Ne-am dorit mai mult victoria…


CFR-ul îşi ia avânt? Dacă punem unul lângă altul doar ultimele două meciuri am fi tentaţi să răsuflăm uşuraţi. Trendul e ascendent, multe s-au rezolvat şi chiar și scorul ar vrea să ne dea dreptate. E cea mai convingătoare victorie şi, mai mult, vine către finalul stagiului de pregătire. Înseamnă că până acum doar ne-am încălzit pneurile, doar am pus sub noi acel strat de gumă din care vom porni ca din puşcă atunci când, în sfârşit, primăvara va fi de-acord şi va da startul?

Cel mai irelevant mi se pare să facem statistici şi grafice de evoluţii după meciuri amicale. Aici adversarii sunt cei mai diferiţi. Azi se joacă împotriva locului 6 din Austria, poimâine cu locul 1 din Slovacia, peste o săptămână cu locul 5 din Ucraina… Campionate diferite, stiluri de joc fără nimic în comun, adversari înşelători, nestudiaţi, exact cum e CFR-ul. Acum 2 zile am jucat cu o mixtură dintre rezerve şi titulari (predominante rezervele), azi au apărut titularii. Într-un meci jucăm 45 de minute cu titulari, alteori, 80 de minute. Adversarii procedează la fel, bineînţeles. Vă aduceţi aminte cum, în meciul cu Litex, cea mai bună perioadă a noastră a fost exact după pauză, atunci când noi eram cu prima echipă, iar bulgarii schimbaseră liniile deja? E greu aşadar să punem preţ prea mult pe scor, pe fazele din rezumat. Important este ceea ce vedem cu ochiul liber, senzaţia lăsată.

Pentru meciul de azi, impresia este într-adevăr mai bună. Sunt câteva lucruri demne de laudă şi demne de apreciat, dar şi câteva care ar trebui să ne ancoreze în realitate. S-o iau mai întâi cu cele inconvenabile şi să lăsăm deliciile la final.

Vorbim în primul rând despre adversar. I s-a părut el cuiva bun sau măcar la nivelul precedentelor echipe ce ni s-au opus în Antalya? Părerea mea, susţinută şi de locul din clasament al lor, de jocul slovacilor, dar şi de anumite execuţii de semi-profesionist din partea lor, este că au fost cel mai accesibil adversar de până acum. Chiar şi aşa, golurile noastre au venit după: un penalty, un şut deviat norocos şi fără reacţie de la portarul advers şi după o gafă a aceluiaşi portar. Atunci când ar fi trebuit noi să marcăm, din situaţii clare (cel puţin 2 la Kapetanos şi 2 la Cadu) n-am făcut-o. Deci nu mă pot închina în faţa atacului şi nici nu pot privi admirativ adversarul, unul situat ca statură probabil între o Voinţa şi un FC Mioveni de la noi. E drept, ne-am chinuit destul cu astfel de echipe şi să le batem, oricând, oriunde, oricum, contează. Să fie primit!

Problema cea mare, inechitatea din acest meci, stă în faptul că schimbările de linii, titulari-rezerve, s-au făcut de-abia în minutul 80. Până atunci am stat mereu cu titularii, am tras de noi, am tras şi de scor, am cotonogit când a fost cazul, asta în vreme ce slovacii păreau mai interesaţi de caracterul amical al partidei. Îmi este clar că pe lângă faptul că se urmăreşte tot mai mult cernerea şi discernerea unei formule de start, s-a vrut foarte mult şi victoria azi. Era nevoie de un stimulent moral, de un semn că totul revine uşor la normal. Luând doar în modul, victoria este un mare plus dar, să nu uităm nicio clipă toate condiţiile.

Unde au mai fost probleme? Inexactităţi mari în apărare. Mult prea des partea lui Lionn rămâne descoperită pe defensivă, asta cu atât mai grav cu cât jucătorul nu e nici foarte prezent în atac. Ce gaură îl înghite pe mult prea fragilul nostru fundaş doar el poate şti! Apoi, mi se pare iarăşi greu de înţeles cum, în cel puţin 4 situaţii, adversarii au tras nestingheriţi şi neblocaţi de la 20-25 m perpendicular pe poarta noastră, fapt foarte grav în ideea în care noi jucam cu 2 mijlocaşi închizători. Zona aceea ar fi trebuit să fie redută! Iar dacă nu era Beto în poarta noastră, un gol încasat tot bifam de acolo. În fine, o altă chestiune deranjantă este felul în care de prea multe ori atacurile noastre împotmolite la marginea careului se varsă în spate; 2-3 pase şi mingea ajunge la Beto. Cu adevărat deranjant atunci când avem corner, nu sare nimeni bine la cap (la noi în afară de fundaşii centrali restul arată că nu mai ştiu jocul aerian în atac), se ajunge în flanc şi apoi, de dragul posesiei prelungite şi des ineficiente, se dă în spate, deşi se poate continua pe careu, deşi avem suficienţi oameni acolo! Alarmat de asta la meciul precedent, am urmărit şi azi astfel de situaţii. Am numărat 4! Ce rezultă: echipa joacă mecanic. Nu digital, nu electric… ci doar şi pur mecanic.

