0 comentarii

  1. sper sa-l demita pe Costa. nu avem nici un viitor cu el. meci de meci ne chinuim de parca am fi o echipa deja retrogradata si nu se vede nici un fel de progres de la meci la meci. dimpotriva, jucam din ce in ce mai prost.
    avem sanse mari la campionat, dar numai daca ne trezim. iar cu Costa asta e imposibil.
    Piccolo e un idiot si el ca ia cartonas rosu la 0-5 in ultimul minut. vor urma 2 meciuri in care va trebui sa jucam fara el.

    Apreciază

  2. Dormim linistiti,ce sa facem? Sunt altii in masura sa gandeasca si sa ia masuri,parerea noastra nu conteaza oricum.Trebuia sa se intample si asta,la ce joc avem.Daca suntem echipa adevarata,trebuie sa ne mobilizam,altfel o furam si la Ploiesti si terminam pe locul 4.Rusinos!!!

    Apreciază

  3. am dat apa la moara bucurestenilor gsp-istilor si tuturor am meritat sa pierdem paca ca nu cu scor mai mare pentru toate meciurile jucate cu morcovu in cur si mai bine pierdem titluc decat sa-l castigam cu asa un joc groaznic nimic nu sa vazut am jucat mai mult cu portaru nostru decat in jumatatea rapidului , si rapidu azi nu a rupt gura targului noi ne-am desfacut picioarele si i-ma lasat to „score” , eu unul nu o sa ma mai uit prea curand la meciurile echipei pana nu se schimba ceva ca numa imi pierd timpu cu astia

    Apreciază

    • Poisonremedy, cu parere de rau iti spun, ca daca asa gandesti nici nu e mare pierdere ca nu te vei mai uita la meciurile noastre. Mai bine uita-te la reluarea meciului de la Sibiu, ori la cel din Stefan cel Mare, ca acolo ai ce vedea, nu?

      Apreciază

  4. Am început prudent. Un egal era bun, că doar pierduseră și Dinamo și Vasluiul. Ne-am lăsat călăriți, pregătiți să ”absorbim” presiunea. Dacă Dinamo a scos 0-0 cu Rapid fiind dominată complet, noi de ce să nu fim în stare? Apoi, poate inventau ceva Kapetanos, Sougou, Ronny și dădeau cumva un gol. Din nefericire, Panin prinde cel mai slab meci din istorie. Ce facem? Ooops! Am uitat să-l trecem pe banca de rezerve pe Nicoară! Nasol… Nu putem face schimbare post pe post, iar Panin nu arată că ar fi prea departe de cartonașul roșu. Îl schimbăm, împreună cu sistemul de joc. După un tur cu 4-3-3 și un început de retur cu 4-2-3-1 (4-1-4-1), jucăm cu 3 fundași contra Rapidului, la sfântul noroc. End of story. Acum începe etapa de care vorbeam nu demult: gestionarea eșecului.

    Apreciază

    • corect. am mers la egal insa lipsa titularilor s-a vazut. mai ales a lui bastos 🙂 ok, vorbind serios, acum nu vrea usa fiu i npielea conducatorilor nostri. sa arate ca-s in stare de decizii corecte! sunt ft curios cum vor reactiona si conducatorii si jucatorii…..

      Apreciază

    • Ideea cu 3 fundași a fost mai mult decât interesantă. Rapid domina clar aripile, de acolo venise și golul. Deac și Duarte făceau legea pe stânga (noastră), iar pe dreapta Boźović (sau cum s-o fi scriind) îl ridiculiza pe Sougou, în timp ce Teixeira, Surdu și Herea făceau ce voiau în zona lui Maftei (cu tot ajutorul lui Diogo). CFR mai mișca cât de cât doar în centru, unde Mureșan și Peralta încercau să salveze aparențele. În condițiile astea, să treci de la 2 fundași laterali + 2 centrali la 3 fundași centrali, fără laterali, mi se pare total ilogic. *** În altă ordine de idei: CFR pare să nu câștige mijlocul terenului nici dacă ar avea 10 mijlocași.

      Apreciază

  5. Costa out. Noi, suporterii, nu meritam sa fim injositi in halu asta. Sa pierzi cu 1 la 0, treaca mearga. Dar cu 5. Insuportabil. Desi, pana la urma e tot acolo. 3 puncte pierdute. Trezirea echipa! Stiu ca azi Panin a dat tot ce a putut. Si nu doar el. Nu a fost de ajuns. Nu avem echipa, ne lipsesc cel putin 3-4 jucatori. Plus un antrenor.

    Apreciază

  6. Nasol meci, dar asta este. Sper ca suporterii si echipa sa treaca cît mai repede peste cosmarul asta si esecul cu Rapid sa nu se transforme într-un dezastru. Normal ca toti „amicii” nostrii sînt în extaz, nici cel mai optimist nu visa la asa ceva. Cred totusi ca JC merita sa mearga pîna la sfîrsit, chiar daca este clar ca azi a fost esec total

