ciuda omului în plus („tactică” preluată de la noi? vezi meciuri anterioare ale CFR-ului) și ne-a permis să revenim în joc.

Disperarea lui Mulțescu, un antrenor convins de propria perfecțiune și de slăbiciunile jucătorilor proprii. Un comportament iritant la interviul de după partidă, a unui antrenor țâfnos, cu ochelari de cal, care n-a greșit cu nimic. Total opus față de discursul elegant și cu mult bun-simț oferit de Andone (vezi mai jos), care merită felicitări!

Ar fi fost prea de tot! Ganea ratează în prelungiri o victorie ce a părut imposibilă în cea mai mare parte a partidei.

Ioan Andone, antrenor CFR Cluj: „Puteam să pierdem la scor destul de mare, la fel de bine cum puteam câștiga în minutul 93. Am făcut greșeli mari de tot, mai ales în prima repriză. Rezultatul e echitabil, nu am fi meritat să câștigăm ținând cont de ocaziile pe care le-au avut. Petrolul e o echipă de tradiție, dacă o ține tot așa, într-un an sau doi își face echipă de cupe europene.

Pe noi ne-a rupt acea eliminare. Mi s-a părut cam dură decizia centralului, de pe bancă nu mi s-a părut penalty, Oprița și-a asumat un risc atunci când a plonjat. Mai avem mult de lucru, dacă totul mergea bine nu-l mai schimbau pe Jorge Costa”.

*****

CUM COMENTAȚI MECIUL?

*****

0 comentarii

  1. Asta e etapa CFR-ului. Dinamo nu castiga la Chiajna, Steaua nu castiga la Galati, raman Rapidul si Vasluiul care vor face 3 puncte. Luam campionatul si castigam supercupa in fata Rapidului. Putem vorbi deja de cele 9 trofee (oare mai e loc in vitrina?)

    Apreciază

  2. Pana la urma un punct important in clasament si la adevar.Un joc rusinos in prima repriza,mult mai bun dupa pauza.Imi place Andone,cu un comentariu de bun simt la conferinta de presa.De Zerbi s-a accidentat la ultimul antrenament,altfel juca,a spus-o chiar Ando.Etapa viitoare fara Camora si Lionn,revin in schimb,Maftei,Peralta si Piccolo.As vrea sa uitam prima repriza,sa vedem partea buna din meci si sa nadajduim in continuare.Daca ne lamentam si nu credem,atunci de ce ne mai numim suporteri?Hai CFR! Sarbatori cu pace si cu bucurii,din suflet,pentru voi si cei dragi ai vostri!

    Apreciază

  3. Eu nu sunt asa optimist cu privire la titlu.La maniera de arbitraj din aceasta seara + faza de penalty clar la Vaslui ma impinge sa cred ca oamenii in negru merg cu lectia invatata.Eu nu pot sa inteleg cum declara Porumboiu(cu o saptamana inainte de meciul cu CFR) ca el nu pierde cu Tudor la centru si este delegat la meci.Tot astfel la Galati cu Steaua il trimite din nou pe sanitarul de serviciu,Tudor……astia sunt arbitrati de oamenii lor de casa in timp ce arbitrii declarati proCFR ne arbitreaza o data pe an si atunci ne face maruntzel pe fata.
    Pai in seara asta arbitrul asta ne-a lipsit cel putin in vreo 20 de ocazii de faulturi,inclusiv la penalty pornit de la 2 faulturi in tusa.Plus ca a dat cred 10 galbene avand din nou 4 suspendati.Degeaba n-avem sanse…..in conditiile astea.

    Apreciază

  4. Echipa cu Sare si Godemeche , cu Muresan in centru si Lionn in dreapta , destul de neinchegata. Bastos zero. Ando il mai tii mult ? Vranjes „pasa” inapoi din care s-a nascut bara a doua dupa care da o pasa pe spate si-l pune pe Ganea sa dea in tribune ! Mutare geniala a lui Ando: Ganea in locul lui Godemeche si schimbare de sistem cu 3 atacanti doi mijlocasi . Oricum echipa a parut inca sub influenta „Rapid” in prima repriza. Arbitraj smecheresc . Mult succes Otelul , Chiajna, Vointa si cine o mai fi.

    Apreciază

  5. Daca vrei sa castigi titlul, nu iti vinzi cei mai buni 2 jucatori in iarna!!! Restul e Can-Can! Mai e mult pana cand Arpi sa devina suporter…, sau franar cum ziceti voi!

    Apreciază

  6. na, copy-paste de dincolo, ca mi-e lene sa adaug prea multe 🙂 : in conditiile date, e ok u npunct. deocamdata. sa vedem ce incropim etapele urmatoare. astia-s jucatorii, asta-i conducerea, asta-i antrenorul, astia suntem noi, suporterii, mergem inainte. Doamne ajuta si Sarbatori fericite tuturor !

    Apreciază

  7. Prima repriza foarte slaba,cu bastos si godemeche inexistenti( sper ca ando s-a lamurit cu ei);in aceste conditii ,prin pressing si mobilitatea adversarului,apararea noastra a avut clipe grele…in plus arbitraj smecheresc( 3 galbene in primele 20 min.) care i-a impins peste noi.Dupa pauza mi-a placut schimbarea de atitudine,alt tonus si tupeu plus renuntarea la mainile moarte sus-mentionate au schimbat fata jocului.Mi-au placut ronny ,sougou,chiar nicoara , sare si ganea( pacat de ratarea din final).Nu pot sa nu remarc,din nou!, marea eroare a conducerii reprezentata de vanzarea lui renan,omul de echilibru la mijlocul terenului,a carui lipsa se simte meci de meci…

    Apreciază

  8. 07,desi ai un stil de a scrie diferit de cel al lui Albu,esti la fel de complex si de analitic si la fel ca el,ai o foarte mare calitate.Modul ,,clar si curat” cu care transmiti informatia.Asa ca eu fiind din tacma alora care cumpara ziaru’ da’ nu se prea strofoaca sa puna mina pe stilou,mai mereu fiind in pana de cerneala,nicidecum de idei,nu pot dechit sa ma declar fericit ca locomotiva are carbune si ca tu esti unul dintre caii putere care o fac sa tina drumul bun,sa suiere si sa zornaie pe sine.Salutari si ginduri bune,dimpreuna cu urarile de Sarbatori fericite,pline de Lumina si bucurie!Asemenea tuturor suporterilor CFR!