Dacă vă vine să credeţi, mi-am terminat minusurile echipei. Nu disec mai mult un meci ce este totuşi doar un experiment. Să vedem acum plusurile. Marea mişcare în acest meci a fost trecerea spre un mult mai clar sistem de 4-2-3-1, în locul lui 4-3-3. Măcar de-am avea aceste 2 sisteme disponibile şi asimilate şi tot ar fi un imens plus faţă de planul nostru fixist de până acum. Acest sistem folosit azi e şi mult mai flexibil, permite deseori urcarea alternativă a mijlocaşilor ofensivi lângă vârfuri şi, la fel, permite un mult mai bun control al pressing-ului. Linia de pressing este împinsă şi ţinută de către mijlocaşii la închidere, cei care, de regulă, se poziţionează cel mai bine. Acest sistem cu care am putea recupera cele mai multe mingi, se potriveşte cel mai bine şi densităţii echipei noastre, cea plină, încă, de mijlocaşi orientaţi spre defensivă. Una e să jucăm 4-3-3 cu doi astfel de mijlocaşi şi alta e acest 4-2-3-1 în care fiecare joacă ceea ce i se potriveşte natural. Mijlocul este mult mai bine acoperit şi, la fel şi acea zonă închisă nouă până acum, de la marginea careului advers. Nu sunt eu foarte mulţumit de cum a jucat Godemeche (mai ales în privinţa tot mai deselor pase aiurea sau la adversar), dar, în ansamblu, dispunerea pe teren e clar un pas înainte, ca forţă de exprimare a echipei.

Marea bucurie este acea linie de 3 din spatele vârfului. Bastos, Rui Pedro şi Sougou, toti fotbalişti rapizi, tehnici. Ei au dat un alt aspect meciului, ei şi-au depăşit mai des adversarii, au combinat mai rapid, au încercat un-doiurile tocmai fiindcă se puteau baza pe viteza lor. Bastos şi-a folosit mai bine dribling-ul, Sougou viteza excelentă, iar Pedro, contrar anumitor ratări de până acum, a arătat că ştie căuta foarte bine poarta – cred că el poate fi acel atacant retras dar eficient. Mi-aş mai fi dorit încă unul ca ei, debutantul (azi) Vranjes jucând prea puţin şi prea retras ca să ne putem da seama ce-i cu el. Ar mai fi soluţia Ronny, un fotbalist însă care e făcut să atace mereu poarta. Altele nu prea avem. Hora încă e haotic şi prea departe de prima echipă. Din nou pe mine m-a surprins plăcut Pedro, atât pentru felul în care se deplasează pe teren, pentru cum ridică repede privirea asupra jocului, dar şi pentru acel şut din lateral, superb, în bară, în debutul reprizei a II-a. Dacă e un CFRist despre care să se spună că de-abia acum se acomodează cu echipa, el este acela. Mai sunt două meciuri amicale şi el trebuie jucat fiindcă poate fi o mare valoare. Problema este în faţa lor, acolo unde Kapetanos este exact opusul lui Weldon, cel care dădea 2 goluri din 3 faze. Inconstanţa grecului termină nervii oricui. Sunt mingi extrem de simple pe care un vârf nu are voie să le rateze. E de-ajuns să amintesc doar de faza din prima repriză, când Sougou i-a pus o minge pe tavă la punctul cu var, pe care grecul a lovit-o defectuos, un 99% de luft, inadmisibil pentru un golgheter. Singurul motiv pentru care Kapetanos cred ca e pus să joace acum titular este că Weldon va fi suspendat în prima etapă. Propun însă altceva: ce-ar fi să fie încercat acolo şi Ronny? Are toate atuurile lui Kapetanos, ba şi un plus de viteză.