    Apreciază

  7. Am prevazut ( dupa felul in care pacalim fotbalul de vreo 10 etape)ca urmeaza prima infrangere si intrarea in criza.Sincer ,ma bucur ca am fost surclasati,numai dupa o infrangere drastica ,putem iesi din dulcea automultumire si autoamagire( avem cea mai buna echipa,avem antrenor -oare???!!!,cel mai bun atac,cea mai buna aparare- iata ca asta n-o mai avem etc.).Sper ca inca din seara asta Arpi sa faca ce trebuia sa faca inca din iarna: sa schimbe caricatura asta de antrenor ,caruia acum i-a disparut si singura lui „calitate”-norocul.Orice intarziere va duce la noi puncte pierdute,care pot fi decisive.Sper insa sa nu aduca un alt looser ,e vorba de andone care ne-ar ingropa cu siguranta( nu mai avem trupa de la primul titlu).In incheiere repet ce-am spus de mai multe ori: nu poti pacali la nesfarsit fotbalul ,fara sa fii pedepsit,exista o lege a compensatiei care nu iarta…P.S.Ma intreb de ce ” marele” antrenor costa nu a resuscitat spectaculos echipa la pauza ,ca in ” celebrele” victorii din repriza secunda cu pandurii si otelul( mi-am exprimat dubiile la momentul potrivit)…cunoscatorii stiu raspunsul…

    Apreciază

  8. oare astia nu joc la pariuri? nu stiu ce sa cred !!! maftei =0 , sougou = 0 panin =0 diogo =0 asi putea continua dar sunt prea suparat , cred ca experimentul costa e un esec a avut 1 luna sa omogenizeze echipa dar nici cand am castigat nu am aratat ca o campioana daca cfr va lua campionatul nu va insemna ca l-a castigat !!!!!! altii l-au pierdut !!!!!!!!!! la ce se joaca … totusi prea multi straini mediocrii cei buni tot timpul au plecat vezi weldon, renan sau si mai in spate kone, dubarbier. Poate nu stiu eu mult fotbal dar vranjes asta cu rui pedro si cu diogo sau mai nou ronny nu stiu ce cauta la echipa , apropo a jucat Ronny ? nici celestino nu-i o cucerire nu inteleg fotbalul asta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Apreciază

  9. lectie predata de lucescu jr lui costa. rapidul a stat in teren, presiing agresiv, tot timpul 3 oameni pe cel cu mingea. nu reuseam sa urcam mingea pe jos. schimbarea sistemului mi s-a parut cea mai mare gafa posibila. maftei, panin –> pensie. diogo –> varza. hora –> musca beata. restul slabi. beto doar, desi a primit 5 goluri, sa zicem ca a fost ok… din pacate nu avem jucatori. si daca schimbam antrenorul nush zau daca poate sa scoata ceva din ei… de-un 11 cu fata de campioana.

    Apreciază

  10. S-a mai spus. O spun si eu: jucatori de slaba calitate (fara valoare) antrenor la fel. E o minune ca norocul i-a insotit atat de mult. Dar norocul nu tine loc de valoare. De mult CFR-ul nu mai juca fotbal. Nu mai juca nimic. Dar Muresan Iuliu tot se amagea si incerca sa amageasca si pe altii,sa ne imbete cu apa rece ca „avem cel mai bun lot”, „avem cei mai buni jucatori”, „avem cea mai buna echipa din campionat”, „suntem cei mai buni…” Dar a sosit ceasul adevarului. Aceasta e valoarea CFR-ului la ora asta. Fara un antrenor de valoare si fara investitii in jucatori buni nu se poate face performanta.
    Arpi vrea sa faca bani vanzand jucatorii de valoare, Muri se autoamageste vanzand gogosi. Echipa joaca cel mai slab joc dintre toate competitoarele. Ne acoperim de ridicol. Oare se vor trezi, in sfarsit, cei ce iau deciziile?

    Apreciază

  11. Nuno Diogo e nul. Chiar nu inteleg prezenta lui in echipa.
    In rest e o mare problema de atitudine. Singurii care au avut o sclipire de orgoliu au fost Peralta si Muresan. Din pacate problema asta de atitudine pare ceva…cronic. Sa fie salariile platite la timp de vina? Seara asta a fost o mare bataie de joc a jucatorilor fata de suporteri. Indiferent de tactica, indiferent de strategie, atitudinea trebuie sa se vada in teren, si tocmai asta nu se vede la CFR.
    La inceputul reprizei a doua il anuntam pe prietenul meu ca se va termina 6-0, si e prima oara cand, desi f trist, nu am fost nervos pe rezultat. Daca nici dupa acest soc mentalitatea jucatorilor nostri nu se schimba, inseamna ca…nu mai stiu ce inseamna.
    La rece ma bucura de doua ori rezultatul. Un astfel de esec poarta intrinsec germenii unei schimbari. Si sper ca in bine…

    Apreciază

    • Cat despre Nuno Claro,e clar.Eu am ramas ca prostu cand l-au adus la echipa.Un jucator care a decis sa semneze cu o echipa fantoma ca Fc Otopeni..trebuie sa fie varza..si tu s al aduci la CFR! De rasul curcilor..

      Apreciază

  12. eu nu inteleg ce sens ar mai avea sa-l tinem pe Costa. nu jucam NIMIC in returul asta. cred ca nu a fost un meci in care sa pot sa spun ca am castigat clar sau ca am dominat partida. cele doua victorii cu 2-0 la fel de bine ar fi putut sa nu existe fiindca am dat goluri din noroc. in meciurile din deplasare, din nou doar norocul ne-a facut sa nu venim invinsi. am primit gol de la Sportul Studentesc in superioritate numerica. am fost dominati copios de Vaslui si egalati in superioritate numerica. meciul cu Rapid a inceput ca si cum noi am fi fost o echipa la retrogradare, iar ei in lupta pentru campionat. in prima repriza nu am iesit mai deloc cu mingea din jumatatea noastra in timp ce rapidistii ajungeau aproape la fiecare faza la linia noastra de 16 metri. dar nici nu eram surprins deloc vazand asta fiindca asa jucam in fiecare meci in returul asta. pana la meciul cu Otelul inca mai speram ca la un moment dat ne vom da drumul, dar de la acel meci am realizat ca e destul de probabil ca asta nu se va intampla niciodata cu Costa. iar urmatoarele doua meciuri cu Vaslui si Rapid au confirmat temerea. mi-e parca si rusine sa sper ca am putea castiga campionatul cu jocul asta mizerabil pe care il facem in ultima vreme.