    Apreciază

    • Mulțumesc pentru laude! Din anumite motive, legate de un episod obscur din trecut, nu mă așteptam la ele. Mă consolez cu gândul plin de modestie că le merit… 🙂 Numai bine!

      Apreciază

    • Si mie imi place mult stilul tau de a scrie, draga CJ 07 si te felicit din suflet cu aceasta ocazie, mai ales ca nu am facut-o pana acum. Am insa o mica problema legata de proverbialul noroc al lui Costa si al echipei noastre, CFR Cluj. Sunt de acord cu toti cei care sustineti ca echipa noastra nu a jucat deloc convingator in acest retur, dar mi se pare prea mult sa sustineti ca doar norocul ne-a tinut pana acum pe prima pozitie a clasamentului. Se vede limpede, ca neputinta si imprecizia echipelor adverse voi o socotiti noroc, uitand insa sa socotiti ”ghinion curat” ratarile noastre in cazuri similare. Daca mergem pe acest rationament -gresit zic eu-, ca imprecizia din executiile unor jucatori adversi e noroc chior pentru noi si nu lipsa de valoare a respectivilor fotbalisti, atunci cantariti macar cu aceeasi balanta si gafele si ratarile noastre, unele de-a dreptul monumentale si din momente cheie ale unor meciuri. Va rog amintiti-va o clipa, dragi ceferisti care o invocati atat de des pe zeita Fortuna, cat ”ghinion” a avut grecul Kapetanos in finalul meciului de la Medias, atunci cand avand aproape toata poarta in fata, nu a reusit sa scuture plasa portii adverse, din numai 2 metri, nefiind jenat de nimeni. Amintiti-va apoi si finalul jocului din Regie, atunci cand ”norocul” ne-a lasat din brate tot in prelungirile partidei. Atunci am luat gol practic la ultima faza a meciului, asta dupa ce putin mai inainte, cam de prin minutul 80, in alte 3-4 randuri, avusesem ”ghinion cu carul” ratand cu nonsalanta niste ocazii imense de a incheia partida. Mai puneti apoi si ”ghinionul” lui Liviu Ganea din finalul acestui meci de la Ploiesti, cand le puteam strica sarbatorile celor mai multi microbisti de la noi. Cuantificati apoi tot acest ”ghinion” al nostru, culmea tot din finaluri de partide, inmultiti-l va rog de 3 ori cu 2 (3 ghinioane x doua puncte de fiecare data) si veti vedea ca in loc de sase puncte in plus in clasament, acum de Paste aveam deja 12 fata de urmaritoarele noastre. Asta zic si eu ”ghinion” curat. Tuturor ceferistilor -de la ”Tribuna” si nu numai-, va doresc inca de pe acum sarbatori frumoase si fericite alaturi de toti cei dragi ! Fie ca lumina Invierii Mantuitorului nostru Iisus Hristos, sa va aduca multa pace si bucurie in suflete, iar pe acest pamant sa fi-ti mereu mandri de doua lucruri: ca sunteti ceferisti si crestini !

      Apreciază

  9. @ IQ & Pappa. Fara sa vreau sa va jignesc, pun si eu o simpla intrebare; Oare Paszkany si Muresan nu stiu si ei ca daca ii aveam si acum in echipa pe Fabbiani, Pereira, Dubarbier, Rennan, Weldon, Traore, Culio etc, luam campionatul cu cel putin 20 de puncte avans ? Si tot eu imi permit sa raspund; sunt sigur ca stiu asta! Dar, vedeti voi, daca un jucator isi face datoria fata de un club, daca are o oferta salariala mult mai consistenta, daca are posibilitatea sa evolueze la un club mult mai puternic si mai titrat, etc, etc… nu poti sa mai retii un astfel de jucator in propria ograda, oricat am dori noi suporterii sau (deopotriva) conducerea clubului. Deci, eu spun ca acuzele voasre fata de politica de transferuri a clubului sunt neintemeiate. Trebuie sa jucam cu ce avem la ora actuala si sa luam campionatul. Hai, CFR!!!

    Apreciază

    • E clar că nu poți ține pe nimeni cu forța. Nu ne rămâne decât să regretăm anumiți fotbaliști trecuți pe la CFR. Dar politica de transferări trebuie gândită mai atent, fiind recomandată alcătuirea unor scenarii de criză. Uite, acum, de exemplu, când avem suspendați după suspendați din cauza cumulului de cartonașe, se observă cât de important este ca rezervele să fie cât mai apropiate de valoarea titularilor, jucătorii să fie cât mai adaptabili pe alte posturi. Când îl vezi pe Godemeche ce puțin se implică în joc, normal că te tentează să-ți aduci aminte de Renan. Când vezi că mijlocașii se feresc de construcție ca de nu-zic-cine, normal că ți se face dor de Trică.

      Apreciază

    • Corect dar pun si eu o intrebare de pus in celalalt taler din balanta :
      Cine ii impiedica pe distinsii Paskany&Muresan nu numai sa vanda ci si sa aduca si jucatori valorosi (mai putini, ca e criza) ?
      Apropo, tot de transferuri, cei 500.000 de euro cheltuiti pe Maftei cred ca se puteau folosi mai bine.

      Apreciază

  10. Am uitat un lucru esential. Sarbatori fericite si Christos a inviat!!! In primul rand ptr suporterii si echipa CFR-ului si (de ce nu?) ptr toate adversarele si suporterii acestora.