Echipa, în ansamblu, nu s-a mişcat rău fără minge. S-a acoperit mai bine terenul, s-a stat mai sus, parţial datorită adversarului mai neputincios, dar şi mulţumită tacticii. În faza de construcţie este vizibil că mijlocaşii noştri au mai multe soluţii acum, joacă mai aproape unii de alţii în acest sistem – exact ceea ce ceream de atâta timp. Numai de li s-ar mai da şanse de a juca în aceeaşi structură şi în meciurile următoare!

Ultima menţiune i-o dau lui Beto. De când e el în poartă nu mai tresărim de fiecare dată când CFR-ul se apără, când survolează câte o minge careul, iar diferenţa dintre portari şi impactul direct pe tabelă se vede iar şi iar şi iar… Ţinerea lui Beto la echipă ar trebui să fie prioritatea 0 pentru la vară. A luat un gol azi, dar doar fiindcă a încercat să facă ceea ce face orice portar experimentat: să anticipeze faza. A plecat mai repede pe colţul acoperit de zid şi nu s-a mai putut redresa suficient.

Rămâne acest 3-1, meritat după aspectul partidei, dar cam golit de alte semnificaţii pe termen lung. Stilul de azi poate fi însă un punct de pornire dar numai cu condiţia ca, evident, să fie pus în scenă, continuat şi în cele câteva amicale rămase. Altfel rămâne doar un experiment cu real potenţial de reuşită. Sunt convins că nu mai vine nimeni la echipă şi că va trebui să ne descurcăm cu ceea ce avem acum. De urmărit sunt aşadar Pedro şi Vranjes (de care nu-s entuziasmat fără limită), dar şi poziţia rămasă liberă după plecarea lui Renan. Că acolo joacă Godemeche, Sare sau Celestino, pare acelaşi lucru, iar în stilul 4-2-3-1 Peralta nu are ce căuta acolo. Doar forma de moment a jucătorilor poate face diferenţa între cei care vor intra pe teren acolo.

Bucuria este că partida de azi a semănat mai mult cu fotbalul. Totuşi, suntem încă departe de ceea ce arătam în primele etape din campionat şi încă sub, sau maxim la acelaşi nivel cu ultimele meciuri din toamnă. Iar dacă azi ne-am dorit mai mult victoria atunci îndemnul este doar unul: să ne dorim tot mai mult!

Autor: Albusibiu

0 comentarii

  1. Analiza corecta dupa un meci in care in sfarsit se vede ca Jorge Costa nu e totusi obsedat de 4-3-3, si e in stare sa incerce si altceva (asta pentru ca a plecat Renan, dar oricum e bine).

    Doar o observatie am: e 100% vina lui Beto la gol, nu pentru ca a incercat sa anticipeze si a sarit mai repede (pentru ca asa trebuia sa faca) ci pentru ca e responsabilitatea portarului sa aseze zidul astfel incat un colt al portii sa fie acoperit, iar el sa nu aiba decat grija celuilalt colt. Beto nu si-a asezat bine zidul.

    Dar per total un meci dragutz; daca se joaca asa si in campionat nu o sa avem emotii cu echipele mici, ceea ce e foarte important in campionatul 2011-2012.

    Apreciază

    • Eu zic ca nu au fost probleme cu asezarea zidului, Beto pur si simplu nu a vazut in timp util mingea, nu degeaba s-a luptat Hora cu cei doi slovaci care s-au pus in zid langa ai nostri. Sutul a fost pe coltul portarului, acea parte a portii intotdeauna este lasata libera.

      Apreciază

    • Cata, vis-a-vis de golul incasat de Beto, mi-as sustine ideea. La loviturile libere din preajma careului exista intotdeauna sansa ca daca mingea e pusa langa bara (sau trasa foarte puternic) portarul sa nu mai aiba nicio sansa. Uneori chiar nu e cu putinta, daca nu esti Pantilimon, sa scoti orice minge din lovituri libere..
      Spre deosebire de o faza din meciul cu Zilina, cand Minca si-a pus in zid doar 3(!!!) oameni, ieri zidul era destul de consistent. In plus, in partea aia a zidului erau adversarii, a fost o schema. Imi aduc aminte de Beto scotand lovitura libera excelenta a lui Dica, din meciul cu Mioveni, la care, daca nu pleca mai rapid nu ajungea nicicum. De asta cred ca Beto uneori risca in astfel de pozitionari (cum il vezi uneori iesind mult in fata la anumite suturi). E un risc care merita, dar care poate nu se vede atat de mult – unele interventii par usoare, tocmai din cauza faptului ca el e pe minge.

