Pentru cine se fac jocurile – Mitică?


Sunt lucruri pe care nici legile lui Murphy nu le pot surprinde. Cum să spui că Szukala  a greșit? Cum să definești întâmplarea prin care stăpânul valizei primește arbitrul pe care-l cere? Nu poți decât să crezi că sunt silite clopotele să bată pentru cei aleși. După ce am văzut la Cluj, mi-e teamă că Steaua va deconta cele trei puncte fix în meciul cu Dinamo.

Evident gazetaria de București se luptă cu presupusul blat Petrolul-Rapid, pentru punctele câștigate Copos a plătit cu locuri de cazare pentru o noapte. Nu vă speriați, bun negociator, Copos, a făcut doar reducere pentru amărâtele acelea de puncte, 3 la număr, jalnicii și antitalentații de la Rapid, la lotul penibil pe care-l au, fără tratatul de barter încheiat între patron și Răchită, ar fi pierdut fără drept de tăgadă ori de apel. Curat fumigenă, dar ce să aștepți de la gazetarii de ”fecali”?

Era mare nevoie de fumigenă, așa ca să ne fie căile respiratorii, și totodată, căile vorbirii și chiar ochii năuciți de substanțele iritante să nu mai putem prea multe gânguri de neprihănitul noroc abătut asupra ovinelor direct din capul neamțului cu origini polace. Între timp gazetăria de București numără greșeli de arbitraj și află cum Rapid e egala CFR-ului. Egalitate perfectă, 11 pro la 4 contra, evident cu scorul astă cele două (simpaticele arbitrilor) ocupă întâiele locuri, tocmai ele (nesuferitele gazetarilor).

Arbitrul CFR-ului, aflăm de la stăpânul valizei, tocmai a nedreptățit pe Dinamo. Suferă omul și mai că l-ar fi trimis pe negreșitorul Tudor, știa că nu se poate și a renunțat. Noi vrem să-i spunem că se putea între meciul acela furat de Hațegan (poate corect o fi Hoțegan) și cel de pe Cluj Arena au trecut mai mult de 48 de ore. Poate se va întîmpla și asta dacă vitregiile campionatului o vor cere. V-ați dat seama, m-am referit la clasament, la vitregiile clasamentului.

Dar să revenim la dragul lor 11-4 și să constatăm cât de multe a pierdut Caragiale născându-se când s-a născut. Dacă avea săracul răbdare cu nașterea-i până-n zilele noastre… Două la prefectură, ar fi fost 4. Ar fi aflat o logică infailibilă, una după care când e pro se-nmulțește cu 4 chiar dacă dă cu virgulă, iar când e contra musai se împarte cu 5, ar mai fi decoperit domnia sa, mă refer la Caragiale, că pentru iluștri gazetari sportivi de pe Dâmbovița și PI se transformă din 3,14 în pipi numai să le dea lor scorul de aur la greșeli pro și contra.

La treaba cu pipi am văzut recent că a subscris și cel căruia îi purtam respect ca unui profesor și ca unui ardelean, ambele get beget. Stupoare, profesorul și-a tratat cu pipi propria onoare imediat după meciul de la Mediaș. Și-a dat drumul diareic și euforic pe tema arbitrajului. Insinua ex respectatul că arbitrajul ar cam fi fost favorabil CFR-ului ”ca de obicei”(expresia îi aparține). Nu ne rămâne decât să uităm că i-am purtat respect și să nu ni-l mai dorim pe banca noastră, nu cred că o moluscă oricât de pricepută ar fi, poate deveni rechin. În etapa trecută, după ce s-a lăsat sodomizat cu teatrală voluptate, n-a fost atât de vehement ditirambic nici la adresa arbitrilor, nici la adresa propriilor jucători.