    Apreciază

  11. prima repriza horror. am crezut ca vom avea soarta din Meciul Cu Rapid. noroc. a doua repriza ceva mai buna, magia andone s-a facut simtita. puteam pierde meciul, puteam castiga meciul. in final a iesit bine, 1-1 e bun. NEXT

    Apreciază

  12. Pentru Ciollo si alti specialisti in managementul resurselor umane: In orice echipa exista 4-6 jucatori de baza,cei mai buni ,a caror valoare a fost dovedita prin evolutii si daca vreti statistic,jucatori care reprezinta ,daca-mi permiteti expresia „structura de baza,scheletul echipei”,jucatori care fac diferenta,prezenta sau absenta lor resimtindu-se meci de meci(spre exemplu ieri s-au simtit absentele lui peralta la mijloc si a lui piccolo in centrul apararii- vezi lipsa de posesie respectiv ocaziile petrolului intotdeauna din pozitii centrale).La acesti jucatori nu renunti la mijlocul unei batalii foarte stranse( vezi ultimele 5 campionate in care diferenta intre primele 2 locuri a fost de maximum 3 puncte),decat daca au o oferta senzationala.Chestia ca nu poti sa tii un jucator inca 6 luni,dupa ce de abia a venit la tine( de la o echipa mica),in conditiile in care ai cu el un contract beton care-l leaga de tine 3 ani ,e praf in ochii suporterilor naivi aruncat de cel care a incasat banii pt. a-si justifica lacomia momentului.Renan : jucator venit de cateva luni de la o echipa obscura;jucator serios ,profesionist,s-a adaptat perfect devenind indispensabil(integralist,aport consistent,laudat de conducere”in jurul lui construim echipa”, „cel mai mult imi place renan- arpi dixit).Niciun moment n-a dat impresia ca este genul de jucator ” plimbaret” care la prima oferta santajeaza conducerea,dimpotriva a fost un profesionist desavarsit( l-as compara doar cu peralta).Ce s-a castigat : 1 milion euro.Ce s-a pierdut: omul de baza de la mijlocul terenului( unde suferim cel mai mult in prezent) ,echilibrul din jocul echipei,fapt ce pune serios in pericol obiectivul de a obtine titlul;in plus vranjes si godemeche ( ce achizitie!)au costat 200000(imprumut + prime de instalare) si nu joaca pe gratis.Ce se poate pierde: titlul( oare cat costa un titlu de campioana)si bani multi(doar diferenta drepturilor tv intre locul 1si 2 e de vreo 300000,plus incasarile din preliminariile Ch.League,noi sponsori etc.);Daca adaugam ca avem sanse reale din postura de campioana la calificarea in grupe( ceea ce inseamna vreo 18 milioane plus cresterea cotei jucatorilor)spre deosebire de locul 2 ( care va juca in preliminarii cu o echipa mare)vedem ca cedarea precipitata a lui renan nu pare a fi o afacere prea buna….In final revin cu intrebarea:oare cat costa un titlu de campioana?(locul 2 nu conteaza,de acord cu afirmatia recenta a lui Arpi).Porumboiu,Becali si altii au bagat zeci de milioane in ultimii ani si nu l-au obtinut,iar noi pt.sume incomparabil mai mici (risipite pe salariile unora care stau in tribuna – gen n. claro sau minca de ex.)ne jucam cu focul riscand sa pierdem mult mai mult( bani + performanta sportiva care ramane in istorie, nu mai vorbesc de orgolii…)

    Apreciază

    • Acest comentariu putea fi foarte ușor articol de prima pagină și un subiect de discuție. De bine, de rău, Weldon a fost acoperit de Kapetanos și Ronny (în plus, n-a marcat în primele 4 meciuri în China; de ce ar fi făcut-o la CFR, jucând precum în meciurile de pregătire?). Renan pară însă de neînlocuit. Iar acum, după ce a prins gustul Italiei, probabil va fi pierdut pentru CFR chiar dacă nu-l reține Sampdoria. În condițiile în care, în afara lui Peralta, alți mijlocași cu tragere de inimă spre ordonarea și coordonarea jocului nu văd (nu Muri ar trebui să aibe acest rol!), lipsa lui Renan arde! Pe Costa pot să spun că l-a costat postul. Eu înțeleg că Paszkany nu prea are timp să se implice la CFR atât de des, deci aceste idei vin din altă parte. Cineva l-a convins că Vranjes (Iuliu Mureșan?) sau Godemeche (aici poate să fi fost Costa) o să-l facă uitat pe Renan, precum panarama de Frangipane pe Trică. Și uite că nu-i așa./// PS – Andone e ridicat în slăvi pentru un egal pentru care Costa era scalpat. E cazul să avem mai mult obraz. Revedeți golul marcat și o să vedeți că nu vine dintr-o fază construită cu migală, marca ”Ando”. Știu că Andone n-avea timp să-și impună strategia, a jucat și în 10, dar deocamdată am marcat tot ca pe timpul lui Costa, dintr-o execuție superbă a lui Sougou (deviere cu capul), urmată de ceea ce TREBUIE să fie simplă formalitate pentru un vârf de atac care joacă la CFR.

      Apreciază

  13. in conditiile date eu ma bucur ca am castigat acest punct, nu ca nu mi as fi dorit sa maturam pe jos cu petrolu si intr-adevar sa moara taranul de multescu de ciuda. dar cel mai tare ma bucur de revenirea lui bouba sare, mi se pare un plus extraordinar la mijlocul terenului si pot spune ca el ne a castigat 80% punctul acesta, a acoperit perfect terenul, a deposedat mult, are vana, a pierdut cred o singura minge iar cand a avut mingea la picior nu a bubuit-o si tot timpul a stiut ce sa faca cu ea. sper sa-l vad titular meci de meci si sa nu-l mai vad pe „franarul ” de peralta … hai CFR ! Si celor care sarbatoresc pastile Hristos A Inviat !

    Apreciază

  14. 1. Are dreptate 07, nu vad de ce nu am fi reusit egalul cu Costa pe banca (sau in picioare cu flaconul de apa in mana). 2. Imi pare rau de Camora, iar a cazut de fazan, e unul dintre putinii jucatori in forma din lot, ce bine ne-ar prinde sa-l avem etapa de etapa. 3. Cei care va pricepeti la arbitraj ori cunoasteti bine regulamentul, exista vreo limita in cat de sus poti ridica piciorul ori cat de jos poti baga capul la bataie? Adica daca eu vreau sa degajez mingea de la nivelul solului iar unul vine si-si baga nasu’ la propriu in treaba mea, ce tre’ sa faca arbitrul? 4. Mi-s simpatici si Lionn si Nicoara, dar ma omoara cand ii vad ca nu-i mai intereseaza absolut nimic in decurgerea unor faze decat alegerea momentelor propice (dupa ei) in care sa se arunce pe jos. Chiar nu-i nimeni la club sa le spuna ca-s penibili rau si oricum nu obtin nimic, dimpotriva, sansele sunt mai mari sa nu obtina lovitura libera nici cand sunt faultati pe bune.

