Bătuți măr o repriză [CFR Cluj – Chernomorets Odessa 0-3]


Pentru că meciul Liverpool – Manchester United (2-1) ne-a răpit ”bucuria” de a vedea pe viu un CFR destul de… mort, nu ne rămâne decât să citim (într-o traducere ”Google” aproximativă în limba română) ce spun învingătorii despre partida amicală de ieri. Cititorii foarte curioși pot intra pe site-ul ucrainian și se pot delecta cu fotografiile din timpul partidei.

Videoclip (realizat prin editarea imaginilor video de pe site-ul formației ucrainiene) – golurile partidei și ratarea penalty-ului de către Ronny:

0 comentarii

  1. Una peste alta jucam slab in aceasta perioada de acumulare. Nu parem a avea nici macar o idee la mijloc. Aici e buba care coace cam de prin septembrie anul trecut.Sa speram ca antrenorul va concepe o strategie diferita pentru retur, pentru ca in cazul in care ni se temrmina norocul nu vad cum am putea lupta cu sanse la titlu. De peste mari si tari numai bine!

    Apreciază

  2. Pierdere mare Renan. Decat sa fi plecat Renan mai bine venea Hizo. Dupa ce-am vazut in primele 2 jocuri avem si echipa, si jucatori. N-avem joc.
    Mai ca-mi vine sa spun avem Costa, n-avem antrenor. Daca ce se intampla acum e masura a ceea ce vor jucatori sa arate in aceasta etapa a pregatirilor, atunci zic simplu nu-i bai. Daca asta e tot ce poate arata antrenorul, atunci ii bai bai din belsug.
    Daca mai stam mult sa vedem ce bai ii, mai putem da un anunt la ziar, la rubrica pierderi: pierdut campionat in zona competentei.
    Pierdut, nepierdut, bine ca si campionatul acesta incepe sa se amortizeze prin vanzari.

    Apreciază

  3. Un ochi rade, altul plange. Traducerea asta a la Google e chiar haioasa. Multumesc, era nevoie de informare, ca nu apare nimic despre acest meci. Alta e problema. Sunt un sentimental si gandesc ca plecarea unui jucator de valoarea lui Renan poate debusola o echipa. Asa o fi? Daca conducerea s-a gandit la interesele jucatorului, bravo lor. Dar daca s-au gandit doar la bani, atunci s-au inhamat din nou la destramarea echipei. Nu aducem pe nimeni (exceptand un Godemeche, a carui valoare nu poate fi prea mare), in schimb vindem pe bani buni unul din jucatorii nostri valorosi (despre deZerbi nu am ce sa comentez, bun fotbalist pe hartie, insa pe teren…). Nu stiu cat de bun antrenor o fi Costa, dar fara jucatori de valoare nici Mourinho nu poate „lega” echipa.

    Apreciază

    • Nea Silică, eu zic că 0-3 nu-i numai de la antrenor!
      Nu plâng foarte tare nici după Renan, deși este unul dintre preferații mei. O să-mi lipsească șuturile lui, dar în finalul turului i-am găsit destule evoluții mult sub ce așteptam de la el. Plecarea lui Renan nu va debusola echipa, pentru că nu el era creierul CFR-ului, nu el era coordonatorul de joc. 1 milion pentru câteva luni nu se poate refuza. Iar dacă vin apoi și cele 3,2 milioane, e o lovitură mai mare decât cea dată cu Traore (raportat la valoarea jucătorului).
      Sunt de acord că ne mai trebuie ca aerul un mijlocaș talentat (nu știu dacă Godemeche e solutia ideală), altfel rămânem la ”mâna” formei lui Peralta și/sau De Zerbi.

      Apreciază

  4. Da, pierdere mare Renan, dar nu putem acuza clubul daca l-a dat. Odata ca si banii trebuie produsi pentru club, iar daca apare o afacere buna ea nu trebuie scapata, apoi eu cred ca darami psihic un jucator daca ii refuzi o sansa ca asta. Ce bucurie poate fi pe capul lui sa ajunga atat de aproape de fotbalul mare, cu posibilitatea de a fi remarcat si luat de cluburile mari din Italia.
    @c24-nu stiu daca am inteles bine din comentariile de pe livetextul gsp, ai fost, esti in Antalya? Daca da, am vazut ca nu joaca, dar ii macar pe-acolo De Zerbi?

    Apreciază

    • Nu stiu daca nu prea vrea el, ori nu-l prea vor cei din conducere.
      Nu am fost in Antalia, primesc sms in timp real, cand si cand, de la fata locului.
      Cert cred ca sunt cativa jucatori carora le-a stat mintea la transferuri in ultimele zile. Au fost mai multe oferte, cinci chiar sase.

      Apreciază

      • Multam de informatii, sa speram ca pana miercuri se vor limpezi apele. Cel putin asa am inteles, in 31 ianuarie se incheie perioada de transferari.

        Apreciază

  5. Sa-l vedem o data pe Renan plecat, sa-i stim pe ai nostri cu bani in mana si sa vedem DACA VOR sa miste ceva la echipa. Parerea mea este ca avem de-a face cu o automultumire extrem de ingrijoratoare….
    Cum s-a jucat in amicalele astea nu stiu daca batem Tg. Mures.

    Apreciază

    • Au fost unii cu mintile la transferuri nu la amicale. Dupa inchiderea perioadei, probabil se vor calma si cei care adulmeca cascaval mai de soi. SMS ce le-am primit de la fata locului vorbeu de oferte pentru 4 jucatori, 2 isi cauta singuri. Implicati Weldon, Renan, Sougou, Kapetanos. Oferta ultimului e istorie salar prea mic. Daca ar fi plecat foarte probabil s-ar fi intors Sasa. Asta-i tot ce mi-a ajuns la ureche.

      Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.