Pentru cine se fac jocurile – Mitică? Domnul profesor de care făcurăm vorbire, după cât de iscusit stă capră, pare a ne indica o direcție. Prim-gunoierul național descins la concitadina noastră stă cam tot la fel, adică, pe șleau, capră, încă ne întrebăm și te întrebăm, Mitică, pentru cine?  Lăcătuș ne spunea deunăzi că el e capra Stelei, eu știam că se umblă cu cornuta și cu steaua la sărbătorile de iarnă, mai știam și că se umblă separat. Gurile rele-mi șoptesc că pot conviețui împreună, e vorba, la urma urmei, tot de cornute. Că e meee, că e beee, tot una.

Mitică, am ajuns să vorbim de poziții de parcă am fi în plină Kamasutra și nu în plin campionat. Pentru cine se fac jocurile – Mitică? Sforile-s multe, clopotari cam câți oare? Lămurește-ne, Mitică, fumigenele cine le-a comandat? Cine n-ar fi vrut să se vadă colaborările din ligă? Oare avem șef la Comisia Centrală a Arbitrilor, sau proxenet șef? Mitică, oare cum se face că la Cluj fu valiza și tot la Cluj s-a predat lecția de colaborare perfectă între fundașul celor opriți de organe și frică să se vândă și atacantul stăpânului valizei? Mitică, tu mai crezi că premierea nu-i mită? Pentru că încă mai ești unde ești, Mitică, eu cred, ca și tine, că alb negrul acela mare a fost premiat să arate cum se dă pasa perfectă, în consecință a fost premiat să facă un lucru exemplar. Nu-i mită, Mitică!  Tu crezi în întâmplare, Mitică?

0 comentarii

  1. Inca un an fara sa castige o echipa dimboviteana ar fi prea umilitor, asa ca chiar si o alianta contra naturii Dinamo-Steaua e posibila.
    Cat despre blat, comentatorii erau jenati si artificiali incercand sa dea viata „jocului” iar Bucsa cred ca e ocupat cu numaratul AMR-ul de pana la vara, altfel nu ar fi aranjat asa penibil blatul.Evident CFR-ul e de vina si jocutile lor murdare cu arbitrii !
    Stereotipul asta e greu de demolat mai ales ca noi nu facem nimic in acest sens.

    Apreciază

    • Grozav mi s-a parut si ilustrul Tudor, cel despre care toti spun ca-i incoruptibil. Mie mi se pare ca prin sange-i circula banii oierului. A inchis ochii de doua ori in careul Stelei, odata in dauna oricarei evidente. Costin Ştucan, un mitic de trist renume, in timpul ilustrului blat se straduie sa ne convinga cum Copos a fost cumparatorul etapei. El, insul asta insalubru, care confunda boabele de cafea cu cacareaza lanoaselor de pe domeniul din Pipera, vrea sa ne arate ca 3 puncte se cumpara cu aproximativ 3000 de euro, adica vreo 100 de euro de caciula? Oare chiar vrea sa-l credem? Parca imi doresc mai mult ca oricand titlul!!! Parca mi-e dor de zornaitul metalic dinspre DNA. Parca as vrea un zornait care sa se auda si-n redactii. N-am dorit niciodata, nimanui pedeapsa drastica a inchisorii, dar cand unii insista oricate semnale de avertizare li se emit, parca ar fi benefic.
      Poate ar trebui sa lansam si noi o sintagma precum cea rapidista, „singuri impotriva tuturor”. Una care sa fie a noastra a fanilor, una care sa spuna cum ne este lezata demnitatea cu acordul conducerii. Poate ar fi bun un concurs pe tema. Poate apare un slogan care sa exprime condensat sitatia si care sa poata fi afisat meci de meci. Ar putea fi un pas.

      Apreciază

    • In contextul in care magariile prolifereaza, nici n-ar trebui sa contestam intentia lui Arpy de a face bani, doar cu bani multi ii poti bate. De unde stim noi daca nu cumva I.M. si A.P. au aflat din guri oficiale ca le este interzis titlul si fac bani. De bani multi vor avea nevoie iar vrmurile, din acest punct de vedere nu par deloc roz. Cine are resurse supravietuieste. Cine produce mai mult decat cheltuie va castiga pe termen lung.