      Apreciază

  2. E clar cel mai bun joc al nostru din mini-vacanta in Antalya! Cred ca toti am rasuflat usurati cand am vazut asezarea in teren a echipei, Costa aratand ca nu e atat de fixist pe cat il credeam… Problema este cum se va alcatui primul 11, existand cateva „necunoscute”: Godemeche sau Peralta? Lionn sau Panin? Bastos sau Ronny? De Zerbi sau Pedro? Camora sau Nicoara? La ultima intrebare raspunsul pare, firesc, Camora, dar eu cred ca jocul facut de Nicoara in ultimele 2 meciuri, incursiunile in atac si centrarile destul de bune (sau macar dese), ii dau dreptul sa ceara si el un tricou de titular. Din pacate, mie mi se pare ca locul lui nu e in aparare, ci la mijloc, dar in formula 4-2-3-1 nu are loc decat daca il sacrificam pe mult mai tehnicul Bastos.
    Godemeche sau Peralta? Eu il prefer pe al doilea, alaturi de Muresan, fiind mult mai capabil decat francezul sa faca legatura intre fundasi si mijlocasi, ba chiar sa vina pana in fata portii cu mingea. Ieri mi s-a parut in anumite momente „rupta”echipa, tocmai din cauza faptului ca cei 2 inchizatori stateau prea in spate.
    De Zerbi sau Pedro? Aceasta este inttrebarea la care e greu sa raspunzi cu creierul, italianul fiind considerat de multi suporteri ceferisti „micul magician”. Driblingurile lui de mare clasa, suturile imparabile pentru portarii adversi sau centrarile perfecte aratate in putinele meciuri jucate pentru CFR, l-au facut unul din preferatii tribunelor. Si acum, dupa un stagiu de pregatire in care a dezamagit crunt, sunt convins ca toata lumea crede in continuare ca, un De Zerbi cu chef de joc, poate decide singur soarta unui meci. Mai stii Alex cat ziceai tu ca De Ze nu are ce cauta pe flancuri, ca el trebuie jucat in centru, in spatele varfurilor? In modulul 4-2-3-1 ti s-ar putea indeplini perfect aceasta dorinta, dar cu conditia sa vrea si italianul… 🙂
    La celelalte intrebari nu mai dezbat… Panin pare de neinlocuit pe flancul drept, oricati fundasi am aduce noi, iar intre Bastos si Ronny il alegi pe al doilea doar cand primul n-are chef sa joace.
    Una peste alta, ieri am vazut un meci placut, care ne da sperante tuturor. Nu stiu daca adversarul a fost chiar atat de facil sau noi chiar am avut chef de joc… poate ploaia rece si amenintarile dinspre loja visinie au facut ca meciul sa para unul „cu obiectiv” pentru ceferisti, cert este ca, pana sambata – la urmatorul meci, indraznim din nou sa visam.

    „HAI CFR, HAI CFR, numele tau e VICTORIE… „

    Apreciază

    • Dane, totdeauna De Zerbi mi s-a parut om de centru. Din pacate eu mi l-am scos de la inima inca din sezonul trecut, cand il vedeam cum NU incearca recuperarea. Acolo se vede omul de echipa.. Urmareste-i pe cei 2 in jocul fara minge si ai sa vezi de ce am devenit fanul lui Rui Pedro, cel pe care-l laudam inca de la meciul de la Sibiu: „Si asa ar fi ramas daca n-ar fi facut singura mutare inspirata: Rui Pedro in locul lui Bastos. Ar trebui sa urmariti miscarea tanarului asta in minutele in care a aparut pe teren. Pasa spre Kapetanos care a obligat sibienii sa dea la portar exact de la el a venit. A fost singurul care a parut ca vrea sa inventeze pasa pe jos.”
      Intre Peralta si Godemeche l-as mai testa pe Sare.. Daca jucam 4-2-3-1, atunci aia doi din fata apararii chiar trebuie sa blocheze. Iar despre Panin si Lionn, sunt totusi curios daca Maftei stie juca precum la Rapid sau, daca, dintre Camora sau Nicoara, n-ar fi vreunul dispus (mai ales Camora) sa treaca un pic pe dreapta, tot asa, macar de proba.
      Probabil in meciul urmator vom porni cu rezervele de asta cel mai mult conteaza pt mine ultimul meci, cu bulgarii.