    Apreciază

    • Teoretic: dacă-și bagă nasul (indiferent la ce înălțime) și dai în el, nu în minge, ai faultat. La fel cum tu ai dreptul să-ți miști piciorul după minge, și el are voie să-și miște capul înspre minge, iar tu n-ai voie să-l lovești. Cu o precizare: dacă l-ai lovit DUPĂ ce el a lovit mingea, iar mingea a ieșit afară, nu se dă penalti, iar faza nu este una iminentă de gol (deci nici roșu pentru situația amintitiă). *** Practic: dacă cel care lovește este la CFR, se dă tot: fault, penalti, roșu. Dacă este la echipa adversă, nu se dă nimic. Și în ambele situații se urlă că arbitrul e cumpărat de CFR.

      Apreciază

      • Oprița nu avea ce căuta acolo cu capul! Regulamentul încearcă să împiedice sacrificiul personal pentru marcarea unui gol. E ca și cum Camora l-ar fi faultat pe unul aflat în poziție de offside (deci nu e fault, pentru că s-a fluierat offside). În plus, în condițiile în care lui Oprița (sau altui jucător) i se permite să aplece atât de mult capul și să fie protejat de intervenția adversarului (Camora nu putea sări să respingă mingea tot cu capul), i se oferă un avantaj total neîntemeiat (similar cu cel al protecției portarului în careul de 6 metri).

        Apreciază

        • Dinu, dacă ești cu capul aplecat și ți se șutează în cap, nu e joc periculos (acea protecție de care vorbeai), dar fault este. Din perspectiva faultului, nu contează unde l-ai lovit pe adversar, contează că l-ai lovit. Doar măsura disciplinară (cartonașul) ține cont de locul și gradul de pericol ale lovirii.

          Apreciază

          • Bun, dar 07 sustine ca Camora a lovit cu piciorul ceva ce, conform regulamentului, nu avea dreptul sa fie acolo. Daca Oprita nu facea o abatere de la regulament, Camora n-avea ce sa faulteze.

            Apreciază

          • @Caneto: eu n-am găsit în regulament nimic despre a nu avea dreptul să lovești cu capul o minge aflată la înălțime mică. Nu spun că nu este, spun doar că n-am găsit eu așa ceva.

            Apreciază

    • Pct.1 – Ai dreptate, normal! 🙂
      Pct.2 – Mă așteptam la mai mult sprijin al lui Nicoară pentru Camora, pentru că s-a jucat destul de mult pe partea aia. Nu vreau să-l acuz de sabotaj pe Nicoară, dar are șanse mai mari să joace în lipsa lui Camora, mai ales după ce joc a prestat Panin contra Rapidului.
      Pct.3 – De aia am și scris în text despre jocul periculos (dar nu al lui Camora!). Un arbitru cu sânge în instalație dădea lovitură liberă pentru CFR, pentru că Oprița s-a aplecat nepermis/periculos de mult. Dar atunci rata acordarea penalty-ului și eliminarea lui Camora, fiind stigmatizat pe viață ca fiind arbitrul CFR-ului!
      Pct. 4 – Poate e o tactică. Încercăm să nu obținem lovituri libere, să nu se vadă că nu știm să le executăm.

      Apreciază

    • Camora si-a lovit adversarul fara intentie (in cap, in piept, in fund, nu mai conteaza), mingea era inca in teren: fault si galben. Ah, s-a intimplat in careu? penalty clar. Mai avea saracul Camora un galben (meritat, dar fara rost)? Rosu si la dus. Rece, daca se poate.

      Apreciază

      • Nu contează dacă mingea era în teren, ci dacă era în joc – diferența este mică, dar esențială. Eu am văzut meciul pe net, nu prea clar, așa că nu știu exact cine ce a lovit. Cine a dat mingea afară, Oprița sau Camora? Ce s-a întâmplat mai întâi: a fost lovită mingea (de oricare dintre ei) sau a fost lovit Oprița?

        Apreciază

        • de-a dura lex,l-am revazut de nenumarate ori faza,Camora a atins mingea primadata apoi l-a sters cu bocancul si pe Oprita.Marele Vochin tinea intr-una aseara ca Oprita a fost primul la balon,imi pare rau ca nici Arpi n-a sesizat nuantele lui Vochin ,este si greu la telefon.Deci Camora a fost primul la minge ,dar campania asta isterica impotriva cfr-lui va continua ,cu toate mijloacele.Miticii sint disperati,din pacate noi i-am resuscitat din moartea clinica,si o sa fie din ce in ce mai greu.Echipa este ravasita de suspendari,lotul acela fantastic exista numai in capul conducerii,ce bun era Rada acum in centrul apararii,ce buni ar fi vreo doi mijlocasi defensivi,dar poate avem noroc si se poticneste astazi si Steaua si Dinamo cu Tudor cu tot.Felicitari pt MURI ,a jucat foarte bine iar Sare a demonstrat ca pe nedrept a fost marginalizat.

          Apreciază

          • Nu te contrazic deloc cu privire la fază. *** În privința campaniei isterice anti-CFR: eu mă aștept, dimpotrivă, să dispară. Eu am o convingere puternică în privința legăturii dintre această campanie și naționalitatea antrenorului CFR. Campania a fost furibundă în timpul lui Uhrin, Conceição și Mandorlini, dar a dispărut brusc odată cu venirea lui Cîrțu. A stat dispărută în mandatul lui Minteuan, după care a revenit și mai furibundă în mandatul lui Costa. Dacă va înceta odată cu venirea lui Andone, este clar ce se întâmplă.

            Apreciază

          • @de-a dura lex – sunt curios sa vad daca ai sau nu dreptate, ori venirea lui Cirtu a oprit campania, ori cam pe atunci s-au linistit/convins ca nu mai deranjam prin rezultate.

            Apreciază

  15. CIVILIZATIA CA HANDICAP!!!!
    Cred ca ar fi trbuit sa scriu un articol (in premiera pe TribunaCFR), dar nu ma incumet….inca….?

