CFR 37 Cluj


Precum televiziunile de odinioară – mai ales cea dinainte – ne ofereau posibilitatea să revedem programul din noaptea de Revelion, vă ofer și eu ocazia să revedeți cele 37 goluri marcate de CFR între etapele 1-18 ale actualei ediții de campionat.
Videoclipul nu vă răpește decât vreo 7 minute din viață, este idealist și lipsit de momente de groază (golaveraj 37-0!). Calitatea imaginii variază de la meci la meci, dar vă garantez că golurile sunt la fel de frumos ”desenate”.
Bineînțeles că, vizionând cu nostalgie fazele, pasele de gol și golurile, o să aveți impresia că fotbaliștii CFR-ului sunt mai buni decât e cazul. De fapt, un astfel de videoclip merge pe același sistem parșiv al DVD-urilor cu fotbaliști pe care le studiază Paszkany: toți ”actorii” care se cer la CFR par mai buni, datorită colajelor video șmecher făcute!

Enjoy!

0 comentarii

  1. Sintem invincibili,sintem hegemonici,imaginile vorbeste ele insusi.Si Doamneee!,ce fond sonor inspirat ai pus,nici prapaditii aia de la Manowar n-ar fi putut sublinia cu atita subtitlitate ca sintem magnifici,ca sintem esenta Fortei si curajului.Gingis Han era un amator ce juca in grupa juvenila de autisti pe linga noi.Oare cum de reusim sa-i mai tinem spre a nu ne fi efectiv rapiti,pe Nuno Diogo,Roney,poate chiar Bastos si Hora.Dupa sfortari supraomenesti de a-l pastra am fost neviti sa ne plecam in fata sortii si sa-l cedam pe insusi Kivuvu zis si Jeadot,skaterul neinfricat.Ah,ce stare de euforica fericire data de imagini si muzica.Daca ajustez putin lucrurile adaugind si ceva din licoarea speciala ce sta de-a dreapta mea,dimineata la apel voi purta tricoul visiniu in loc de bluzonul de camuflaj s-il voi anunta pe comandant care-i un n,,u”-ist inveterat ca fiica sa are intilnire cu mine,pt ca,nu-i asa,noi sintem marcatori inascuti :))

    Apreciază

  2. 07, Dica a ajucat la noi in tur?! 🙂 Inseamna ca prin plecarea sa la Viitorul am mai pierdut un jucator important, iar incompetentii astia de ziaristi nu scriu nimica…
    Misto colajul, sper sa faci episodul 2 in iunie cu un final apoteotic: Iuliu Muresan tuns de fotbalisti si 2 trofee noi in vitrina clubului!!!
    FORZA CFR!!!

    Apreciază

  3. foarte bun! Multumim !
    Trebuie catalogat videoul si setat nu stiu ce la el, fiindca atunci cand vreau sa-l postez in alta parte nu ma lasa. Ar fi frumos sa stie cat mai multa lume de el !
    forzzza CFR 1907 CLUJ-NAPOCA !!!

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.