    Apreciază

  13. Daca nici acum Arpi nu-l demite pe Costa ,atunci ne meritam soarta. Prefer sa terminam pe 3-4 si sa vad 10 suturi pe poarta decat campioni cu jocul asta urat. Daca asta ar fi fost primul meci prost ,nimik de zis. Hai sa fim realisti ,de la meciul cu Vasluiul din tur nu am jucat nimik. Am jucat o repriza impotriva ‘marei’ echipe Sportul Studentesc si nu am fost in stare sa castigam. Pandurii ne-au dominat acasa. La Vaslui la fel. Si acum acest rusinos 0-5..Nu am fost in stare sa dam un sut pe poarta lui coman 90 de minute? Asta nu e CFR-ul pe care-l stiu..Pana cand d-le Costa? Pana cand?Fortza CFR!

    Apreciază

  14. Nu se poate asa ceva.La asa ceva nu ma asteptam,si nu ma refer la scor ci la infrangere,C.F.R lider detasat in campionat joaca ACASA cu Rapid si nu e in stare sa scoata un egal????? Nu au nici o treaba cu alte competitii,se pregatesc o saptamana intreaga pentru doua reprize a cate 45 min ? Ce dracu? Nu ai ce sa invoci,nu ai ce.Pentru prima data sunt de acord ca acest amator sa plece,sa si dea demisia.

    Apreciază

  15. Ce sa zici la un 0-5 ….. Un esec si atit!!! Dureros Rusinos Fucked up asta este!!!
    HAI CFR .. pina pa urma bine ca nu jucam cu avintul reghin sau sintem bank rupt!!!!
    Am sperante ca ARPY stie ce face!!!! si Costa va redresa ceva, pina la urma tot locul 1 sintem
    Pt. cei de natia mea Kellemes Husveti unnepeket, pt frati Pasti fericiti intro saptamina!!!
    Hai CFR de aici din WEST!!!

    Apreciază

  16. Sper din suflet ca jucatorii nostri au fost beti manga aseara, alta explicatie nu exista. Hai sa zicem, prinde un jucator, doi sau patru o zi proasta, dar 10 sau 12 in acelasi meci? Nici nu are rost sa vorbim de Costa sau joc cand jucatorii s-au concurat intre ei, cine face mai multe greseli elementare la preluarea si lovirea balonului. Vorba lui Hagi, sunt si zile din astea in fotbal, s-a intamplat si la case mai mari, eu sper sa fie binevenit dusul asta rece, cred ca s-a pierdut concentrarea cu atatea rezultate proaste ale contracandidatelor in acest retur

    Apreciază

  17. in fotbal victoriile aduc victorii,iar infringerile infringeri.Din pacate dupa asa un meci catastrofal in general urmeaza citeva etape foarte grele,poate chiar dezastruoase.Asta este fotbalul,citeodata te pedepseste crunt,a mai luat si Arsenal 8 goluri,MU a fost umilit de basci dar la trei zile cistigau in campionat.Din pacate la noi criza instalata se va adinci,echipa va termina poate pe un loc Uefa,ceea ce este mai aproape de valoarea echipei si poate aceste imtimplari ii vor trezi pe conducatorii nostri.Eu inteleg ca echipa de acum se autofinanteaza si esti nevoit sa-ti vinzi cei mai buni jucatori, dar atunci sa nu mai enunti pretentii la titlu.Dezastrul de aseara a fost previzibil,aproape toti ne-am rugat pt un egal,dar fotbalul te pedepseste pina la urma.Sint foarte curios cum v-a gestiona conducerea situatia creata fiindca aici nu vorbim de un accident oarecare intr-un meci in care toti jucatorii tai joaca prost iar la ceilalti toti bine si totul le reuseste.

    Apreciază

  18. Rapid este in stare sa piarda urmatorul meci acasa, nu asta e problema, oricum ei nu au jucat mare lucru, noi am fost catastrofali. Plus ca din min 72 dupa schimbarea idioata de 3 fundasi in contextul in care ei alegau pe flancuri ca din pusca, s-a rupt totul. Ca e 1-0 sau 9-0 tot una e ca doar 3 puncte s-au pierdut. Trebuie sa recunoastem ca nu avem mijloc, si nici jucatori pe benzi. Daca nu ai asa ceva, greu duci un campionat, Esecul a venit foarte bine, si mai bine ca la acest scor, deoarece poate se vor trezi pana la meciul urmator.

    Apreciază

  19. Mai, dragilor, doamnelor, domnisoarelor si domnilor…eu am asa o banuiala anume ca patronii din Liga 1 o ard la greu pe pariuri prin Asia.Nu doar rezultatul de ieri cu Rapid e cel putin ciudat, dar Steaua, Vaslui, Dinamo, chiar si Rapid au pierdut ciudat multe meciuri.Eu tare am asa o senzatie, ca e o „mica” si „frumoasa” intelegere intre toti si toate.Poate ma insel, dar ma tem ca am putea fi noi putin prea naivi cautand explicatii in sisteme de joc, tactici, inspiratii manageriale s.a.m.d.