      Apreciază

  2. Apropo de Hategan, am mai auzit una ieri. Eliminandu-l pe Voiculet de la Pandurii la 2-1 pentru Dinamo si prin min 60, de fapt a facut jocurile CFR-ului,ca sa stea in meciul cu noi. Chipurile stia el ca se va termina 2-2. Cata minte tre sa ai sa discuti macar ipoteza asta! Dar na, la GSP e totul posibil. Nu mai zic de Naum ieri cat se chinuia sa-l convinga pe Craciunescu a fost fault la Bratu. Deja sunt penibili, dar uite ca le merge si tot noi suntem aia huliti si urati de toata lumea.

    Apreciază

    • Hategan a arbitrat la CFR-Petrolul, acel 1-1 de poveste…pentru ei, de (cu) cantec pentru noi. Va amintiti, nu, cele 2 penalty-uri in oglinda si golul anulat noua. Apoi ne-a arbitrat la Astra. Au decupat baietii, temeinic, penalty cica la Renan si rosu la…Kivuvu (parca), dar despre greselile mult mai clare pentru Astra n-au zis nimic. Si uite asa s-a facut 11-4. Ce ma distra insa teribil era ca ieri gsp-ul dadea un scor de 7-1 de erori grave pt Rapid… Asta a fost potrivire perfecta cu situatia CFR-ului din 2010. Si atunci se spunea FIX 7-1 pt CFR. Problematic este si ca lumea incepe sa creada. Un prieten sibian imi zicea ieri la telefon despre erorile de arbitraj. Il pun sa le enumere si zice „iti dau exemplul la ce s-a intamplat la Sibiu”….. Ok, o eroare. Restul?!? Lumea crede, ca doar ziaristii sunt specialistii. Unde nu se informeaza singura, asculta de curentul presei. Informarea incrucisata, pro si contra, lipseste aici. Toti sunt de-o parte a baricadei, asadar opinia poate fi doar una… Cred ca si Pustai (pe care nu l-am auzit live si care rareori se plange de arbitraj) a vorbit sub influenta presei. Cat despre Steaua-Dinamo, m-a surprins ieri ce putine injuraturi au venit de la niste dinamovisti veritabili catre Steaua. Au uitat sa injure? Stati ca vine CFR-ul acolo si vedem…Cata vreme e treaba intre nas si fin, rivalitatea e doar de fatada.

      Apreciază

      • Albule, 7 -1 este scorul in mandatul lui Craciunescu, per total Rapidul ne-a egalat in clasament, 11 – 4. Ce-i drept pe noi ne-au furat “analistii-statisticieni”, au uitat sa treaca in dreptul nostru cornerul din meciul cu Muresul 🙂

        Apreciază

    • Asta am incercat sa subliniez, echipele din liga l au un singur adversar CFR. In rest parca e hora fratiei. Important pentru toti parca nu ar fi sa castige ei, ci sa nu castige CFR. Concluzia mea e ca se tem. Se tem de o hegemonie care poate deveni autentica. Solutia lor? Noua Coperativa. Una a coplicitatii presa, arbitri, LPF, un grup major de echipe. Inca nu intrevad pozitia FRF si pozitia tuturor echipelor. Cand spun FRF ma gandesc la SM, ca gunoierul Romaniei si magicianul champaniilor, membrii in comitetul executiv, stim ce jocuri fac. La echipe? Ei bine si acolo mai sunt inca necunoscute si, important se simte lipsa lui „tata Jean”.