    „Preludiu” la Petrolul-CFR: Multescu (era sa scriu multumescu’) declara ca este deosebit de clar ca noi umblam la arbitri, din moment ce nu incepe conducerea si/sau patronul sa urle la greselile de arbitraj pe toate sticlele….
    S-a „fost concediata” un antrenor (alcoolic dupa Jiji, care dupa 2 sticle de vizica mergea sa vorbeasca cu papagalii de acasa), dar care – e drept, total fara spectacol, dar ne-a adus pe locul 1 cu avans bunicel de puncte, a venit „Ando”, antrenor bunicel, dar pe termen scurt (hai sa nu uitam ca el a reusit sa piarda avansul nostru de – parca – 11 puncte, datorata suprapregatirii de iarna….
    A fost trimis un „albitru” care, din cauza ca este arhi-necunoscut, nu putea fi contestat de la inceput (oricum, CFR nu a contestat niciodata vre-un arbitru…)
    Acest arhi-necunoscut a impartit „preventiv” cartonase in primele 20 de minute, bineinteles fara nicio tendinta, catre CFR, asa, numai ca linia noastra de fundasi sa nicimacar sa indrazneasca sa puna o contra mai tare, ba a dat si un al 2-lea la o faza in care fundasul nostru a ridicat piciorul PANA LA ORIZONTALA, atacantul petrolist lasand IN JOS capul, tot la acelasi nivel…..11 m clar, asa-i??
    Ah, si un cartonas galben spre rosu…..nu-i asa, ploiesteanul a fost lovit, nu S-A LOVIT……
    Comentarii DIGI: cadere de neinteles, nu ne putem da seama ce s-a intamplat….etc., etc., de parca digiteve (cu litere mice de la un capat la altul) ar fi al miticilor, nu o initiativa „transilvana”….desi Bihorul nu este chiar Transilvania…
    Comentarii dupa meci: Andone spune ca am avut noroc si era nedrept daca Ganea marca la sfarsit, Muresan la fel: punct norocos, Paszkany a indraznit sa se lege de 11 m (vom suporta consecintele, sunt sigur de asta!), dar a recunoscut ca egalul e bun, pana la urma….

    Multumescu: io’s perfect, angajatii mei au facut ce le-am fost zisa numa’ in prima repriza…..

    Dar sa nu uitam: Multumescu a spus inainte de meci ca CFR este ajutata de arbitrii, si asta este dovedit de faptul ca noi nu urlam……

    Deci, o singura concluzie este posibila in Rromanica: daca esti civilizat si-ti dai seama ca oricum un rezultat de pe teren nu se va schimba niciodata la masa „verde” (care de fapt incepe sa semene, ah, nu sa FIE masa alba), in plus nu incepi sa tipi ca „ne-au furat”, inseamna ca esti partas la vicieri de rezultate, esti in camorra nera, ti-ai vandut sufletul diavolului, etc….

    Parca e o zicala romaneasca in legatura cu hotul care striga ceva….ajutati-ma sa-mi reamintesc aceasta zicala….

    Imi cer scuze pentru textul lung si – poate – necoeziv….

    Sarbatori Fericite tuturor!!!

    Apreciază

  16. eu nu va inteleg???????!!!…pe mine personal chiar nu ma intereseaza ce fac altii!!!! adik rapidu , steaua . dinamo , vaslui!!!!…CHIAR NU VA INTELEG…TREBUIE SA NE UITAM LA ALTU IN CURTE CAND NOI NE OMORAM SINGURI!!????..dupa etapa asta vom mai avea doar 3 lungimi cand puteam avea 7 sau 8!!!…cand puteai sa ai 56 de puncte ai doar 52 si urmaritoarele vin la 49 in spate..100% convins ca steaua , dinamo si rapid castiga etapa asta!..dc????..ca noi suntem prea slabi…si parerea mea o mai spun o data…ori facem reconstructia echipei de la zero???? adik ce inseamna asta??? pai sa plece:CADU , PERALTA , MURESAN , BASTOS , VRANJES , RUI PEDRO , SOUGOU , PANIN , LION . NICOARA , HORA , MAFTEI , DIOGO , si marele DE ZERBI!!! din vara si poti incepe de la juniori ca park sa investit in juniori 2 milioane de euro nu???!!..sau copii aia nu au pasaport portughez???!!…poti sa aduci japonezi . africani..si cu juniorii nostri in 3 ani poti sa iesi in europa!!..exemplu bilbao..care in campionat mai sus de locu 6 nu termina niciodata..dar cand iasa in europa nu se face de ras!!..mai bine asa! avem cel mai slab lot de cand ma uit eu la cfr si aia inseamna de peste 7 ani!!…unde-i semedo…didi…trica..tony…dubarbier…pereira..traore..fabianni..dani..culio???!!..eu nu vad nici macar o sclipire din astia!!! unde e echipa aia cand umileam pe dinamo..adik bateam cu 1-0 si aveam inca 10 ocazii clare de gol si nu eram pe primu loc!!!???…avem jucatori care nu stiu sa faca o preluare…sa dea o pasa..mai bine termina 2..3..ani pe locurile 8-14..si urcam in joc dupa fiecare an consistent..si dupa 3 ani sa intram in europa sa ajungem si noi in grupe si sa trecem de ele..sa vina lumea la stadion…de placere!!…DECAT CU EXPIRATII ASTIA CARE DACA O SA CASTIGE CAMPIONATUL..SIGUR IN GRUPE NU AJUNGEM!!!…ORICE ECHIPA DIN EUROPA NE CIURUIE!!..am mai vazut pe cativa spunand ca nu ne lasa arbitri sa jucam???!!!…chiar ca sunteti jenanti..patetici!!…nam comentat arbitraju niciodata si nici nu o so fac!! dc???…pai am avut 10 penaltyuri neacordate???…10 rosii neacordate???..ni sa scos mingea din poarta de 10 ori???? NU CRED!!!..daca voi nu v-ati dat seama ca jucam de toata jena…si avem un lot de toata penal!!??? atunci ori sunteti orbi ori chiar nu vreti sa vedeti chestiile astea!!…sarbatori fericite si un paste cat mai fericit!! CFR RULES!!

    Apreciază

  17. Bine ca am luat un punct…si ciudat..am jucat mai bine in 10 decat in 11. Dar voi va dati seama ca noi ne multumim cu acest punct in fata unei echipe aflate la retrogradare????? E penibil. Dar..si un mare DAR..s-a observat o mica schimbare in atitudinea jucatorilor. Pariez pe Ando ca va redresa echipa si la final vom fi campioni.

    Apreciază

    • Costa i-a lăsat lui Andone (nu prin testament, că n-a mai apucat să-și facă) o echipă ”campioană”. Iar Ando fac pariu că știe că n-are nicio scuză dacă n-o menține campioană. ”Redresarea” (nu-s convins că-i cel mai bun termen; prea puține meciuri bune din 26, 27 cu cel de Cupă) de care zici se poate face doar dacă echipa lui Andone va domina din prima repriză (în genul în care o făcea CFR-ul la Chiajna), iar antrenorul nu doar va repara situația după pauză.

