Un salut de frânari



Gata! Începem!
Am tărăgănat destul în așteptarea formulei de start potrivite. Visam design-uri fastuoase, visam subiecte „bombă”, momente prielnice, visam artificii, dar am uitat că lucrul cel mai important rămâne conținutul.
Așadar, pornim acum, înainte de a trece și mai mult timp, noi cei ce ne vom aduna aici din toate zările Internetului. Unii publicăm demult, alții doar de acum, mulți poate doar peste câteva luni, important este să nu mai fim depărtați unii de alții, să nu mai fim intermediați doar de presa centrală, să fim cât mai mulți (și cât mai buni) în acest proiect.
Începem de astăzi, exact așa cum suntem acum, urmând să dezvoltăm restul pe parcurs. E timp și loc de mult mai mult și de mai bine, dar trebuie mai întâi să existăm ca să putem crește.
Se vor muta total aici sau doar vor colabora oameni (identități) ce vă sunt deja cunoscuți, vom mări strocul articolelor, vom încerca noi abordări, fiindcă doar „cerul internetului este limita!” Va fi mai simplu și mai ușor să comunicăm pe platforma wordpress, va fi mai amplu și vom fi doar noi intre noi.
Bine ați venit aici și succes TribunaCFR.ro!
Albusibiu & CJ-07-CFR

41 de comentarii

  1. Succes! O inițiativă frumoasă! Așteptăm ca toate comentariile pertinente, frumoase să se facă ecoul unor performanțe sportive de execepție!

    Apreciază

  2. Bravo Albu, bravo 07! Mă bucur că v-ați unit forțele și priceperea pentru o cauză comună și un lucru absolut necesar, âinând cont de numărul tot mai mare de suporteri ceferiști de prin toată lumea: un colț de tribună în care să ne spunem părerile, să ne consultăm unii cu alții, să vorbim despre pasiunea noastră comună, sper că fără trivialități sau jigniri.
    SUCCES!!!

    Apreciază

  3. CFR Cluj a devenit un brand al fotbalului românesc, consemnat, îndeosebi, în paginile istoriei sale recente. Un brand, construit de finanțatori, conducere, jucătorii emblematici și, deopotrivă, de miile de suporteri ai echipei. Din rândul miilor de suporteri, în timp, s-au detașat lideri de galerii, dar și oameni, aparent, simpli, asemeni lui Alex, dar care, iată, pot dezvolta un marketing la superlativ, de care puțini dintre noi ar fi capabili (nici nu vreau să mă gândesc la unii, mai sus-puși, care poate chiar sunt plătiți pentru asta). De aceea, se cuvine să îți MULȚUMIM, ALEX! Și să te sprijinim. Mult succes și „La mulți ani!” Tribunei ceferiste, fostă doar a ta și a lui CJ-07-CFR, în faza de construcție, iar de acum, a noastră, a tuturor ceferiștilor adevărați!

    Apreciază

  4. Mulțumesc, prieteni. Se pare că această schiță (mai mult) de site e cel mai bun buton de start. Încă nu e deloc finisat, nu e prea aspectuos, dar, uite, vom primi un ajutor de neprețuit de la ceferiști experti în wordpress. Așa că ne putem aștepta să creștem mult și sub aspect vizual. Deocamdată, eu descopăr (sper că și voi) beneficiile wordpress la partea de comentarii. E mult mai simplu. Un comentator o dată aprobat devine aprobat constant, nu mai e greu ca pe blogspot si, să nu uităm, vom fi mai mulți care vom scrie aici, nu doar despre fotbal și nu doar despre CFR. Niciodată nu-mi place să promit prea mult (așa cum nici filmulețul de acum nu l-am putut promite decât cu vreo 1-2 zile înainte de finish), dar promit că încerc și că încercam, indiferent care va fi rezultatul. Totuși, aici jucăm acasa, nu mai suntem în deplasare. 🙂

    Apreciază

  5. Servustoc!

    Mă bucur că ați lansat site-ul asta, vă urez să aveți succes cu el!
    Ca și om care lucrează în internet marketing, aș vrea să vă ofer două sfaturi, ca să aveți cât mai mulți vizitatori. Posibil să știți deja lucrurile astea, dar nu strică dacă le menționez oricum:

    – Albule, ar fi bine să continui să postezi pe mysport, și să pui acolo linkuri către postările de pe noul site. Dacă nu pui articolele întregi, măcar un fragment introductiv sau ceva de genul. Ceva care să-i ațâțe pe cititori, astfel încât să dea click ca să citească mai departe.

    – Vă recomand să modificați structura URL-urilor site-ului; astea de genul „http://tribunacfr.ro/?p=104” nu sunt prea bune, pentru că nu aveți cuvinte în URL. Probabil știți că WordPress vă lasă să setați URL-urile să fie de fapt titlurile articolelor. Pagina asta ar avea URL „http://tribunacfr.ro/un-salut-de-franari/”, ceea ce ar fi mult mai bine pentru motoarele de căutare. Așa v-ați îmbunătăți șansa să primiti trafic de pe Google.