      Apreciază

      • Stai sa ajunga la egalitate de puncte in frunte dinamo, Vasluiul si steaua, iar noi sa ramanem in spatele lor la 4-6 puncte(doamne feri :D), atunci sa vezi fratie intre ei 🙂 Televiziunile nu vor putea transmite emisiunile de “analiza” decat dupa ora 23, cu bulina rosie de +18 🙂

        Apreciază

        • 01.00, mai nou, e ora de start pentru bulinatii aia extremi. Doamne feri, asa cum zici, dar mi-ar placea. Deocamdata traiesc cu senzatia ca stapanul valizei, stapanul buteliei si al champagniei, stapanul gunoaielor, impreuna cu stapanul cucuruzului au intrat in fratia blatului. Sa vedem cine li se alatura, Carici Pogonici de la Medias pe numele lui adevarat Pustai in mod sigur. Sa ne mai mire scandarile mediesenilor?

          Apreciază

  3. Faceti bine si nu va mai uitati la emisiunile alea. Le faceti audienta si nu merita. Mai bine uitati-va la un Big Bang Theory pe net dupa meciuri, macar sa radeti un pic in loc sa va tot stresati cu ce mai zice Naum sau nu mai stiu care.

    Apreciază

  4. eu am zis dinainte..de meciul cfrului la medias ca pandurii si u cluj vor sta *capra*..dar se pare ca la prima mam inselat:)…dar la o doua 100% am avut dreptate…va spun un singur motiv..acela ca oierul nu ii prost chiar delok..de cand a venit walter la u cluj pe fratii lor de la dinamo iau cam batut numa pe oier ba…Pt ca sa nu se observe foarte tare prietenia ca intre frati intre walter si gigi , walter a adus cu el piesele greele de la dinamo crezand ca presa isi va da seama ca va face blat cu dinamo..ceva normal nu??..dar se pare ca totul e o smecherie..lasand sa se creada ca u cluj si dinamo vor face smecherii. Dar nu este asa..totul este ca sa acopeere smecheriile facute de u cluj si steaua.Dak nici dna-ul nu intervine aici..atunci cine???!!..Pe de alta parte gazetarii de bucale ca sa musamalizeze prietenia dintre walter si gigi..vorbeste de portarul lui petrolul..cum ca toata lumea din italia ar fi pariat scor corect 2-0?!!!!!!…astia chiar ne cred prosti???!!!..

    Apreciază

    • Pandurii au atitudine de capra cu Steaua nu cu Dinamo. Ei se simt bine capra la oi. Cat despre walterieni ce sa zici asta-i atitudine veche, pana acum se manifesta cu Dinamo acum cu cine-i mai avantajos. Cert jocurile gunoierului de la „n” Cluj sunt diferite si fara legatura cu folosul Clujului. Da DNA ar fi timpul sa aduca aer curat in Haznaua lui Mitica, alminteri riscam sa ni se degradeze total celulele olfactive. Are cineva sperante? Eu nu.

      Apreciază

  5. Daca ar fi schimbat mitica tot degeaba ar fi , ar trebui sa treaca cativa ani bun pana se sterge aprenta celor care au corupt fotbalu nostru dupa aceea sa speram ca o sa vedem si noi ceva decent macar dar pentru asta cum am zis trebuie sa treaca cativa ani.

    Apreciază

    • vreau sa corectez aici o chesti numa dupa ce se schimba MEDIA in tara asta in orice domeniu numai dupa aia o sa vedem fotbal pentru ca astia din MEDIA otravesc totul .

      Apreciază

      • Unul din lucrurile pe care incerc sa le scot in evidenta este tocmai nivelul la care a ajuns mass media. A mai existat coperativa, atunci pentru jurnalisti era titlu de glorie sa o demaste, acum toti sunt in nelimitata cardasie cu coperatorii. Te uiti crucit la televiziunile de sport si ai impresia ca vezi filmul Oierul, Stiuletele si Butelia pe Gunoi. Apoi te-ntrebi crucit cine o fi scris fabula asta tampita?