      Apreciază

  18. Am jucat altceva. Se vede ca am strans randurile mai mult si s-a incercat sa se joace in viteza. Dar nu a iesit mereu, caci jucatorii inca nu sunt obisnuiti.
    Ma bucur ca Nicoara a revenit ca mijlocas stanga. Godemeche e departe de a fi fotbalist. Bastos e mai bun acolo ca mijlocas central stanga, dar avand meciuri in picioare e ok sa joace 60 de minute. Poate la urmatorul meci o sa-l vedem pe Rui Pedro in locul lui sau pe Vranjes.
    Meciul a fost greu si un mare pct castigat. Ma bucur ca dupa prima repriza in care inca jucam dormind, in a doua ne-am trezit. Sa speram ca ne-am trezit…
    De ce a fost greu meciul si care a fost presiunea ?
    Vezi imaginea din timpul meciului in care il vedem pe Rachita langa impresarul Becali…no comment
    Referitor la jucatorii plecati: asta e viata.
    Sumele incasate sunt foarte mari. 1 milion pana la vara pt fiecare si apoi 2-3 milioane in plus pt fiecare, daca raman definitiv.Deci aceste sume mi se par foarte mari.
    Arpi nu baga multi bani, ca altii,,ci clubul se si autosustine singur sau cat poate..
    Cate echipe mari fac asta in liga 1 ? Eu sunt chiar mandru de asta..si asta e esential in ziua de azi…
    Marele pacat e ca se baga multi bani in centrul juniori, care au si rezultate notabile si apoi nu iese nimic..caci la CFR II e un antrenor zero, care nu stie nimic si astfel se pierd fotbalisti buni..dar asta e greseala managementului care se implica si pune un om care nu stie sa lucreze cu tinerii..

    Apreciază

  19. Oameni buni, lasati arbitrajul in pace ca a fost acceptabil spre bun. Faptul ca in primele 20 de minute ardelenii (simpatic comentatorul) au primit galbene peste galbene se datoreaza felului prost in care au inteles „vreau sa vad singe”. In plus, eliminarea i-a facut pe cei ramasi pe teren sa-si dea seama ca numai alergind si atacind incontinuu pot scoate ceva din acel meci. Ceea ce pina la urma a dus la egalitate pe tabela.

    Apreciază

    • Ma, GR…..e o metoda cunoscuta si de mine (aproape am devenit arbitru in anii ’70)….daca vrei sa fu..ti o echipa (ma rog, s-o pui la „respect”, la picioarele tale) ii dai 3-4 cartonase de la inceput si din acel moment acea echipa, ma rog, o parte din jucatori vor juca la fel ca in „moartea lebedelor”……
      Nu ca noi am fi jucat ceva iestraordinar, dar pe langa faptul ca nu prea avem echipa mai punem si ca trebe’ lucrat la pipeta (fotbalul nu este chiar joc de domnisoare, desi multi dintre noi am vrea sa fie asa..mai ales „pedofilii”.)este un handicap extrem de serios….Si „Granzii”…(de unde PLM „este ei granzii” ????) beneficiaza de taote aestea….
      Si crede-ma, mai sunt metode de a pune „la respect” orice echipa….Ah, da, in Rromanica, bineinteles…

      Apreciază

      • Ma Reta, toate cartonasele au fost pe deplin meritate: faulturi din spate (inutile, dar pe glezna), placaje de rugby, simulari jenante samd. Asta denota mai mult disperare si nestiinta jocului decit intentia arbitrului de a fitilii o echipa sau alta. In plus, omul in negru a dat si petrolistilor galbene, cind au meritat. Una peste alta, nu cred ca a fost arbitraj cu dedicatie.

        Apreciază

  20. acuma daca tot ne legam de ando ca a pierdut cele 10 puncte avans, se pune intrebarea: cine le-a castigat cele 10 puncte avans, nu tot andone, care a reusit o serie de 18 meciuri fara infrangere? ati cam uitat…Hai CFR !

    Apreciază

  21. Ramane de vazut ce fac urmaritoarele noastre. Apoi putem calcula. Oricum nu cred ca la final campioana poate avea mai mult de 68 puncte. Pana la 68 puncte ne despart 16 puncte, adica 4-4-0 sau 5-1-2. Avem nevoie de victorii, caci ele fac fiecare 3 puncte. Putem obtine victorii cu: Chiajna (a), Ceahlaul (d), Brasov (a), Sibiu (a), Mioveni (d). Putem juca la egal cu U Cluj si Dinamo, ambele in deplasare. Iar meciul ultim in Gruia cu Steaua, ramane de vazut daca si cate puncte ne-ar mai trebui. Important este ca in acele 5 meciuri relativ mai accesibile sa reusim cat mai multe victorii (4 sau 5). Dar e nevoie de mobilizare, de un joc mai atent in aparare, de o constructie mai solida a jocului. Sper ca Andone sa gaseasca solutii care sa faca posibil un final de campionat cu succes. Iar in vara, astept solutii pentru a optimiza lotul cu jucatori mult mai creativi, mult mai combinativi si rapizi.
    Sarbatori pascale fericite tuturor! Hai CFR!

    Apreciază

  22. Tot jegul din Romania este pe posturile tv…Toate jegurile familiei Becalli nu fac altceva decat sa atace CFR-ul…..Doamne, macar in ziua de Pasti incearca so opresti trogloditii becali…..Da-le Doamne ocupatie….cate un infarct….atac la ficatzi….explozii in saivan….(ar fi cam pacat de miei si oi…dar incape…) TELEVIZIUNILE sunt pline de NUMAI comentariile becalilor……HAI TRANSILVA