    Apreciază

  20. dupa meciul de aseara ar trebui schimbat ceva. jocul echipei ar fi cel mai bine dar ca sa schimbi asta tre neaparat sa schimbi antrenorul! altfel vai si amar de noi! la inceput am fost de partea lui Costa chiar am sperat ca va face o treaba buna dar mam inselat amarnic si sunt de parere ca ar trebui schimbat! intrebarea este cu cine? cu Costa pe banca nu vad sa castigam campionatul si chiar daca reusim vor fi atacuri din toate partile!

    Apreciază

  21. Un dezastru la cote nebanuite. Mai sunt 9 etape. Problema care se pune este cate puncte putem sa ne apropiem, mai ales victorii de 3 puncte. Caci toate echipele de sus se impiedica aproape la maxim. Avem nevoie de minim 5 victorii, asta implicand ca urmaritoarele sa obtina minim 7 victorii. Sa vedem daca ramane Costa. Grea decizie. Nemultumiri erau, cateva puncte ratate, jocuri neconvingatoare, etc. Aici esecul amplificat de proportiile scorului poate conduce la masuri radicale. Ce-ar putea face un antrenor nou? Nu stiu, e o doza mare de loterie. Problema e atat la banca tehnica cat si la jucatori. Si apar si suspendarile lant, revin Cadu, Camora si Bastos, vor lipsi Piccolo (2 etape), Peralta, Maftei. Echipa iar va fi incropita, dar nu e deloc o scuza.
    Meciul urmator e cel spre care trebuie sa ne indreptam gandurile. Petrolul are defensiva lenta, cu multe greseli de pozitionare, dar are joc combinativ, exact ceea ce noua nu ne convine. 3 puncte la ei ar fi de aur, mai ales ca suport moral. Va fi greu, presiunea va fi mare, ploiestenii au suporteri fanatici, sunt in carti la evitarea retrogadarii. O victorie de 3 puncte repune locomotiva CFR-ului pe sine. Trenul nostru nu a deraiat inca (eu asa sper!).

    Apreciază

  22. Din pacate aseara nu am avut singurul lucru pe care ne-am bazat returul asta…apararea!!!
    Restul nu m-a mirat pentru ca nu le-am avut nici in meciurile trecute.
    Nu sunt convins ca schimbarea lui Costa ar fi benefica,urmeaza meciuri la 3 zile si nu vad cum un nou antrenor ar avea timp sa modifice ceva in afara de „team spirit”. Mai repede acest scor ne va trezi si in urmatoarele meciuri va veni si mult asteptata placere de a vedea Fotbal la CFR!!

    Apreciază

  23. http://www.liga1.ro/html/programul_meciurilor/Program_CFR_Cluj-4.html Acesta e programul.
    Avem mai intai 4 meciuri din care ar fi bine sa scoatem aproape de maxim de puncte: la Petrolul, cu Chiajna, la Piatra-Neamt si apoi cu Brasovul. Dupa asta urmeaza doua meciuri grele in deplasare ambele: la Dinamo si la U Cluj; urmeaza o dubla accesibila cu Sibiu acasa si deplasare la Mioveni, iar ultima etapa cu Steaua acasa.
    Daca jucam fotbal si facem puncte, avem inca prima sansa. Daca insa ne impiedicam, presiunea va deveni infernala.

    Apreciază

  24. Jocul cfr-ului se rezuma la urmatoarele:
    – pase laterale si inapoi pana la nesfarsit
    – dupa 20 pase laterale o minge lunga la bataie , poate ajunge cineva si mai dam un gol norocos
    – faulturi dure inutile

    Apreciază

  25. Echipa are nevoie de un soc si de un alt antrenor,in primul rand un bun tactician(bergodi,trombetta,grigoras).Acest nou antrenor trebuie adus acum cand inca se joaca un meci pe saptamana si cand urmeaza 4 jocuri cu echipe teoretic mai accesibile,din care trebuie sa obtinem macar 10 puncte ,daca vrem sa mai speram la titlu.Infrangerea cu rapid reprezinta primul pas spre intrarea intr-o criza profunda( vezi dinamo),echipa e debusolata,nu joaca nimic de multe etape,costa si-a aratat clar limitele inca din aceasta iarna( pt. cine a avut ochi sa vada si minte sa inteleaga)trebuie schimbat de urgenta !!!Sper din toata inima ca noul antrenor sa nu fie andone care este ,in opinia mea ,costa in varianta romaneasca.

    Apreciază

  26. miticii exagereaza oricum acuma cu titlurile pe toate site-urile…umiliti…lideri mincinosi. Bineinteles ca echipelor din orasul lor jegos nu se aplica acelasi tratament. Rapid a pierdut acasa cu Ceahlaul, cu Brasov in deplasare, nimeni nimic, dinamo pierde la foc automat, nici o problema, steaua daca pierde e vina sfintilor. miticii asteapta orice ocazie ca sa ne-o traga… Nu e o tragedie ca am pierdut la scor, poate chiar de acest scor aveam nevoie pt. a ne trezi din letargia ultimelor meciuri.