      Apreciază

    • De Zerbi a jucat mereu mai in dreapta si aici nu ma refer la timpul petrecut la CFR. Se pare ca acolo intre fundasul de banda si cel central ii place lui.
      De cand a venit Peralta la Cluj parca cineva nu a vrut decat sa-i taie din valoare. Mereu a fost folosit cu multe sarcini defensive, un nr 8 clasic.
      Ce sa facem? Sa-l dam afara pe Panin? Daca-l da „El presidente afara, adica-l face ceva administrativ, atunci poate onor conducerea reuseste sa aduca un lateral adevarat. La echipa a doua Avem o solutie mai buna decat Lion si e si solutie ieftina: Cretu.

      Apreciază

  3. Avand in vedere ca nu am avut posibilitatea sa vad meciul…in momentul in care am aflat scorul 3-1, am crezut ca ne-am revenit si ca am facut un meci f bun. Multumim Albule pt articol,din pacate se pare ca echipa nu e ceea ce ne dorim. Chiar daca sunt pt Camora, l-as incerca si pe Nicoara titular. Merita..si a demonstrat in amicaluri ca isi doreste sa revina in primul 11.

    Apreciază

  4. N-am apucat decat ultimele 20 de minute din meci, asa ca nu ma pot pronunta asupra jocului si evolutiei jucatorilor.
    Chiar urmarind un meci de pregatire, este foarte greu de tras concluzii.
    Daca in primul meci am gasit scuza ca suntem la inceputul pregatirilor iar nemtii la final, acum a fost invers, slovacii la primul meci, noi gata de start, vorba lui Costa. Apoi s-a mai amintit la comentariile de la meciurile trecute ca nu avem de unde sti ce fel de program au avut ai nostri inainte de meci sau cat de storsi ori nu au fost adversarii.
    Imbucuratoare si datatoare de speranta este declaratia lui Costa, facuta dupa meci(sper ca traducerea n-a fost facuta de google): trebuie sa muncim in continuare, singurul minus e ca ratam prea mult, suntem gata de start, jucatorii sunt peste ceea ce s-a asteptat de la ei in acest moment al stagiului de pregatire.

    Apreciază

  5. Vad ca renuntati deja la Vranjes. As zice ca merita incercat, in cele doar cateva minute cat a jucat n-avea cum sa-si arate potentialul. Altceva, daca se amana prima etapa, cred va fi interesant amicalul cu Anji.

    Apreciază

  6. Nu înțeleg de ce muriți de grija lui Nicoară în lupta cu Camora pentru titularizare!? Pe postul de fundaș stânga nu se ridică nici la valoarea mânecii tricoului portughezului. Aș vrea să nu văd repetat acest experiment și în partidele oficiale. Camora e în primii 5 fotbaliști ai CFR-ului din tur (zic eu). A rezolvat din prima, fără perioadă de adaptare, o poziție care ne-a lăsat destul păr smuls între degete. Stricăm ceva ce funcționează sau încercăm să reparăm ceva ce nu merge uns?
    Alta este povestea cu Nicoară pe un post ofensiv, pe partea stângă. El trebuie să-și convingă antrenorul că e o soluție mai bună pe postul de extremă stânga decât Bastos sau Ronny, mai ales că, față de cei doi, el nu este o IMPROVIZAȚIE pe acel post! Aici se poate testa un Nicoară pe stânga (ultima șansă, că a avut destule de când s-a transferat la CFR!), cu trecerea lui Bastos pe postul de mijlocaș ofensiv (face faza defensivă exact precum De Zerbi 🙂 ) și Ronny în locul lui Kapetanos (idee pe care am văzut-o la Albusibiu și de-a dura lex). Sunt chiar curios cum ar juca Ronny vârf împins și, mai ales, cum se descurcă cu spatele la poartă și fundașii în cârca lui.
    Unii, în comentarii anterioare (după alte meciuri), nu-l vedeau nicicum pe Gabi Mureșan integrat în sistemul CFR-ului. Cred că vă e clar că fără Mureșan CFR e varză. Cu un Mureșan pe teren, dar aflat în zi proastă, CFR tot varză e! Gabi Mureșan e coloana echipei și așa va fi și în retur, mai ales că pare să fi depășit mental etapa grea când era aproape făcut pachet spre China. Întrebarea este pe cine punem lângă el? Vrem siguranță? Godemeche sau Sare (aș opta pentru cel care se apără cel mai bine la fazele fixe ale adversarilor, în careul nostru!). Vrem să presăm, suntem obligați să marcăm? Rămâne Mureșan singurul defensiv și mergem cu o pereche de mijlocași ofensivi, alcătuită din următorii (alege JC doi dintre ei): Peralta, Vranjes, Rui Pedro, De Zerbi, Bastos.
    Despre atac mi-e cam groază să vorbesc. Tare mi-e frică să nu intre și Sougou într-o pauză de eficacitate și suntem mâncați! La ora actuală, cu Weldon și Kapetanos în Gruia sau în China e cam același lucru.