    Apreciază

  23. pt mine este de neinteles cum poate mijlocasul de banda al cfr-lui sa fie spectator intotdeauna la faza defensiva.Antrenorii nostri,,jucatorii nostrii, nu se uita la meciuri,ei nu vad ca Bale la fiecare atac al adversarului se transforma automat in fundas stinga iar S .Ecoto stringe in centru.Bineinteles ca pt a face si faza de atac si faza de aparare mijlocasul acela de banda trebuie sa fie pregatit fizic,si cred ca de aici trebuie sa incepem discutia.Jucatorii nostri nu pot sau nu vor sa se implice fizic.Nu se poate ca Nicoara sa se scarpine in fund cind Petrolul ataca in faza succesive si sa nu-l ajute pe Camora,acelasi lucru este valabil si pt marele Sougou .Fotbalul este un joc colectiv si nu individual dar pt asta trebuiesc facute sacrificii.Acum s-a ajuns la capat,fara sacrificii individuale echipa va scufunda,sper ca Andone sa mai salveze ce se poate,sa-i mobilizeze pe mercenarii nostri pt a face presing ,pt a nu se tavali incontinuu pe jos cersind fault,pt a ajuta coechipierul aflat in dificultate,pt a-i invata sa se dubleze dar din pacate iar ajungem la pregatirea fizica

    Apreciază

  24. de-a dura lex,in timpul lui Minteuan si al lui Cirtu,nu deranjam pe nimeni,nu eram favoriti la titlu,toate atacurile s-au mutat pe Dunare,Nu cred ca nationalitatea antrenorului este de vina.Acum daca am ajuns la antrenor ,toata stima pt Andone ,este un ardelean de nadejde, dar eu sper totusi poate intr-un viitor nu prea indepartat la un antrenor germanic sau olandez si o echipa de tineri dornici de performanta,din liga a doua sau treia germana,sau tineri din fosta jugoslavie,bosniaci,croati,macedonieni,sirbi,sloveni,tineri din ligiile inferioare din Europa si va asigur ca nu va regreta nimeni pe mercenarii nostri expirati,puturosi,pacalind fotbalul

    Apreciază

    • Nici în timpul lui Conceição, în sezonul când a fost adus (anul lui Urziceni), „nu deranjam pe nimeni”, adică nu luptam pentru titlu. Dar se urla non-stop împotriva noastră. A urmat anul cu Conceição și Mandorlini, când am luat campionatul, după care a urmat cel început foarte prost, cu Mandorlini, când campania era furibundă, și continuat la fel de prost, cu Cîrțu, când campania a încetat brusc și CFR era lăutată în presă. Nu, categoric, NU locul în clasament („deranjăm sau nu”) a dat diferența de poziționare a presei în raport cu CFR. Este vorba de altceva, indiferent ce.

      Apreciază

  25. Am exact aceeași impresie ca și de-a dura lex. Antrenorii străini ai CFR-ului sunt mult mai puțin înghițiți decât cei români. Până și Ioanițoaia încheie un articol despre revenirile lui Rednic și Andone cu satisfacția deschisă că sunt români (”E însă greu de crezut că la 52 și, respectiv, 50 de ani, Andone și Rednic vor fi uitat drumul spre vîrful muntelui. Iată de ce, fără să fiu interpretat aiurea, nu ezit să-i salut. Pentru că sînt merituoși, în plină putere și, îmi cer scuze, români.”). Cine știe, o fi la mijloc și efectul prieteniilor bucureștenilor cu agramatul Mircea Rădulescu, cel care-și promovează prin aceștia marfa autohtonă, nu numai ura față de CFR. Antrenori români înseamnă, totodată, și o șansă mai mare pentru alde Becali să-și plaseze jucătorii la intern. Vă aduceți aminte cum au fost spulberați în sezonul trecut aproape toți antrenorii străini? Parcă mai rămăsese numai unul singur, dacă nu mă înșel.

    Apreciază

    • 1. Anul trecut de ce s-a dus campania impotriva Otelului, cu D. Munteanu antrenor? 2. De ce nu se duc campanii asemanatoare si impotriva altor echipe cu antrenor strain? Cunosc si raspunsurile 🙂 1. I se zice neamtu’ 2. Si echipa de bozgori, si antrenor strain? 🙂

      Apreciază

        • A patronilor de club prin intermediul presei 🙂 Dar si independent, Otelul era mai mereu lider in celebrele clasamente „obiective” a marilor erori de arbitraj. Iar cand a rasuflat in toamna cazul Avram au sarit din nou pe Otelul ca ar di in centrul cercetarilor. Mai ramane intrebarea, de ce alte echipe cu antrenor strain n-au fost atacate cu vehementa din cazul CFR-ului?

          Apreciază

          • Care sunt echipele acelea, cu antrenori străini? Eu nu sunt la curent. *** Oricum, nu antrenorul e cheia, ci jucătorii folosiți de antrenor. Jucători care au impresari. Impresari care au afaceri. La CFR au fost folosiți în masă jucători străini – cam nașpa pentru impresarii români; atacuri peste atacuri în presă. Când a venit Cîrțu, i-a promovat pe cei români. Atacurile presei au dispărut brusc. Iar cei favorizați de Cîrțu (Rada, Dică și Hora), care ne enervau pe toți, aveau doar note mari în ziare. Cam ciudat.

            Apreciază

          • @de-a dura lex – Au fost antrenori straini, la Timisoara, Brasov, Astra, etc., acum la Vaslui. O exista si solidaritatea de breasla a antrenorilor romani, unde mai pui ca cei concediati de la cluburi pentru rezultate proaste ajung sa lucreze pentru presa ca mari specialisti in analizarea la tv a colegilor care au lasat acelasi studiou tv pentru a prelua echipa celui concediat 🙂 Ca uni impresari n-au niciun fel de scrupule, asta vedem cu totii. Problema lor e ca CFR-ul nu vrea sa lucreze cu ei sau cu jucatori de-ai lor, asa ca nu vad ce importanta are pentru ei ca antrenorul nostru e roman sau strain.

            Apreciază

  26. In legatura cu faza penaltiului si a eliminarii lui Camorra eu un singur lucru nu pricep cu niciun chip. Si ma mir ca nimeni nu vorbeste despre acest aspect. (Evident nu ma astept sa vorbeasca mass-media bucuresteana sau Multescu, Becali & co. Pt ei faza e clara ca lumina zilei) Este vorba de traiectoria balonului dupa asa-zisa lovitura a lui Camorra in capul viteazului Oprita. Intr-adevar, si la reluarea tv, luata dintr-un singur unghi, pare ca Oprita este lovit in cap in plin. Dar fratilor mingea aia ia o traiectorie de lumanare perfecta. O lumanare inalta si puternica. Mingea nu ar fi putut lua acea traiectorie decat daca a fost lovita in plin de Camorra. Este absolut imposibil sa fi sarit din capul lui Oprita in felul ala. Si e la fel de imposibil sa fi sarit asa daca ar fi fost doar putin si marginal ciupita de gheata lui Camorra oprita in mecla lui Oprita. Dar nu. Mingea aia urmeaza exact traiectoria intentionata de Camorra pentru ca intr-o pozitie de genul ala nu poti incerca decat sa dai o lumanare peste poarta. Si atunci, din nou zic, inseamna ca mingea a fost lovita de Camorra in plin. Si atunci cum a fost fault si, mai ales, cum a fost prim plan la Oprita?