    Apreciază

  27. Ii propun lui Alex sa nu scrie NIMIC despre acest meci, pentru ca nici echipa nu a jucat NIMIC, iar conducerea nu a facut NIMIC pentru a preveni acest dezastru anuntat de cateva etape. Am venit la meci direct de la Budapesta, mi-am salutat doar familia si am fugit repde in Gruia la marele meci sa fiu umilit. Acum regret si ma intreb daca a meritat oare sa-mi neglijez familia de dragul unui CFR MURIbund?

    Apreciază

  28. Bine ca a explodat aceasta bomba, ca altfel daca se termina egal, iar credeau Paszkany&Muresan ca avem cea mai buna echipa din campionat.
    Acuma ce poti face la echipa ? Mai sunt 9 etape si momentan suntem pe primul loc, iar urmatoarele etape par accesibile. Si eu as merge pe continuitate pana la sfarsit.
    Nu mi-as dori locurile 1-2 pt ca n-avem echipa de asa ceva, de mult timp. Un loc de Europa League ar fi ok pt noi, la ce echipa avem.
    La vara sigur o sa fie schimbari. Poate au invatat ceva in acest an, daca vrei echipa de top, trebuie antrenor si apoi jucatori de fotbal.Nu trebuie sa ai bugete mari, ci sa intelegi ca un antrenor bun, poate face o echipa si cu jucatori mai putin cunoscuti, dar avand ochi format si experienta, poate face o echipa buna.
    Eu astept un antrenor italian, mai ales ca scoala de antrenori de la Coverciano, e de 10 ori mai buna, indiferent pe unde antreneaza, pana si Trombetta, un necunoscut, era de 10 ori mai bun, decat Costa. Am vazut pana acuma antrenorii portughezi adusi prin Romania, sunt mai slabi decat cei romani sau egali cu ei. Cred ca pana si Pelici de la Vointa Sibiu e mai bun, cel putin exista trasee la echipa. La noi exista ? Ati vazut ceva ? Totul e la nimereala….jucatorii nici nu stiu unde sa stea uneori, fiecare face dupa cum a invat in timp, adica experienta, nu ce fac la antrenament. E totusi si asta un job, nu conteaza cum vb la vestiar inainte de meci, ci ce faci si cum faci la antrenamente… !!!!
    Asta e diferenta intre Costa si Grigoras, Pelici si pate mai sunt cativa etc…Vedeti cateva meciuri si veti intelege ..

    La CFR II mai exista un antrenor care ne-a dus in liga IV, deci se pare ca anul acesta e anul antrenorilor de 2 bani la CFR…
    Sper sa se fi tras niste invataminte de aici…Nu jucatorii sunt problema, ci antrenori, care trebuie sa aleaga jucatorii, sa-i invete si sa-i pregateasca pt un meci.
    N-am vazut niciun jucator de la CFR II la prima echipa, care sa joace macar pt 5 minute la sfarsitul unui meci. Si asta spune ceva despre antrenorul Costa
    El mizeaza doar pe experienta, caci nu trebuie sa faci multe antrenamente..etc, iar un jucator experimentat ii garanteaza liniste si mai putine emotii, iar daca greseste, cade vina pe jucator..etc

    Apreciază

  29. Nu are rost sa ne plangem…. mai devreme sau mai tarziu era inevitabil acest ” reality check ” . In afara de maxim 4 ( patru ) jucatori avem un lot e duzina , de la locul 6 in jos….Am fi putut compensa cu un antrenor cat de cat , dar nu-l avem nici pe ala….Cand joci cu panin si diogo , nu mai ai nici aparare….mijloc nu avem demult….Pe bune, la ce sa ne asteptam????? Sa se impiedice altii ???? Fara golurile facute/marcate de Sougou , am fi exact unde eram anul trecut pe vremea asta, pe locul 10 . Si la ce lot / joc avem e doar o chestiune de timp pana cand te paraseste norocul si te trezesti unde , pana la urma, iti este locul…Daca nu era pe locul 1 Costa era de mult afara.Si daca mai asteptam , s-ar putea sa fie prea tarziu …se pare ca s-a spart si bula de sapun in care plutea norocul nostru…Sunt curios daca ne dadea Steaua 6 goluri in decembrie ( ar fi putut , lejer ) daca mai era Costa pe banca azi…Chiar ziceam ca e bine ca am luat 5 , poate se trezeste si Paszkany … insa se pare ca am luat 5 degeaba …” Noi tot avem cel mai bun lot , antrenor, etc … Jucatorii ( de super clasa pe care ii avem ) sunt de vina, nici macar o jumatate de ocazie , zice patronul. GO FIGURE, zic eu , ori ai lot ca lumea , care joaca fotbal , ori nu-l ai , si te chinui meci de meci…Patroane, care-i raspunsul?????????????/Uita-te in oglinda, da-ti un raspuns sincer – daca poti – si actioneaza in consecintza. Thanx.
    P.S.
    Jucam cu Petrolul vineri , s-ar putea sa nu-l mai prinda pastele ortodox pe Costa la Cluj.