        Apreciază

    • Mai rau de atat chiar. De ani buni seamana cu o prostituata cu care-si fac nevoile unii si altii (se spala bani privati, se sifoneaza bani publici, se invart blaturi etc). S-a dus de mult echipa boema, la ale carei meciuri ajungeai pentru spectacol si nu cred sa mai invie vreodata vremurile lui Petru Emil, Ivansuc, Solomon, Pexa, Adam, ca sa numesc doar cativa dintre „ultimii mohicani”

      Apreciază

      • Ca să respectăm adevărul istoric, trebuie să spunem că Universitatea a mai avut o echipă frumoasă la jumătatea anilor ’90 (Maier, Brătianu II). N-a rezistat mult, s-a avut grijă să fie spulberată. Apoi s-a cam terminat și cu echipele valoroase, dar mai ales cu spiritul lui ”U”.

        Apreciază

  6. Baieti, mie mi se pare ca ne cam ia valul putin daca vedem conspiratii la tot pasul sau chiar reinfiintarea Cooperativei. E drept ca presa centrala ”de specialitate” nu ne inghite deloc vazand ca echipele bucurestene nu prea mai castiga nimic mai nou, dar parca intrecem putin masura si noi, daca vedem peste tot numai aliante anti CFR. Eu cu toate ca sunt total anti Bucuresti, totusi n-as vedea chiar o alianta nas-fin (Steaua-Dinamo), ca sa ia ”cainii” campionatul, caci daca ar fi asa, cum se explica victoria Stelei din etapa a 16-a tocmai din fieful lui Dinamo? Legat de ”aranjamentul” de pe Cluj Arena, as avea si aici o intrebare: daca a fost blat, cum de in ultimele 25 de minute, Steaua nici nu a iesit din jumatatea proprie fiind aproape total masata in propriul careu? Ba mai mult ”U”a ratat pe final 4-5 ocazii unele chiar uriase printre care si cele doua bare. Eu consider ca un ”blat” nu se face in acest mod. Singurul lucru pe care il admit eu ar fi umblarea la cativa u-isti,(poate Szukala, D.Popa chiar si altii), dar si aceasta supozitie e cam fara acoperire. Ei bine poate ma insel eu, poate am eu ”orbul gainii” si nu sunt in stare sa vad aliantele miticilor. Totusi marturisesc ca incerc sa fiu cat mai obiectiv cu putinta pt a nu cadea si noi ceferistii in derizoriu, precum cei pe care pe drept ii osandim in celelalte privinte. (presiune pe arbitrii, linsaj mediatic, blamarea jucatorilor straini etc).

    Apreciază

    • Sunt deacord cu tine; in plus, noi ar trebui sa jucam mai bine si sa marcam mai mult,
      sa ne dezvoltam o mentalitate de invingatori nu de certareti la fiecare decizie a arbitrului, sa lasam grandomania deoparte si sa faultam doar cand e nevoie.
      Daca noi bateam la Media, totul era OK, presa fecaliana discuta oricum anumite faze dar, cu totii stim, asta-i doar CAN-CAN care ar disparea fara urme daca in CL or EL am realiza ceva. Si cu cat vom juca mai bine, cu atat vom avea mai muti fani!
      E simplu!
      Si banii sunt buni, dar viata-i scurta!!!!!!!

      Apreciază

    • Ai dreptate, blaturile nu se mai fac cu toata echipa, ajunge sa ai un Szukala, un D Popa si un Pacurar, ca sa rezolvi un meci. De fapt era destul Szukala si poate atat a fost. Acel 3-0 cu Bistrita de anul trecut prin proportie m-a facut sa nu fiu de acord cu tata Jean cand la acuzat de blat. Avand in vedere relatiile pe care le-am avut cu Bistrita imi dau dreptul sa afirm ca stia el ceva. Daca meciul nostru nu se termina 3-0, ci se termina ca U – Steaua as fi fost tare inclinat sa cred acuzatia de blat. Comparati apoi jocul Gazului cu Dinamo, cu meciul nostru, la determinare ma refer, apoi comentati. Presa e cea de care smenarii se folosesc pentru a induce in eroare, pentru a santaja, pentru a transmite mesaje, pentru a intimida adversarul, etc, restul faptelor tin de repertoriul coperativei.