    Apreciază

    • Muresan in 4-2-3-1 incepe sa fie in mediul sau, pentru 4-3-3 nu prea are loc. Eu cred ca cel mai bine se descurca singur ca inchizator. Are deprinderea de a gandi, de-a sti unde-i este locul unde urmeaza sa vina jocul si se plaseaza bine. Chiar cred ca atunci cand e singurul responsabil cu sarcinile de inchidere da randament maxim.

      Apreciază

  7. Asa cum am aratat in comentariul din 31 ian.cel mai bun sistem pt. lotul actual e 4-2-3-1;ma bucur ca de 2 meciuri si costa il incearca,e primul progres tactic de la venirea la echipa…Pentru cei 2 mijlocasi centrali de inchidere-recuperare candideaza cel putin 5 jucatori cu acest profil:muresan(cel mai bun)apoi in ordine valorica,peralta,celestino,sare,godemeche,cu mentiunea ca intre ultimii 3 diferentele valorice nu-s prea mari;alte optiuni teoretice:maftei si vranjes.De ce l-am pus pe locul 2 pe peralta?Pt. ca chiar daca e cel mai fragil fizic,e de departe cel mai tehnic si inteligent comparativ cu ceilalti si foarte important ,e singurul capabil sa mentina posesia si sa urce(colaboreze)constructiv cu ceilalti 4 oameni din fata lui !In privinta mijlocasului ofensiv central din spatele varfurilor,e postul care in acest sistem(si nu numai)cere cea mai buna calitate-e nevoie de omul care stie ce cel mai bine sa dribleze,sa intre in combinatii pe spatii mici ,aglomerate,sa dea ultima pasa,sa finalizeze venind din spate.Am mai spus-o si o repet-cel mai capabil de acest rol e de zerbi cu 3 conditii:sa fie apt fizic,sa nu fie marginalizat/santajat de antrenor/conducere si mai ales sa fie jucat constant pe acest post.Cum primele 2 conditii sunt deocamdata indeplinite,ramane cea de-a treia-sa fie introdus acolo!In aceasta ordine de idei unii nestiutori s-au grabit sa-si exprime deceptia in privinta lui ;va reamintesc ca de zerbi n-a mai jucat un meci oficial din etapa 7-a,ca in ultimul an a jucat doar vreo 180 minute,iar in Turcia de abia a fost folosit 60 min.pe acest post,deci putintica rabdare,sunt convins ca va creste rapid in joc,pt. ca nimeni nu i-a luat clasa…Alte variante ar fi vranjes(ramane de vazut ce poate…),pedro(merita o sansa dar mai are mult de invatat/demonstrat),poate bastos(desi dupa mine n-are ce cauta decat cel mult pe banca).Peralta a jucat tot turul pe postul asta:zero pase de gol,zero goluri.In ceea ce priveste ultimul meci sa nu ne imbatam cu apa rece- a fost clar cel mai slab adversar,se pare si la primul joc de pregatire,iar 2 din cele 3 goluri ne-au fost facute cadou…

    Apreciază

  8. Mi-a placut Gabi Muresan, cel mai bun din acest meci. Desi are prostul obicei de a face faulturi urate, si mereu tremuram cu gandul ca vom juca in 10, are recuperari foarte bune, de multe ori decisive, are un joc de pase destul de bun, cu privirea sus, pase inainte(si nu inapoi, cum am tot vazut la Godemeche) si un sut bun. Astept cu nerabdare integrarea lui Vranjes, jucator care mi-a placut cum se misca la Pandurii. Rui Pedro mi s-a parut mai precis, mai prezent in joc, pare o solutie pentru viitor. Kapetanos ar trebui mai degraba cautat cu mingi inalte, exersate centrarile pe el, are un joc de cap destul de bun.

    Apreciază

  9. Formula pe care as folosi-o, dupa ce am vazut in amicalele de pana acum: (4-2-3-1) Beto – Panin, Cadu, Maftei, Camora – Muresan, Nicoara – Sougou, Bastos, Rui Pedro – Kapetanos

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.