    Apreciază

  30. Fratilor, decat 5 infrangeri cu 1-0, mai bine o singura infrangere cu 5-0. Eu cel putin asa gandesc si cred ca multi dintre voi sunteti in asentimentul meu. Acum intrebarea care se pune e, daca nu cumva dupa acest rusinos, de-a dreptul umilitor esec, nu vor mai urma si altele, chiar daca nu la astfel de scoruri. Eu sper totusi ca nu vor mai veni si alte astfel de infrangeri in viitorul apropiat, iar rusinea cu Rapid va insemna un dus rece pt noi, care ne va trezi si ne va motiva pt meciurile urmatoare. Stam inca bine in clasament, avem un program acceptabil de acum incolo si lucru deloc de neglijat, momentan beneficiem si de parcursul si mai dezastruos al rivalelor noastre (Dinamo -care anul asta a batut-o doar pe Gaz Metan, in schimb a pierdut umilitor acasa, chiar in doua randuri: cu Petrolul si cu Sportul; Rapid -3 infrangeri la rand nu tocmai demult; Steaua – fara victorie si ea in ultimele 3 partide si cu 5 derby-uri in urmatoarele 10 meciuri; Vaslui -cu destule sincope si ea). Cum-necum, suntem (inca) pe primul loc in clasament, ceea ce dupa mine nu e deloc putin lucru, asta chiar daca jocul nostru scartaie din toate incheieturile. Noua suporterilor, nu ne ramane decat sa fim cu totii aproape de echipa – mai ales acum la greu, cand ne ataca destui pe la toate colturile, si cand rad din tot sufletul de nereusita noastra – si sa speram ca ceva se va schimba in bine in jocul nostru, cat de curand. Cand ii merge bine unei echipe, e usor si nespus de placut sa ti cu ea, in schimb, in momentele de rascruce se vad adevaratii suporteri. Eu inca mai cred in aceasta echipa si chiar daca voi fi luat in deradere de destui dintre voi, inca pariez ca pe 19/20 mai, ne vom bucura de un nou titlu in Gruia. Voi mai credeti in titlu, sau va dati batuti chiar situati pe primul loc al clasamentului Ligii 1?

    Apreciază

    • @tgv
      Decat sa castigam campionatul cu jocul asta urat si lipsit de orizont ,mai bine pe locul 3 si cu un joc frumos. Nu se poate ca sa te domine Pandurii in Gruia , Vasluiul in 10 oameni, Sportu sa te egaleze in 10 iar Rapidul sa iti dea 5-0 in Gruia. SUnt alaturi de echipa si in B ,nu asta e problema . Parerea mea ca solutia e inlocuirea lui Costa. El e vinovat pt jocul echipei. Daca era doar acest meci ,no problem ,dar echipa NU JOACA FOTBAL. Si nu joaca cam de la meciul cu Vaslui din tur.Nu se poate sa nu dai nici un sut spre poarta in 90 de min.In fine, astept ca Costa sa fie demis.

      Apreciază

      • Cfr_Atlanta. Chiar daca jocul nostru nu convinge, eu prefer oricand pozitia de lideri din clasament in detrimentul unui joc spectaculos, dar ineficient. Optez oricand pentru o bucurie alb-visinie, chiar daca nedeplina din pricina jocului prestat, decat pentru o sarbatoare nationala ros-albastra, de exemplu. Decat sa aud peste tot ranjetul superior marca Jiji, prefer sa le ascult frustrarile, cu atat mai mari cu cat jocul nostru nu convinge. Decat sa aud imnul Champions League la televizor, prefer sa il ascult ”live” din Gruia. Decat sa tin socoteala titlurilor echipei din ghena, mai bine numar titlurile echipei din Gruia, asa chinuite si ”blatuite” cum sunt ele. Exemplele pot continua la infinit. Dealtfel, cred ca in acest sens avem si niste precedente.De exemplu, in returul de acum 4 ani nu am convins deloc in privinta jocului din teren, totusi bucuria castigarii titlului a fost una imensa, chiar daca ecourile behaiturilor steliste mai razbat chiar si azi in urechile noastre. Care sezon al CFR-ului il preferi, cel din 2006-2007, cand il aveam pe Bergodi pe banca, jucam spectaculos si terminam pe 3, in uralele tuturor miticilor pe care inca nu-i deranjam cu adevarat, sau il preferi pe urmatorul, cand pe banca era Andone, jucam pe alocuri execrabil -din moment ce Stelemeaua a recuperat vreo 11-12 puncte in retur- dar jubilam la final de sezon ? Ce preferi, locul 4 de la finalul anului competitional 2008-2009, cand il aveam in echipa pe Alvaro Pereira, probabil cel mai valoros si spectaculos jucator din Liga1, sau preferi oare victoriile chinuite cu 1-0, marca Andrea Mandorlini ? Preferi linistea acelui loc 10 de anul trecut, sau forfota din jurul acestui loc intai. De fiecare data eu prefer locul intai si titlul aferent, cu meciurile din ”Sampion Lig” in care nicidecum nu ne-am facut de ras, cu toate ca augurii (de la Bucuresti) nu ne erau deloc favorabili nici atunci. Prefer si acum titlul de campioni ai Romaniei si sunt sigur ca la acest lot de jucatori mult hulit de toti, cu niste plombe la vara in cateva posturi importante din echipa, vom face fata in prima competitie europeana inter-cluburi.