    Încă o dată, mult succes, și mă bucur că ați început proiectul asta, domnilor!

    Hai CFR!

    Apreciază

  6. Bravo! Bravo! Bravo!
    Bravo ca la teatru pentru actorii încântători.
    Și după bravo, vă spun sincer cred că începe greul. Poate ar fi utilă o discuție deschisă sugestiilor… Poate din multele bune sau rele ce se spun, se va fi putând alege și ceva cu folos. Deja am văzut o sugestie privind formatul URL. Aș adăuga și eu una. Cred că e util să existe câteva formate de banner pentru cei care, deținând pagini de net, vor să dea link-uri la Tribuna CFR.
    Baftă multă, succes deplin, fondatorilor și să aibă parte drept răsplată pentru dragostea și munca lor de al treilea titlu. HAI CFR!

    Apreciază

  7. Da, așa cum spuneam, site-ul îl simțeam foarte firav. Am pornit de la un 0 absolut în materie de wp și de web, iar timpul în toate ultimele luni nu mi-a permis să progresez foarte mult. Totuși, exact aseară, dupa ce am pornit, am avut primele discuții cu niște oameni, care, pe lângă faptul că vor și face parte din echipa de tribuniști, se pricep și foarte bine la ceea ce înseamnă WP. Astfel, probabil din acest week-end, site-ul va trece printr-o perioadă de mari transformări, layout-ul va deveni mult mai profi și vom aduce probabil tot felul de noi și noi îmbunătățiri, fiindcă sunt sigur de capacitatea celor ce vin în ajutor. Tot ce îmi doresc să se păstreze este aerisirea de acum, cele doar câteva culori și nuanțe predominante.

    Sunt foarte mulțumit de cum evoluează platforma wordpress, de moderarea actuală a comentariilor. Cei care scrieți trebuie să primiți validare doar o singură dată, apoi puteți scrie de fiecare dată în mod direct. În plus, vreau să mai găsim tot felul de tool-uri utile, de promovare, către internet și către cititori, în special.

    Cata, sigur voi promova articolele și pe mysport (și pe Facebook), așa cum făceam și cu blogul meu, mai ales că s-ar putea ca în echipa acestui site să nu fie numai ceferiști, deci site-ul va deveni unul mai amplu. Ceva e însă sigur: niciodată nu va apărea sus vreo știre despre „Becalix” 🙂
    În privința URL-ului, după ce am definit site-ul, mi-am amintit și eu acea lecție de WP. Tocmai aseară mi-a atras cineva atenție despre asta. Am făcut schimbarea, dar, ciudat, deocamdată nu e în funcțiune. Mai sunt niște treburi în privința felului în care site-ul publică informația din articol pe prima pagină, dar… cum ziceam, probabil se vor schimba foarte multe în următoarea perioadă. Deocamdată vom fi doar 2-3 oameni aici, până punem platforma la punct, apoi vom crește rapid. Eu estimez că vom putea ajunge o echipa de vreo 7-8 sau chiar 10-15 useri, astfel încât să avem ceva frecvență la articole. Deocamdată mergem pe ceea ce am mai făcut și pe bloguri. Nu vreau să grăbesc cu nimic și nici să iau vreun rol de lider. Site-ul se va dezvolta natural. Cel mai important, însă, e că aici putem discuta mult mai ușor, mult mai bine…

    Apreciază

  8. Ah, ce recompensă Dumnezeiască, ce bucurie năvalnică mă încearcă ajungând pe ,,Tărâmul Făgăduinței CFR-iste” și asta într-o zi când intrasem ,,i-așe, mai mult in doru’ lelii”, pe jesepe, să văd de nu cumva, printr-o minune, o-i găsi oareșce articol de sport iară nu de ,,circus”,despre ai noștri. În clipul despre vijelia și vitejia din Gruia, am trăit destule clipe care să mă facă să zâmbesc cu gura până la urechi, dar și destule care să mă facă să mă înfior de emoție. Așa că, cu brațul ridicat, cu pumnul încleștat, strigând cât mă țin bojocii și din tot sufletul, să se audă până la Sibiu și până la Londra și peste tot în lume unde sunt suporteri CFR… Uraaa! Uraaa! Uraaa! Semper Fidelis CFR!

    Apreciază

  9. Felicitări pentru inițiativa voastră extrem de benefică.
    Era cazul ca toți suporterii CFR Cluj-Napoca să poată conversa și socializa într-un mediu lipsit de „mitici” și „miticisme”.

    Apreciază

  10. O inițiativă ca asta îți dă o mare încredere în proiectul CFR din toate punctele de vedere. Sper ca Tribuna CFR să se constituie în vocea autorizată a suporterului CFR-ist. Felicitări tuturor celor care au participat la acest proiect!