      Apreciază

  7. dar voi nu ati observat ca si comentatorii sunt impotriva cfr-ului au ajuns chiar sa si minta in fata o gramada de telespectatori sau ei urmareau alta partida si o comentau pe a cfr-ului

    Apreciază

    • Uneori sunt mai mult decât penibili. Mai ales când comentează cam așa: ”Sougou a fost surprins în poziție mare de offside. Pe ”cutare” post al nostru transmitem acum Juventus-Lazio (cu invidie în glas pentru colegul de la partida respectivă). Nicoară se tăvălește pe jos, dar sunt sigur că n-are nimic…”

      Apreciază

  8. Acum faptul ca presa de la Bucuresti nu ne iubeste se stie si e demult verificat si daca am sta sa analizam si motivele probabil ne-ar prinde sfarsitul campionatului tot dezbatand aceasta problema. Dar nu asta e important ,important ar fi ca cei din conducerea clubului sa isi apere echipa si totodata blazonul,echipa sa vorbeasca mai mult in teren iar noi suporterii chiar daca avem uneori mici contradictii intre noi sa fim langa echipa si totodata uniti…si…sa nu ne lasam manipulati de tot felul de strambe care in mod voit se baga periodic intre noi.
    Bine unii dintre noi vor spune la comentariul meu ca asa ceva e iluzoriu ca am impresia ca traiesc intr-o cu totul altfel de lume ,dar…de ce nu am incerca asta?
    Nu de alta dar la finalul acestui campionat tare mult as vrea sa aud asta pe un stadion plin : CFR Cluj este noua CAMPIOANA A ROMANIEI ! Iar restul duca-se pe pustii indiferent de ce intrigi ii mana in lupta,caci chiar nu ma intereseaza

    Apreciază

    • cel mai urat lucru e cand suporterii isi fluiera echipa nu conteaza cum joaca echipa suporterii nu ar trebuie sa faca asa ceva numa la noi in romania vezi cazuri de genu si tu vrei sa fim uniti 😦

      Apreciază

    • In conditiile in care incepem sa fim cei mai potriviti sloganului lipit ca eticheta Rapidului , cred ca unitatea e o solutie. Cred ca franarii au nevoie de colaborare si nu de cearta, raca si orgolii, impreuna putem fi mai puternici. Echipa ca si grup e oarecum fragila (multi jucatori noi), jucatorii nu au de ce sa se simta legati si datori echipei si fanilor (nu inca), un plus de unitate inseamna un plus de sustinere si poate aduce un plus de daruire in teren, poate insemna un plus de implicare afectiva, cine stie, poate chiar si din partea lui Bastos. Costa a cerut in repetate randuri, mai direct sau mai putin direct sprijin din partea fanilor.

      Apreciază

  9. Mergem prea departe cu atatea supozitii si scenarii…..nu ca n-ar exista rautate la adresa noastra.Deja a fost creat curentul iar in cadrul emisiunilor invitati la emisiuni isi permit sa faca aluzi vizavi de arbitrajul favorabil.
    Duminica in studioul gsp erau prezenti Dumitru Pelican si Florin Chivulete(fost arbitru).Comentariile se refereau chiar daca se judeca panduri-dinamo la ajutorul de care beneficiaza CFR prin eliminarea lui Voiculet si penaltyul impotriva catzeilor……ei sugereau ca a fost totul premeditat.Astia erau 2 oameni de fotbal declarati pe fata dinamovisti dar de un subiectivism penibil.
    Am mai spus si repet rivalitatea CFR cu echipele din bucale vizavi de cea dintre Madrid si Barcelona este o gluma sinistra si nevinovata.Cu toate astea nimeni nu este afectat de subiectivismul celor din Madrid sau viceversa!Pentru simplul motiv ca de ex. Barcelona are propriile ziare de sport si propria televiziune din Catalunia.Drumul de urmat este acesta:sa se creeze pe Transilvania live emisiuni tari care sa contrabalanseze behaiturile celor de la centru….dar cu argumente de netagaduit.Retin doar o singura faza,Craciunescu este intrebat de faza la penaltyul lui Sougou din partida cu Vaslui….la care de pe faza data presedintele cca decreteaza simulare si galben la cfrist!Dar la o altya reluare pe care o dadea si Albusibiu din spatele portzii se vedea exact ce s-ntamplat….dar a dat cineva vreo recticare?Probabil faza aia a fost punctata chiar cu 3 din cele 11 greseli procfr.
    Poate ar trebui sa refacem Albule clasamentul