        Apreciază

  31. Vedem ce este in raza vizuala,iar acesta este scorul.Dar daca s-ar face o analiza am vedea ca balul este inceput de Panin(nemuritorul meciurilor strategice….mai lipsea Stancioiu sa refaca cuplul teribil din meciurile cu echipele bucurestene).Paradoxal la o partida pierduta la acest scor,plus ca se poate invoca un 11m si o minge care pare ca a depasit linia portii,sa vorbesti de arbitraj pare deplasat.Dar revedeti faza la care Coltescu ii da cartonas galben lui Panin.Un fault pt. CFR la care rapidistii isi pasau mingea ca la rugby iar olteanul se facea ca nu vede nimic.Ba in final il gratuleaza pe Peralta cu galben si Herea.Din nou fault pt. noi scapa Peralta pe contraatac dar sinucigasul opreste faza pentru o presupusa lovitura a lui Peralta.Toate astea in teren accentueaza o stare de nervozitate.
    Dar parerea mea ca principalii pioni au fost Panin plus Maftei…..nu putea sa-i inlocuiasca pe amandoi,l-a scos pe Panin ca avea si galbensi daca era necesar facea si gestul pentru al doilea.Personal nu pot fi pacalit cu cu giumbuslucurile astea…….sa ma rezum la cateva exemple din istoria apropiata:
    -meci cu Dinamo acasa,Panin cu Stancioiu cu mingea intre ei se invita la nesfarsit pana cand Cristea cu talpa impinge mingea in plasa(se termina 1-1 gol Didi)
    -partida cu Steaua in Ghencea(2-2 la final).Avem 1-0 si steaua in 10 oameni.Panin cu un galben face un gest de….prefer sa nu spun nimic….si este eliminat.Partida isi schimba cursul
    -meci cu Dinamo in groapa cand luptam cu steaua pentru locul 2….cu pupat gigi steagul spurcat.Meci arbitrat de acelasi Coltescu care in min 18 nu da un 11m clar la faultu lui Blay la Sousa(pe 6 m singur cu Prunea este faultat din spate dar nu se da…..arbitrul era pe 16m)Panin avea un galben si prin min 40 mai face un fault ca sa nu mai fie niciun dubiu.
    Si acum ca sa nu par paranoic va demonstrez ca faptul este cunoscut de conducere.In toamna la meciul cu Sportu(cred ca era etapa 4 a) titluar era Lion….la pauza este schimbat cu Panin care joaca foarte bine.Din acel moment ramane titular pana la partida cu Dinamo cand ramane pe banca…..va intra in prima repriza dupa accidentarea lui Lion.
    Dar astea sunt detalii care in final costa mult daca nu le ai in calcul.Mare echipa rapid asta.In tur nu puteau face o depasire de 1-1 si acum sunt de neoprit.Ma lesi?Astia 2 (ma refer la fundasii laterali)ar trebui sa ne cam lase.
    Cat priveste schimbarea antrenorului eu cam am dubii….pai vine noul antrenor cu alti jucatori?Un proverb zice da-i romanului mintea cea de pe urma……sau asa ceva.Personal in loc sa cant prohodul as canta cine e pe primul loc?Si mai am un principiu unde scuip nu mailing.Pai cum sa-ti fluieri echipa?Cultura lipsa…..si nu numai fotbalistica

    Apreciază

    • Total de acord cu tine. De mult timp aveam ne pie de o confirmare in cazul lui Panin. Intotdeauna cu echipele Bucurestwence „gresea” .pai pana cand coincidenta? Uite aseara nu mi-am pus intrebarea asta dar acum inteleg perffect. Cu Ando la echipa, no comment

      Apreciază

    • nu stiu daca Panin chiar vinde meciuri, dar e clar ca e depasit deja. pacat ca i-au prelungit contractul cu inca un an. tin minte si eu prea multe greseli clare pe care le-a facut de-a lungul timpului si cred ca ar fi necesar sa aducem pe altcineva pe care sa ne bazam ca rezerva de fundas lateral pe dreapta sau poate si mai bine ca titular in locul lui Maftei. Lionn e o parasuta. pe stanga, se pare ca lui Nicoara nu-i place pozitia de rezerva si s-ar putea sa fie vandut sau imprumutat la vara. deci poate ar trebui adus cineva si acolo.

      Apreciază

  32. urmaresc de mult parcursul cfr-ului, de multe ori sunt in tribuna, iubesc aceasta echipa, care cred ca este cu mult peste ceea ce se intampla in fotbalul romanesc, ca organizare, management, etc.. in legatura cu ultimele meciuri nici mie nu-mi place deloc jocul echipei, sincer am avut f mare incredere in J C.,de cateva etape astept explozia care nu mai vine, sau a explodat chiar in curtea noastra cum nici in cel mai negru cosmar nu am fi crezut,dar poate toate cele rele aduc si un bine, ca altfel nu exista echilibru in viata. Sincer, la meciul de aseara nu cred ca este vina antrenorului, oricine ar fi stat pe banca tehnica nu putea face nimic, poate este antrenor slab JC, dar ce jucatori sunt aceea care nu leaga doua pase, sau paseaza direct la adversar, sau in aut, erau cateva greseli inpardonabile, ca jucator, ca om,trebuie sa lupti cand imbraci tricoul unei echipe, daca asta e valoarea lor, nu merita sa fie la cfr, daca au jucat asa slab din alte motive, nu merita sa aibe acesti suporteri carora le e rusine in locul lor. Se intampla intr-adevar sa prinzi o zi nefasta cand nu-ti iese nimica, sa nu uitam ca si man utd a pierdut acasa cu man city cu 1-6, si nimeni nu l-a demis pe Ferguson, iar echipa este pe primul loc, si nu, nu fac comparatie Ferguson cu Costa, dar nici cfr nu este man utd, si nici liga 1 nu este premier league. Cred ca este nevoie de continuitate si incredere, si la sfarsit sigur cei in masura vor trage linie. Hai CFR

    Apreciază

  33. Cea mai la indemana,dar si cea mai proasta alegere,andone e varianta romaneasca a lui costa;ca sa parafrazez ( reamintind) ce strigau tribunele:”liniste ,liniste se gandeste andone!”as spune acum „criza,criza,Arpi a pariat gresit ( si va rata) marea miza”.