    Apreciază

  11. Vad ca este un val real de simpatie si asta mie imi da si mult entuziasm dar si o oarecare responsabilizare in plus. Cred ca acum am trecut la „next level” si e ca la saritura in inaltime. Tot ridicam stacheta pana nu o sa mai putem sari pe deasupra ei.
    Totusi, de asta sper ca vom fi mai multi in echipa. Formula cj07 – albusibiu e doar acum, pentru inceput, pana setam putin site-ul, functionalitatea lui si mai ales aspectul. Ce vedeti acum este doar o schita. Daca planurile reusesc si noii colegi, mai buni decat noi (fiindca pe langa scris ei stiu si web-design), reusesc sa aseze asa cum ne imaginam noul template pe care l-am vazut aseara, atunci cred ca vom avea cu adevarat un aspect superb, unde fiecare sa se simta bine, intelectual si vizual.
    Deocamdata nu putem promite o ritmicitate fixa, fiindca toti vom fi voluntari, dar vom incerca sa vedem metode de popularizare, gen newsletter sau alte chestiuni practicabile.
    As vrea ca in maximum o luna, atunci cand va incepe propriu-zis campionatul, aici sa fie aproximativ 10 autori, daca se va putea nu doar ceferisti, ca sa nu ne inchidem intr-o carapace autista, oameni faini, inteligenti, intelectuali si civilizati, fiecare cu stilul sau de a privi lucrurile, pe unii i-ati mai vazut poate pe mysport, cfrmania, facebook, in cele cateva locuri in care comunitatile ceferiste puteau sa se manifeste. Iar usa ramane deschisa, pentru noi si noi prieteni ce vor sa vina in echipa. Speram sa diversificam cat putem de mult aria de articole, sa avem si vechile noastre postari de tip blog dar si imagine mai multa si tot ce vor mai fi idei ale celor din echipa.
    Va fi loc de discutii ample pe fiecare articol, va fi si moderare (pentru eventualii intrusi). Deocamdata cei care ati scris prima data ati primit probabil „pending approving” (sau ceva de genul asta). La urmatoarele interventii nu ar mai trebui sa aveti probleme, mesajele va vor aparea instant. Sper sa priviti cu intelegere primele stangacii, pana ne aliniem la un stil, pana ne luam putin avant. Apoi lumea va fi, cel putin aici, a noastra. 🙂

    Apreciază

  12. Salut, Alex. M-am distrat de minune, mai ales că sunt și un pasionat al filmelor istorice românești. Meriți toate aprecierile noastre pentru răbdarea, pasiunea și priceperea care stau în spatele remarcabilului tău montaj. Numai bine dintr-un Cluj înzăpezit și înghețat, dar care se va dezmorți, cu siguranță, la reluarea campionatului. Hai CFR!!!

    Apreciază

  13. Primele săptămâni poate vor fi cam aride pe aici, deocamdată doar doi-trei oameni putem posta. Am achiziționat însă un template excelent și în momentul în care îl vom instala, tot aspectul se va schimba radical (în mult mai bine). Sunt sigur că atunci totul va lua viteză.
    Deocamdată, însă, putem folosi acest loc ca o oportunitate excelentă de dialog. Eu mă voi muta cu totul aici, fiindcă acel blog Albusibiu era mai degrabă personal, extra sport și a fost doar o etapă temporară către trecerea pe acest site. Gata, am scăpat și de chinul negativului, scris alb pe fundal negru. 🙂

    Apreciază

  14. Felicitări pentru inițiativă, așteptăm știri și impresii proaspete, mai ales că cei de la club nu se sinchisesc să dea informații proaspete!

    Apreciază

    • Prietene, din motive tehnice („postacii de serviciu” sunt nițel rupți de Cluj), deocamdată departamentul de știri proaspete e situat intrauterin! Vom încerca totuși să lansăm în spațiu orice bârfuliță care ne gâdilă ciocănașele, scara și timpănelele, ca să părem și noi oareșce gazetari, nu? 🙂

      Apreciază

  15. Felicit echipa care a reușit să creeze Tribuna, salut pe toți cei care discută civilizat în Agora CFR, de asemenea, doresc să împărtășesc aprecierile mele d-lui Albu, devenit cunoscut ca Albusibiu, pentru toată munca competentă pe care o desfășoară în interesul CFR, dar și în slujba civismului și a valorii. Deci aveți toată considerația mea, d-le Albu, pentru ce ați făcut și vă urez ca de acum înainte să faceți și mai multe. Hai CFR!

    Apreciază

    • Mulțumim, Mihai! Sper și aș vrea și să promit că vom reuși să aducem un mare plus. Grupul/echipa nu e cu circuit închis, nu se va rezuma la CJ-07-CFR sau la Albusibiu, sper să vină tot mai mulți alături de noi și nu doar ceferiști (să nu ne închidem într-o carapace a noastră). Cred că noul template va schimba radical și aspectul și funcționalitățile site-ului, plus, poate reușim să mai facem o surpriză, să trecem de stadiul de blog, spre ceva nou.

      Apreciază

  16. „Succes, fraților! Eu mi-am și schimbat home page-ul. E tibunacfr.ro!!!!”
    M-am luat dupa unu’ ramas ancorat in timp, de acum 12 ani. 🤷‍♂️

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.