    Apreciază

  27. Dintr-o centralizare a mesajelor voastre ar rezulta o analiza foarte competenta a momentului actual al echipei . As adauga si eu, citeva idei : 1) daca faza cu 11 m era in favoarea noastra, de ex. ” fault ” Geraldo la Kape aplecat, cum se comenta pe la televiziuni ? 2) galbenele meritate, efectul neputintei 3) eu nu am vazut sa jucam bine in actul 2, ci Ploiestiul s-a retras prosteste, iar noi am avut noroc . Si atit ! 4) Cei 4 tineri adusi cu mare tam-tam din Italia s-au evaporat, inclusiv Kim. Si asta vorbeste de la sine ! 5) Din sumele incasate pe cei doi plecati s-a reinvestit zero, cit este si aportul celor adusi in locul lor . 6) Daca era delegat Balaj, Petrescu, Kovacs sau Hategan sa ne arbitreze, citi sareau ca si turbatii ? Iar noi tacem la delegarea lui Tudor la Galati !!! E clar, nu ne stim adapta la realitatile din campionatul nostru ! PS. Sarbatori fericite prietenilor ceferisti ortodocsi !

    Apreciază

  28. In conditiile in care am avut absente importante,am jucat in 10 (discutabila eliminarea),iar andone n-a avut prea mult timp , la care adaugam faptul ca adversarul a fost pe val( au jucat foarte bine in prima repriza),supermotivat( ” prietenii” becali ,walter si altii in tribuna) plus atmosfera ostila,arbitraj smecheresc,punctul obtinut e un rezultat satisfacator.Valoarea lui va creste daca steaua,dinamo si rapid nu vor bate.Ramanem principalii favoriti ,avem nevoie de cel putin 4 din 5 victorii in meciurile accesibile(acasa cu chiajna,brasov si sibiu,afara la mioveni si ceahlaul) plus egaluri in derby-uri si vom fi campioni.Paste fericit!

    Apreciază

  29. nu vreau sa ma lungesc, doar cateva idei, scurte:
    – inainte de faza din careu, nu a fost fault la centrul terenului la cadu ???
    – andone nu are cum schimba echipa in asa scurt timp. doar ii mobilizeaza, ultilizeaza si alti jucatori care au fost mai putin utilizati pana acum si, in aceasta idee, cred ca dezerbi poate sa ne ajute pe u nteren bun sa castigam cateva partide si mai schimba modulul tactic(si pare ca nu este intepenit ca mr. costa si sa schimbe numai la pauza).
    exact cum zicea ulisse mai sus, avem nevoie mare de victorii(din meciurile cu petrolul preferam sa fi pierdut unul si castigat celalalt pt ca aveam acum un punct in plus) ca sa adunam 3 puncte in plus/victorie.
    campionatul e departe de a fi jucat mai ales ca jijica va stimula din plin adversarele noastre si le va inmuia pe ale lor, nu avem joc care sa ne dea sperante ft mari si nici arbitrii nu ne sufla in panze cum urla massmedia aservita.
    vassbella: nu stiu unde au disparut tinerii de care zici, poate-s pe la echipa a 2a? cei care merg la meciurile lor poate ne ajuta. insa sunt de acord cu ideea, daca asta e, ca i.muresan si ceilalti nu se pricep prea mult(si aici ar trebui sa lase profesionistii sa-si faca treaba–scouterii–si sa nu le traga tepe) si umbla si ei cu invarteli(ca asa-i lumea fotbalului peste tot; cand intri in cloaca impresarilor imposibil sa nu ti se lege de piele niscaiva boli).
    neparat trebuie castigate meciuri. si vem cateva pe care le putem castiga. oare la chiajna mai este trica ? 🙂
    sa aveti Sarbatori fericite alaturi de cei dragi si Iisus sa fie viu in inimile si sufletele noastre! Doamne ajuta!

    Apreciază

  30. Eu consider ca atata timp cat vom continua sa deranjam echipa mult iubita a capitalei, vom fi permanent terfeliti prin presa, asta indiferent de cine se va afla pe banca noastra ca antrenor principal. Campania de denigrare a clubului nostru se duce de obicei pana in momentul in care rivala noastre are inca sanse reale la titlu. Cand Steaua, sau eventual vreo alta echipa cu patron guraliv si cu dare de mana -gen Poli sau FC Vaslui- ies din lupta pentru campionat, atacurile adversarilor se domolesc incet, incet. Probabil obosesc si ei sa tot arunce atatea sageti otravite la adresa noastra si vazand ca oricum nu reusesc foarte multe lucruri notabile, prefera sa isi pastreze arsenalul de calomnii pentru un alt campionat in care CFR-ul le va pune probleme. Oricum, dezlegarea acestei enigme o vom avea in curand.

    Apreciază

  31. 07, desi ai un stil de a scrie diferit de cel al lui Albu, esti la fel de complex si de analitic si la fel ca el, ai o foarte mare calitate in plus: esti mai matur.

    Iar simtul umorului il ai aproape la fel de bine dezvoltat ca si mine, ceea ce ma indreptateste sa sper la articole cu poze la fel de bune.

    Apreciază

  32. CJ-07-CFR felicitari pentru articol. Nu sunt motive sa criticam antrenorii si jucatorii dupa acest meci. Fiecare au limitele lor si nu sunt ei vinovati pentru asta. Dar conducerea clubului face greseli flagrante. Daca dupa un meci in care liderul CASTIGA sau SMULGE cu mult noroc un punct la penultima clasata conducatorii se bucura pentru acest punct, inseamna ca nu avem nici o sansa sa castigam ceva anul asta. Toata politica clubului din ultima perioada este complet gresita. Nu se vrea performanta. SE VREA SA SE FACA BISNITA. A ajuns acest club sa rivalizeze cu cluburi gen BECALI sau BORCEA in a face greseli de amatori. Pacat ca au ajuns miticii sa se rada de noi. Pacat si RUSINE conducerii.

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.