    Apreciază

    • Imi doresc sa fie asa, sa fi mers prea departe cu supozitiile, atat eu cat si altii care resimt aceasta temere dar, tare mi-e teama ca lipsa de scrupule (vizibila in modul in care se face televiziune), nu vine neaparat de la jurnalisti ci de la insii care patroneaza cateva echipe. Modul in care si-au facut averea ma face sa cred ca sunt in stare sa se dedea la scenarii pe care eu nu sunt in stare sa mi le imaginez. Discursul lor imi arata o anume disperare, la disperare, sunt convins, sunt in stare sa se linga reciproc in fund la propriu nu la figurat. Ma tem ca ii crezi prea inocenti.

      Apreciază

  10. Jocurile de culise vor fi tot mai importante pe masura ce ne apropiem de final.Acum fiecare trage in primul rand pt. el,mai sunt 14 etape in care se pot intampla multe si in lupta pt. primele locuri si de la locul 10 in jos.Spre final in ultimele 4-5 etape cand se vor mai limpezi(sau tulbura)apele vor incepe marile manevre;parerea mea e ca cea mai mare sfera de influenta o are dinamo:arbitri,echipe(medias,u.cluj,petrolul,ceahlaul,astra).In ultimele 2 etape ,in functie de clasament ,daca nu sunt la distanta mai mica de 3 puncte( deci in lupta directa) steaua si dinamo se vor ajuta( contracost!) reciproc,in dauna celorlalti si in primul rand a noastra…Singura sansa este sa jucam mai bine si mai pragmatic,sa adunam puncte(nu sa le risipim ca la medias);imi doresc din suflet sa dam o noua lectie mizeriei bucurestene si mass- mediei prostituate,dar din pacate la ce jucam acum ne trebuie o doza uriasa de sansa…

    Apreciază

    • Lucrurile se pregatesc de pe acum, fiecare incearcasa-si asigure cele mai favorabile aranjamente. Trei imi par a fi echipe dispuse la colaborationism Steaua, Dinamo si Vaslui, in timp ce noi si Rapidul suntem sortiti culoarelor solitarilor. Ce va iesi?… vom vedea. Evident toti ne dorim un nou titlu.

      Apreciază

  11. nimanui nu-i convine cum suntem facuti HOTI de catre presa, dar parca prea multe „capre” in articolul tau si comentariile aferente… daca decadem in ceea ce scriem si ceea ce scriieti, se duce naibii si site-ul asta…si ar fi pacat…din pacate azi dau primul „dislike” pe acest site!!!

    Apreciază

    • Nicaieri nu exista un material licentios in tot siteul. Nu vreau sa fiu injurios, nu accept injuriile si jignirile… dar nu vad nici un motiv sa devin pudibond. Nu cred ca cineva isi propune un site pentru domnisoare de pension. In alta ordine de idei am sa-ti iau in cosiderare obiectia si vom vedea cum mai punem o manusa pe libertatea limbii. Imi permit sa cred ca observatia este realmente disproportionata. Cuvantul capra apare de 7 ori, de trei ori in articol in acelasi paragraf si dupa tema paragrafului se chiar cerea folosit, odata in observatia ta care proclama neplacerea si de inca trei ori in 40 de comentarii. Daca ar fi sa vorbesc in procente detii mai mult de 10 la suta din utilizarea cuvantului si totusi te declari revoltat. 🙂 Curat murdar!

      Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.