    Apreciază

    • Cea mai buna aegere.Nu aveam timp de un antrenor nou care nu cunoaste campionatul si jucatorii. Sa nu uitam cupa si campionatul castigate cu Ando.Succes Andone!

      Apreciază

    • Boloni nu se mai intoarce sa antreneze in Romania, dupa balacareala cu nationala si la nivelul lui de orgoliu, el va antrena oriunde dar nu aici.

      Apreciază

  34. Abia mi-am revenit ajungand acasa dupa „socul” de aseara, ca vad alt „SOC”: Ando de maine la echipa. Adevarul ca aveam nevoie de orice „soc” (sper ca Ando sa-l poata produce), caci cu JC nu se mai putea continua, nici o tactica ( doar aceea cu multe pase laterale si bubuieli inainte, ca doar, doar ppc…poate pica ceva… de la Sougou…cand nu e in offside) si ce-i mai grav ca nu avea nici o „stiinta” de a-si mobiliza echipa (si majoritatea erau „de ai lui”). Aseara a avut o mare sansa sa demonstreze ca este antrenor, dar a ratat-o, desi „il presidente” ne indemna la inceputul meciului sa ne sustinem cu ardoare echipa, caci daca vom castiga vom fi din nou campioni (nu stiu ce calcul a facut cu 9 etape inainte de final…dar poate asa se „calcula” la Medicina).
    In asteptarea „Ando-socului” mult dorit (desi dupa cum au jucat toti aseara, cred ca au nevoie de „electrosocuri”), sa nu uitam „Cine e pe primul loc…” si ca speranta moare ultima. FORZZA CFR !!!

    Apreciază

  35. Am uitat ceva, vorba lui Caneto, n-au nevoie de socuri, doar sa sa se trezeasca din betie (poate au sarbatorit de sambata despartirea de JC). Ceva „no fost cuser”, vorba morosenilor… oare ” sa si jucata Arpi la pariuri ?… tocna in Asia ?”

    Apreciază

  36. Si inca ceva, cred in revenirea lui Ando, sper ca nu a uitat „sa citeasca in stele”, mai ales ca Jiji a anuntat ca dupa meciul cu Galatiul (dinainte de Sfanta noapte a Invierii), „va pleca cu valiza” la Muntele Athos… dar nici Dorinel nu va dormi, mai ales daca va bate azi la Mioveni.

    Apreciază

  37. @tgv , E opinia ta si o respect. Eu de aici din America prefer sa imi vad echipa favorita jucand bine . Nu ma intereseaza opiniile celor din bucale.Prefer sa pierdem cu 1-0 dar sa vad fotbal. In era Costa nu am vazut acest lucru. Da , prefer era Bergodi cu joc spectaculos chiar daca terminam pe 3. Ultimele ,meciuri au fost pt spectatori o chinuiala. Drept dovada conducerea a schimbat antrenorul. Deci nu sunt singurul…Fortza CFR, succes Andone!

    Apreciază

    • Adu-ți aminte cât de ușor s-a renunțat la Bergodi, deși exact asta făcea: oferea spectacol și avea și rezultate destul de bune. Pentru Paszkany n-a fost suficient. Locul 3 nu e destul de bun. Diferența e făcută de milioanele care vin pentru calificarea în Champions League. Paskzany pune pe primul loc rezultatele și nu cere spectacol deosebit cât timp se obțin cele 3 puncte.

      Apreciază

  38. CFR_Atlanta. Si eu iti respect opinia si chiar ma gandesc ca s-ar prea putea sa ai dreptate daca ne gandim ca pana la urma fotbalul este un simplu joc si asa ar si trebui sa ramana. Se vede ca din State lucrurile sunt percepute cu mai multa detasare, decat de aici din Ardeal, unde suntem ceva mai incrancenati. Totusi, eu sunt sigur ca fara acele victorii chinuite care ne-au adus cele doua titluri din Liga1 si doar cu jocurile bune si placute ochiului din era Bergodi / poate Dorinel, clubul acesta atat de indragit de noi, nu ar fi ajuns la anvergura si la prestigiul dobandit in prezent. Ma intreb eu, oare ce ar insemna azi echipa de fotbal CFR 1907 Cluj, fara cele 7 trofee castigate in teren, chiar daca pe alocuri atat de greu. Cred ca ar fi o echipa frumoasa si mult laudata gen Pandurii Tg Jiu, dar doar atat.

    Apreciază

    • Subscriu in totalitate…..faza cu spectacolul inainte de rezultate este ceva conjunctural doar pana la primele fluieraturi si contestatii.Nu mai departe de de acest retur unde de cateva ori la pauza suporterii si-au fluierat favoritii…….pentru ca la final dupa meciuri castigate toata lumea sa fie fericita chit ca jocul nu a fost unul entuziasmant.Deci primeaza rezultatul inaintea spectacolului.Dar sti cum este vorbim de multe ori la nivel idealistic si poate chiar utopic……exagerat de mult spectacol nu poti gasi doar pe dreptunghiul verde……pentru asta trebuie sa mergi putin la teatru.Eventual evolutia din teren impreuna cu cea din tribune sa ofere ceva apropiat de …..spectacol.

      Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.